Новини фільмів, в яких згадується Елайджа Вуд

19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
25 грудня 2019,  22:13 | Новини фільмів

У комедійному горор-трилері «Іди до татка» зірка трилогії «Володар перснів» Елайджа Вуд з'являється з вусами, дивною зачіскою та в крові.

Кінокартина режисера і сценариста Анта Тімпсона слідує за Норвалом Грінвудом (Вуд), привілейованим молодим чоловіком, який прибуває у прекрасну та віддалену прибережну хатину свого відчуженого батька. Він швидко виявляє, що папа не тільки козел, але у нього також є темне минуле, яке поспішає наздогнати їх обох. Тепер, в сотнях миль від своєї зони комфорту, Норвал повинен боротися з демонами, як реальними, так і вигаданими, щоб відновити зв'язок з батьком, якого він ледве знає.

Фільм «Іди до татка» з весни колесить кінофестивалями різних країн, а в світовий прокат вийде у лютому. Його українська прем'єра поки не планується.

27 грудня 2016,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь 15-летия со дня выхода в мировой прокат «Властелина колец: Братство кольца» Орландо Блум поделился десятком редких закулисных фотографий.

Читати далі...
11 листопада 2015,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конце ноября в столичном кинотеатре «Киев» пройдет кинофестиваль «Новое британское кино-2015», в программу которого вошли такие новые британские кинофильмы, как нашумевшая «Суфражистка», обладатель Приза жюри Каннского фестиваля «Лобстер» и призер Берлинского кинофестиваля «45 лет».

Читати далі...