Новини, в яких згадується Паоло Соррентіно

16 листопада 2020,  23:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки за вікном туманна осінь, пропонуємо вам не нудьгувати і не піддаватися хандрі, а заварити чашку смачного чаю і поринути в захоплюючі історії, які можна розтягнути на цілий тиждень (а то й два, якщо дивитися по одній серії в день). Для цього ми підготували спеціально для вас добірку найцікавіших та найбільш інтригуючих міні-серіалів 2020 року.

Читати далі...
21 квітня 2020,  17:20 | Статті

3 21 по 27 квітня за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться перший Онлайн-Фестиваль європейського кіно 2020 (подивитися можна за посиланням: https://eurofest.org.ua/).

Читати далі...
6 березня 2020,  18:12 | Новини серіалів

Канал HBO поділився розширеним фрагментом 8 серії драматичного міні-серіалу Паоло Соррентіно «Новий Папа» за участю Джуда Лоу та Сільвіо Орландо.

З пробудженням Ленні Белардо (Лоу), також відомого як Папа Римський Пій XIII, з коми виникла надзвичайна ситуація, адже тепер Папою Римським є Іоанн Павло III (Джон Малкович). Щоб зрозуміти, що робити в цьому випадку, Ленні таємно зустрічається кардиналом Анджело Войелло (Орландо), який також служить камерарієм Папи Римського. Ленні оголошує йому, що збирається вести революцію проти тероризму, та цікавиться, як краще йому повернутися. І у Войелло вже є хитрий план, як представити його повернення світові в ореолі воскресіння з мертвих.

Дивіться також 3 хвилини серіалу «Новий Папа» з Джудом Лоу, які ви повинні побачити. На HBO передостання серія серіалу «Новий Папа» вийде 10 березня за українським часом, а завершиться він 17 березня.

4 березня 2020,  18:16 | Новини серіалів

Ленні Белардо повертається у всій своїй красі. Телеканал HBO опублікував в мережі найгарячіший епізод свого драматичного серіалу «Новий Папа», який обов'язковий до перегляду всім шанувальникам Джуда Лоу.

Новий фрагмент 7 серії серіалу «Новий Папа» показує нашого улюбленого понтифіка Ленні Белардо (Лоу) практично таким, яким його створив Бог. Прокидаючись зі своєї коми, Ленні виходить з моря на піщаний пляж в одних білих плавках і зустрічає там безліч красунь у купальниках. Він із задоволенням закурює цигарку і відправляється у дефіле пляжем під музику, а у кінці повертається обличчям до камери і підморгує нам. Так що дивіться це відео обережно, а то через ці 3 хвилини можна втратити свідомість.

Передостання серія серіалу «Новий Папа» від сценариста і режисера Паоло Соррентіно вийде 10 березня за українським часом.

15 грудня 2019,  01:16 | Новини серіалів

Телеканал HBO нарешті поділився повноцінним трейлером очікуваного міні-серіалу «Новий Папа», який буде складатися з 9 серій.

«Новий Папа» буде продовженням хітового серіалу Паоло Соррентіно «Молодий Папа», який був номінований на премії «Золотий глобус» та «Еммі». Коли Ленні Белардо (Джуд Лоу), відомий на весь світ як Папа Римський Пій XIII, мало не загинув і опинився в комі, Ватикан обирає нового понтифіка, яким стає Джон Бреннокс (Джон Малкович). Але Ленні вирішує повернутися до життя, і коли він приходить до тями, у Ватикані починається справжня криза. Хто ж тепер з них є Папою?

Компанію Лоу і Малковичу в нових серіях складуть Шерон Стоун та Мерилін Менсон. Наприкінці трейлер розкриває, що прем'єра міні-серіалу «Новий Папа» відбудеться вже через місяць, 13 січня.

4 листопада 2019,  15:34 | Новини серіалів

Поки Джуд Лоу лежить в комі, на пост Папи Римського в новому тизер-трейлері драматичного серіалу «Новий Папа» заступає Джон Малкович.

Серіал «Новий Папа» буде продовженням хітового серіалу Паоло Соррентіно «Молодий Папа». Після трагічних подій його фіналу молодий Папа Римський Ленні Белардо (Лоу), який взяв собі ім'я Пій XIII, опинився в комі, і тепер на чолі католицької церкви став новий Папа (Малкович). Але поки наступник намагається розібратися зі своєю новою посадою і зізнається на сповіді в своїх численних гріхах, наприкінці трейлера Ленні приходить до тями і загадково посміхається.

Також трейлер розкриває, що прем'єра міні-серіалу «Новий Папа» відбудеться в січні 2020 року, але точна дата його виходу на телеекрани поки не повідомляється.

29 серпня 2019,  15:24 | Новини серіалів

Джуд Лоу прогулюється пляжем в білих плавках, змушуючи жінок непритомніти, в дебютному тизер-трейлері очікуваного міні-серіалу «Новий Папа».

Драматичний серіал Паоло Соррентіно «Новий Папа» буде продовженням серіалу «Молодий Папа», чия прем'єра відбулася в 2016 році. У ньому Джуд Лоу повернеться в образі Папи Римського Пія XIII, за роль якого він був номінований на премію «Золотий глобус», а компанію йому складе Джон Малкович, який зіграє нового Папу.

«Новий Папа» вийде на екрани пізніше у 2019 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його прем'єри.

24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
18 грудня 2018,  17:36 | Оновлення

Представлено офіційний український трейлер біографічної трагікомедії «Сільвіо та інші» від режисера Паоло Соррентіно.

Це історія про людину, у якої було все – багато, дуже багато грошей, майже безмежна влада, натовпи шанувальників. Багато хто захоплювався його вмінням спілкуватися з людьми, умінням домагатися своїх цілей. У нього прекрасне ораторське мистецтво, за допомогою якого чоловік міг майже будь-яку людину переконати у своїй правоті. Його думка значила дуже багато. Але тільки одне захоплення Сільвіо – дівчата – ось що все зіпсувало.

Читати далі...
8 грудня 2016,  14:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив другий офіційний трейлер міні-серіалу «Молодий Папа», де Джуд Лоу втілює американського Папу Римського, який вирішив струсонути Церкву. Тут ми ближче знайомимося з його правою рукою — сестрою Мері, яку грає Дайан Кітон. І, спостерігаючи за цим новопоставленим ексцентричним правителем, вона зауважує, що його всі бояться не без причини.

Разом з новим трейлером серіалу, знятого Паоло Соррентіно, з'явився і новий постер, який ви знайдете тут.

5 вересня 2016,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері драматичного міні-серіалу «Молодий Папа» від Паоло Соррентіно головний герой Ленні Белардо у втіленні Джуда Лоу стає Папою Римським Пієм XIII і проголошує себе... Богом.

Також тут можна побачити Дайан Кітон в образі сестри Мері і Джеймса Кромуелла в образі кардинала Майкла Спенсера, який сам планував стати на чолі Ватикану.

18 грудня 2015,  15:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В прошлую субботу, 12 декабря, состоялась 27-я церемония награждения European Film Awards, отметившая лучшие европейские фильмы этого года. И больше всех наград в этот раз получила «Юность» Паоло Соррентино.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Юність»
Лебединая песня Фреда Беллинджера
21 жовтня 2015,  00:58 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фред Беллінджер – всесвітньо відомий композитор. Він дружив з самим Стравінським і написав твір, який вже встиг стати класикою. Сама королева Великобританії хоче, щоб він виступив перед нею та її чоловіком, але Фред – один з тих, кого нелегко вмовити. Він пішов на пенсію і намагається насолодитися спокоєм на своїх чергових канікулах. Але його кращий друг, дочка і інші жителі фешенебельного курорту не дадуть йому нудьгувати, і нагадають про те, що ж таке юність...

Італійський режисер Паоло Соррентіно у своїй новій драмі людських відносин відправляє нас на шикарний швейцарський курорт, де кожен сезон серед гостей можна зустріти чимало зірок, які бажають втекти від суєти. І знову туди відправляється композитор Фред Беллінджер, чия начебто рядовавідпустка від повсякденності змусить його багато чого переосмислити. 

 

Відмовити королеві може далеко не кожен, але Фреда абсолютно не цікавить повернення на сцену. На жаль, але він вже не юний. Він віддав своїй роботі кращі роки і тепер просто хоче відпочити. Адже це так приємно ходити на процедури, прогулюватися по прекрасним околицями й підколювати свого кращого друга. Фред визнав, що його молодість пішла і залишається лише жити старістю. Та чи так це насправді? Невже великий диригент дійсно поставив крапку, і яка в такій категоричності справжня причина? Добре, що Майкл Кейн, на відміну від свого персонажа, не пішов на пенсію, а невтомно продовжує зніматися. Ця роль чудова, і він її дійсно проживає на екрані. Хотілося б, щоб Кейну випало зіграти ще чимало цікавих героїв, але їм не витіснити Фреда Беллінджера, оскільки цей буркотливий композитор з упертим характером такий у нього один.

 

«- Ти кажеш, що емоції переоцінюють. Але емоції – це все, що у нас є.»

Кращого друга головного героя, режисера Міка, що як раз відмовляється виходити в тираж і бажає зняти свій останній шедевр, свій «заповіт», майстерно втілив Харві Кейтель. Його герой видає масу змушуючих замислитися одкровень, а його живий і діяльний характер вдало доповнює меланхолійного Фреда. Про що б вони не говорили, про сьогодення, або ж про минуле, яке димкою відлітає в далекі куточки пам'яті, здається, що їх можна слухати і слухати. Нехай інколи вони нагадують «стару подружню пару», величезне спасибі Соррентіно, що звів Кейна і Кейтеля на екрані в такий творчий дует.

Не менш вдалим ходом було віддати роль дочки Фреда Беллінджера в руки Рейчел Вайс. Другий раз в цьому році вона з'являється на екрані в авторському кіно в уразливому образі, але її Лєна, яка працює асистентом і одночасно дочкою свого батька, є ким-то безумовно особливим. Настільки заїжджена сюжетна лінія про жінку, яку кидає чоловік заради інтрижки, в яку «закоханий», заграла новими фарбами у втіленні Вайс. А їх відносини з батьком і спільні сцени з Майклом Кейном – окреме задоволення при перегляді.

На курорті Фред знайомиться з молодим і надзвичайно популярним актором Джиммі Три у втіленні Пола Дано. Його всі знають лише завдяки ролі якогось робота, що доводить актора до сказу. Але він усім готуємо сюрприз у вигляді нового проекту, що повинен довести всім його талант і багатогранність. І коли Джиммі, нарешті, постає перед нами у своєму новому образі, після шоку від його появи виникає ціла буря емоцій. Один з тих моментів, коли фільму (і конкретно акторові) хочеться аплодувати. І ще тут важко не запам'ятати справжню діву у виконанні Джейн Фонди.

Соррентіно втілив у своїй драмі всі страхи людей зі світу індустрії розваг (хай як би вульгарно це не прозвучало щодо ремесла композитора і диригента). Всі ці герої чогось бояться, і сам страх тонкою ниткою проходить через весь сюжет і даний період їх життя. Найчастіше герої, як і люди загалом, воліють заперечувати його, заперечувати, що бояться не залишити після себе нічого великого, як Мік, або потривожити свою вже дійсну спадщину, як Фред. Їм усім потрібно постаратися перемогти, перевершити себе, що набагато простіше молодому поколінню – Лені, яка виступила проти боязні висоти, і Джиммі, який працює над своїм новим образом, що перевершить того горезвісного робота. А Фреду з Міком потрібно зібрати всі останні сили і відвагу, щоб вчинити черговий, можливо, останній прорив.

Тут є два кращих майже монологу, які тільки можна було почути в кіно в цьому році: сповнена болю тирада дочки в докір батьку, якого не було поруч, з вуст Вайс (ніби затяжний ляпас словами) і те міркування персонажа Дано у своєму новому образі у відповідь Міку ближче до кінця фільму. Вони ніби звертаються безпосередньо до нас, а ці епізоди стали акцентами фільму.

«Юність» пропливає на екрані, неспішно розслабляючи і даючи поживу для роздумів. Прекрасні види, розкішні кадри курорту, епізоди-сновидіння, дивні і цікаві, часом просто голі... При перегляді цієї драми відпочиваєш душею, переносячись на пару годин туди в гори, де ніби завмер час. І ось так своєю «Юністю» Соррентіно доводить, що у неї часом відкривається друге дихання.

Спадщину великого диригента Фреда Беллінджера – це те, про що лише може мріяти багато його колег. Але навряд чи таку спадщину можна буде вважати досконалою, якщо його творець не виконає свою лебедину пісню.