Новини, в яких згадується Артур Дарвілл

16 квітня 2020,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники «Доктора Хто», кидайте все і біжіть мерщій сюди! Актор Артур Дарвілл знову приміряв образ Рорі Вільямса в новій короткометражці науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», яку він записав у себе вдома на карантині.

Читати далі...
6 вересня 2019,  00:08 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, ТАРДІС, привіт, DCEU! Знаменитий шотландський актор Пітер Капальді зіграє в очікуваному супергеройському екшені «Загін самогубців 2».

Читати далі...
4 жовтня 2018,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хто» Карен Гіллан відначила 6 років з тих пір, як знімалася у своїй останній серії з Меттом Смітом і Артуром Дарвіллом.

Читати далі...
10 квітня 2018,  19:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу фінальної 18 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» канал The CW поділився його розширеним промо-роликом, де є більше моментів з демоном Маллусом.

Ріп (Артур Дарвілл) змушений імпровізувати, коли план Легенд знищити Маллуса (Джон Ноубл) за допомогою тотемів не спрацьовує. Разом з собою Маллус приводить армію з римлян, вікінгів і піратів, й, за словами Сари (Кейті Лотц), в цей день команда отримує шанс «перестати бути лузерами і заслужити звання Легенд».

Прем'єра серії «The Good, The Bad and The Cuddly» («Хороший, поганий і приємний») відбулася сьогодні, 10 квітня, так що ви вже можете подивитися її в Інтернеті. Серіал був продовжений на 4 сезон.

4 квітня 2018,  01:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маллус з'являється в усій своїй страшній величі в промо-ролику 18 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», яка завершить даний сезон.

Синопсис повідомляє, що Ріп (Артур Дарвілл) змушений імпровізувати, коли план Легенд знищити Маллуса (Джон Ноубл) за допомогою тотемів не спрацьовує. А промо розкриває, що героям доведеться битися не тільки з демоном вищого порядку, але і з армією римлян, вікінгів та піратів, перед битвою з якими Сара (Кейті Лотц) говорить, що «сьогодні є тим днем, коли ми заслужимо звання Легенд».

Згідно зі списком каста серії на IMDb, в ній також повернeтся Джекс (Франц Драмех) і Костянтин (Метт Райан) та з'являться Єлена Троянська (Бар Палі) і Джона Хекс (Джонатон Шек).

Серія «The Good, The Bad and The Cuddly» («Хороший, поганий і приємний»), яку зняв Дермотт Даунс, вийде на екрани 10 квітня за українським часом.

28 березня 2018,  03:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Горила Гродд повертається в промо-відео 17 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Синопсис повідомляє, що Легенди повинні одночасно виправити два анахронізми, щоб відігнати Маллуса (Джон Ноубл). Сара (Кейті Лотц) і Ріп (Артур Дарвілл) об'єднуються, щоб зупинити Гродда (Девід Соболєв), поки Нейт (Нік Зано) і Воллі (Кейнан Лонсдейл) працюють разом, щоб перешкодити Амаї (Мейсі Річардсон-Селлерс) змінити своє майбутнє. Тим часом промо-ролик розкриває, що метою Гродда є молодий... Барак Обама.

Серія з дивною назвою «Guest Starring John Noble» («Джон Ноубл в гостях серіалу»), що натякає на появу в ній Ноубла в камео або в образі Маллуса, вийде на екрани 3 квітня за українським часом.

28 лютого 2018,  17:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 13 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Після того як Дарки взяли його в заручники, Рей (Брендон Рут) об'єднується з Норою (Кортні Форд), щоб полагодити Тотем Землі в Східній Німеччині в 1960-х роках, де вони стикаються віч-на-віч з молодою і більш смертоносної версією Деміена (Ніл Макдонаф). Також в серії повертаються Ріп Хантер (Артур Дарвілл) і Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл), які об'єдналися на нових кадрах.

Серія «No Country for Old Dads» («Старим татам тут не місце») вийде на екрани 6 березня за українським часом.

14 лютого 2018,  03:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої опиняються в часовій пастці в 11 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», що була натхненна фільмом «День бабака».

Зарі (Тала Аш) знаходить своє місце в команді, коли виявляє, що на кораблі відбувається щось дивне — Легенди застрягли в одному дні й змушені знову і знову переживати вибух «Хвилеліта». Також в серії повернуться Ріп Хантер (Артур Дарвілл) та Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл).

Серія «Here I Go Again» («І я починаю знову») вийде на екрани 20 лютого за українським часом.

2 листопада 2017,  00:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої, які мандрують у часі, будуть полювати на вампірів та розкопувати могили в 5 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Легенди відправляються у вікторіанський Лондон, а якщо конкретно, то в 1897 рік, де раптово зустрічають Ріпа (Артур Дарвілл), поки ловлять вампіра, який подорожує в часі. Також Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) спробує подружитися з новим членом команди Зарі (Тала Еш), а Мартін Штайн (Віктор Гарбер) дізнається про секретний план, який розробили Джекс (Франц Драмех) і Рей (Брендон Рут) на цьому тижні.

Серія «Return of the Mack» («Повернення Мека») вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

11 жовтня 2017,  00:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цікавий фрагмент прем'єрної серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» показує повернення мандрівника в часі Ріпа Хантера (Артур Дарвілл). Він з'являється з новою зачіскою і повідомляє здивованій команді, що останні 5 років працював над створенням Бюро часу, чиї агенти вже приступили до видалення анахронізмів, що бігають по місту у вигляді динозаврів. І поки герої намагаються це переварити, Ріп заявляє, що, раз тепер у нього є Бюро часу, світ більше не потребує їхніх послуг, та оголошує, що він іх розпускає.

Прем'єра 3 сезону «Легенд завтрашнього дня» на американському телебаченні відбудеться 10 жовтня.

16 червня 2017,  17:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Доктора Кто» Артур Дарвилл и звезда «Шерлока» Луиза Брили объединятся для короткометражки «В стране чудес» («In Wonderland»).

Читати далі...
23 січня 2017,  00:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим збирається дивувати 2 сезон «Легенд завтрашнього дня» далі? В майбутній серії команда супергероїв відправиться в 1967 рік, щоб врятувати Ріпа Хантера (Артур Дарвілл), який не пам'ятає, хто він такий, і взагалі не розуміє, що тут відбувається, від суперлиходіїв Деміена Дарка (Ніл МакДонаф) та Малкольма Мерліна (Джон Барроумен), які задумали його захопити.

Серіал повертається з новими серіями 24 січня.

17 січня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський тизер 3 сезону британського драматичного серіалу «Бродчорч», представлений каналом BBC America, показує, що в нових серіях повернуться Девід Теннант, Олівія Колман, Артур Дарвілл, Джоді Віттакер, Ендрю Бачан та Адам Вілсон.

Прем'єра заключного сезону «Бродчорчу» відбудеться в лютому.

2 грудня 2016,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Межсериальный кросовер каналу The CW завершиться сьогодні серією «Легенд завтрашнього дня», на дюжині кадрів до якої супергерої постають у всьому своєму обмундируванні, готові до фінальної сутички з домиінаторами.

Читати далі...