Новини, в яких згадується Хав'єр Ботет

19 серпня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дізнайся історію, що трапилася до Амітівілля. Цієї осені на екранах українських кінотеатрів буде показаний містичний фільм жахів «Будинок 32», і ви вже можете подивитися його дубльований трейлер.

Читати далі...
26 липня 2018,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures поділилася новим офіційним трейлером свого майбутнього фільму жахів «Слендермен», який вийде на екрани інших країн цього літа.

Коли їхня подруга Кейті (Анналіса Бассо) зникає за загадкових обставин, нерозлучні школярки Рен (Джої Кінг), Гейлі (Джулія Голден Теллес) та Хлої (Жасмин Сабіно) намагаються з'ясувати, що з нею сталося. На комп'ютері зниклої вони знаходять сайт про жахливе чудовисько з довгими щупальцями на ім'я Слендермен (Хав'єр Ботет), і починають підозрювати, що він причетний до зникнення Кейті. І щоб повернути свою подругу, дівчата вирушають на його пошуки...

Дивіться також український трейлер фільму жахів «Слендермен», який зняв Сільвен Вайт. В український прокат його вихід планувався спочатку в травні, потім у серпні, але в результаті горор Вайта пропав з графіка релізів.

3 січня 2018,  23:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляемо перший трейлер фільму жахів «Слендермен» одразу в українському дубляжі!

«Слендермен» розповість історію високої й худої жахаючої фігури  з надзвичайно довгими руками й безликим обличчям, яка є причиною зникнення багатьох дітей та підлітків. У фільмі зіграють Джої КінгДень незалежності: Відродження») та Хав’єр БотетМумія», «Воно», «Астрал: Останній ключ»).

Українська прем'єра горору Сільвена ВайтаБратство танцю», «Лузери») відбудеться 17 травня.

5 вересня 2017,  20:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася першим трейлером надприродного горору «Астрал 4». У ньому повертається блискучий парапсихолог доктор Еліс Райнер у втіленні Лін Шей, яка зіштовхнеться з найжахливішими і найособистішими потойбічними силами за свою кар'єру — силами, що оселилися в її фамільному будинку. Компанію Шей тут складуть Спенсер ЛокОселя зла 3»), Джош СтюартКолекціонер»), Хав'єр БотетЗакляття 2») і Кейтлін ДжерардЕкстрасенс»).

Режисером фільму жахів виступає Адам Робітел, який зняв «Демони Дебори Логан». А продюсує його Джеймс Ван.

3 липня 2017,  01:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Норвезький режисер Ларс Клевберг вирішив зняти повнометражну версію свого 15-хвилинного горору «Полароїд» 2015 року, і ось його перший трейлер. Картина розповідає про те, як один хлопець знаходить вінтажну камеру Polaroid, у якої є страшний секрет: всі люди, яких вона фотографує, вмирають жорстокою й трагічною смертю. Але хлопець не знав про це, коли сфотографував групу друзів.

У фільмі знялися Меделін ПетшРівердейл»), Хав'єр БотетМама»), Грейс ЗабріскіТвін Пікс») і Мітч ПілледжіСекретні матеріали»).

20 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анабель повертається, і новий трейлер приквелу про цю страшну ляльці «Анабель: Створення» показує, звідки вона з'явилася. Льлькар і його дружина, яких грають володар «Золотого глобуса» Ентоні ЛаПалья і зірка «Володаря кілець» Міранда Отто, втратили свою дочку і відчайдушно молилися, щоб побачити її знову... Але їх молитви почув зовсім Бог, і тепер в одній з їхніх ляльок оселився кровожерливий демон.

Український трейлер горору від продюсера Джеймса Вана, де також зіграють Хав'єр БотетЧужий: Заповіт»), Стефані Сігман007: СПЕКТР») і Алісія Вела-БейліАгенти Щ.И.Т.»), дивіться тут.

11 липня 2013,  15:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Троє невезучих злодюжок (Хав'єр Ботет, Маріо Касас, Уго Сілва) потрапляють у зачароване місто, де протягом століть правлять бал підступні відьми. Завдання героїв просте - забратися зі страшного місця. Для цього треба постаратися не закохатися в мешканок цього згубного місця...

У кінотеатрах України і Росії з 24 жовтня.