Новини, в яких згадується Келлі Марсел

31 травня 2023,  05:05 | Кастінг

До акторського складу кінокоміксу «Веном 3» офіційно приєдналися зірка хітового серіалу «Тед Лассо» Джуно Темпл та зірка супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» Чіветел Еджіофор.

Читати далі...
22 квітня 2020,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Погана новина для шанувальників Тома Гарді та його іншопланетного паразита. У зв'язку з коронавірусом дата релізу супергеройського екшену «Веном 2» була перенесена з цієї осені аж на літо 2021 року.

Читати далі...
18 квітня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з величезним передчуттям чекаємо релізу трейлера супергеройського екшену «Веном 2», Том Гарді вирішив показати нам веселе закулісне відео зі зйомок фінальної битви першого «Венома».

Читати далі...
21 червня 2019,  18:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures збирається випустити сиквел хітового супергеройського екшену «Веном» з Томом Гарді у головній ролі рівно через два роки після релізу оригіналу.

Читати далі...
28 лютого 2016,  15:07 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щорічно за день до апогею нагородного сезону, яким є «Оскар», свої статуетки роздає «Золота малина», відзначаючи найгірші досягнення кінематографа минулого року. І в цьому році її лідерами стали «П'ятдесят відтінків сірого» і «Фантастична четвірка».

Читати далі...
16 січня 2016,  17:18 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Disney хоче роздобути Емму Стоун на роль лиходійки Круелли Де Віль у спін-оффі «101 далматинця».

Читати далі...
4 червня 2015,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очередные «креативные разногласия» стали причиной ухода из новой «Русалочки» режиссера Софии Копполы.

В марте стало известно, что Коппола заинтересовалась «Русалочкой», которая будет снята с живыми актерами, но после долгих поисков не сошлась со студией во взглядах на то, кто должен сыграть главную героиню. Источники сообщают, что режиссер на эту роль предлагала дочь Умы Турман и Итана Хоука, Маю Турман-Хоук, но студия не поддержала данный выбор.

Над этой адаптацией сказки Ганса Христиана Андерсена о русалке, которая заключает сделку с ведьмой, чтобы получить шанс на взаимную любовь с принцем, работали сценаристы Келли Марсел («Спасение мистера Бэнкса», «Пятьдесят оттенков серого») и Эби Морган («Стыд»). Теперь сценарий переписывает Кэролайн Томпсон, работавшая над бертоновскими сказками «Эдвард руки-ножницы» и «Труп невесты».

Ранее на роль режиссера проекта рассматривался Джо Райт в свете его новой сказочной кинокартины «Пэн», но пока «Русалочка» отправилась в свободное плавание.

Любопытно, что новой сказкой в этот раз занимается не студия Disney, как можно было предположить в свете настоящего бума на римейки ее классических мультфильмов, а Universal Pictures. Хотя вполне вероятно, что скоро и Disney доберется до этой истории, ведь его одноименный мультфильм является обладателем 2 «Оскаров». 

Последним на сегодня проектом Копполы является спецпроект для Netflix «A Very Murray Christmas», во время работы над которым режиссер воссоединилась со звездой ее «Трудностей перевода» Биллом Мюрреем. Это будет дань классическим шоу-варьете, в центре сюжета будет играющий самого себя Мюррей, который волнуется из-за того, что снежная буря помешает зрителям попасть на его теле-шоу.

10 лютого 2015,  03:31 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Сенсації завжди з’являються несподівано, потужно уриваються до нашого життя і залишають в ньому відбиток. Саме таким феноменом є «П’ятдесят Відтінків Сірого». З того часу, як письменниця Е.Л. Джеймс сором’язливо розмістила кілька перших абзаців свого роману в Інтернеті п’ять років тому,  її трилогія «П’ятдесят Відтінків» стала одним з найгучніших бестселерів, продаж якого у світі зростає з кожним днем. Наразі видано більше 100 мільйонів примірників книги, перекладеної  на 51 мову світу. Три слова, з яких складається назва книги, вже стали модним мейнстрімом.

І от вже зовсім скоро, до Дня Святого Валентина на великі екрани вийде фільм, навколо якого точаться гарячі дискусії, і трейлер якого став найпопулярнішим за кількістю переглядів кіно-трейлером на YouTube у минулому році.

Головні ролі ексцентричного мільярдера Крістіана Грея та допитливої студентки Анастейші Стіл дісталися ДЖЕЙМІ ДОРНАНУ (телесеріал «Якось у казці») та ДАКОТІ ДЖОНСОН («Соціальна мережа», «Мачо і ботан»).

Читати далі...
22 грудня 2014,  18:47 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Однойменний бестселер письменниці Е. Л. Джеймс перекладений на 51 мову світу. Режисером стрічки виступає Сем Тейлор-Джонсон, а продюсерами – Майкл Де Лука, Дана Брунетті, а також Е. Л. Джеймс. Сценарист – Келлі Марсел.

У ролях вже відомих усьому світу персонажів Крістіана Грея та Анастейші Стіл – актори Джеймі ДорнанМарія-Антуанетта») і Дакота ДжонсонСоціальна Мережа»).

На Берлінале стрічку «П’ятдесят Відтінків Сірого» покажуть 11 лютого 2015 року. Презентуватимуть фільм глядачам режисер Сем Тейлор-Джонсон, автор книги Е. Л. Джеймс, а також актори Дакота Джонсон та Джеймі Дорнан.

У рамках кінофестивалю відбудеться єдиний показ «П’ятдесят Відтінків Сірого».

Нагадуємо: українські глядачі зможуть подивитися фільм вже на наступний день – 12 лютого 2015 року.

19 грудня 2013,  01:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey
«Ветер восточный туманы несет Что-то начнется, что-то грядет». ~ Берт, «Мэри Поппинс»

Впервые Уолт Дисней предложил писательнице Памеле Трэверс экранизировать ее сказку «Мэри Поппинс» в 1938 году. Однако лишь в 1961 году она приехала в Лос-Анджелес, чтобы при личной встрече обсудить эту возможность. Несмотря на продолжительные раздумья, Трэверс не горела желанием допустить, чтобы какой-то голливудский импресарио коверкал ее детище. Сменить гнев на умеренную милость вынудил ее спад продаж книг и экономический кризис. Она согласилась на двухнедельный визит в Лос-Анджелес, в результате которого работа над фильмом все же началась.

Фильм Disney СПАСТИ МИСТЕРА БЭНКСА повествует о невероятной истории создания классического семейного фильма – музыкальной комедии Disney МЭРИ ПОППИНС. Главные роли в фильме исполняют обладатели двух премий «Оскар»® Эмма Томпсон и Том Хэнкс.

Путешествие МЭРИ ПОППИНС на большой экран началось с того, что дочери Уолта Диснея добились от отца обещания снять фильм по их любимой книге – «Мэри Поппинс» Памелы Трэверс. Уолт с легким сердцем пообещал дочерям сделать столь необычный подарок. Однако чтобы сдержать слово потребовалось подождать 20 лет. Пытаясь выкупить права на экранизацию книги, Дисней столкнулся с бескомпромиссностью писательницы, которая нипочем не соглашалась передать свою возлюбленную героиню на ленту голливудского конвейера. Единственное, что смогло хоть как-то повлиять на нее, – кризис на книжном рынке и, соответственно, финансовые затруднения. С большой неохотой Трэверс согласилась прилететь в Лос-Анджелес, чтобы лично выслушать предложения Диснея относительно киноверсии ее книги.

На протяжении двух недель Уолт Дисней лез из кожи вон, чтобы произвести впечатление на чопорную англичанку. В частности, он демонстрировал красочные раскадровки и приглашал композиторов братьев Шерманов, которые исполняли зажигательные песни собственного сочинения. Однако все попытки были тщетны и не оказывали на сказочницу ровным счетом никакого эффекта. Вскоре Уолт начал понимать, что перспектива экранизации становится все более призрачной и недостижимой.@

И только когда речь в разговоре зашла детских переживаниях писательницы, Уолт узнал о том, что именно тревожит мисс Трэверс. Вместе они позволили самой Мэри Поппинс править бал, и в итоге был снят один из самых очаровательных фильмов в истории мирового кинематографа.

Читати далі...
3 грудня 2013,  16:35 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Актриса Ріта Ора затверджена на роль в екранізації відомого бестселеру  письменниці Е. Л. Джеймс студій Universal Pictures і Focus Features – «П’ятдесят відтінків сірого». Вона гратиме роль Мії, зведеної молодшої сестри Крістіана Грея.

Талановита Ора перш за все відома як музикант, чиї композиції очолюють музичні чарти. У 2012 році Ора голосно заявила про себе на музичній сцені з хітом  «Hot Right Now».

Дебютний платиновий альбом виконавиці під назвою «ORA» довго тримав першу позицію британських музичних чартів, поступово здобуваючи світовий успіх. У 2013 Ора організувала сольне турне і отримала нагороду THREE BRIT Awards. Також у 2013 вона стала жінкою року по версії журналу Harpers Bazaar.  

Британська співачка та композитор, Ора народилася в Косово, Албанія, у 1990році. Коли їй виповнився рік, родина Ори вирішила переїхати до Британії. Співати та грати на сцені Ора почала ще в юному віці. У 2004 вона з’явилася в британському фільмі «Spivs». В минулому році вона з’являлася в другорядній ролі в блокбастері «Форсаж 6». Крім цього, вона брала участь в численних рекламних кампаніях для модного бренду DKNY; також її запросила Мадонна стати обличчям своєї модної лінії «Material Girl»; додатково Ора стане новим обличчям бренду Rimmel у 2014 році.

Свій другий альбом Ора планує випустити в співробітництві з Келвіном Херрісом та багатьма іншими навесні 2014 року.

Джеймі Дорнан зніматиметься в цьому очікуваному фільмі в ролі Крістіана Грея, його партнеркою стане Дакота Джонсон, що зіграє роль Анастейші Стіл. До них приєдналася Елоїз Мамфорд, яка гратиме Кейт, найкращу подругу Анастейші; Люк Граймс виступить в ролі брата Крістіана, Еліота; Віктор Расук в ролі близького друга Анастейші, Жозе; Дженніфер Ель в ролі матері Анастейші, Карли; Макс Мартіні в ролі тілоохоронця Крістіана та голови безпеки його компанії, Джейсона Тейлора. 

Продюсери: Майкл Де Лука, Дана Брунетті, а також Е. Л. Джеймс. Режисер Сем Тейлор-Джонсон.

Келлі Марсел написала початковий сценарій, над яким далі працювали Патрік Марбер та Марк Бомбек.

Актрису Риту Ори представляє Сара Стеннет з Turn First Artists.

Про П’ЯТДЕСЯТ ВІДТІНКІВ СІРОГО

Universal Pictures та Focus Features придбали права на екранізацію всіх трьох книг трилогії «П’ятдесят відтінків сірого» в березні 2012 року. Focus Features супроводжуватиме маркетинг та дистрибуцію першої стрічки разом із Universal. Роман «П’ятдесят відтінків сірого» став світовим феноменом, трилогію переклали на 50 мов світу. На сьогоднішній момент продано 70 мільйонів друкованих на електронних примірників книги, що робить роман одним з найбільш популярних в світі.

«П’ятдесят відтінків сірого» розповідає історію 27-річного мільярдера Крістіана Грея та студентки коледжу Анастейші Стіл. Наступні романи серії, «На п’ятдесят відтінків темніше» та «П’ятдесят відтінків свободи» розповідають про еволюцію стосунків двох героїв.