Новини, в яких згадується Елізабет Дебікі

8 січня 2024,  22:52 | Нагороди та премії

У Беверлі-Гіллз відбулася 81-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус», що відмітила найкращі фільми, серіали та акторів 2023 року, і цьогорічним лідером став байопік «Оппенгеймер», що отримав аж 5 нагород.

Читати далі...
7 грудня 2023,  22:33 | Новини серіалів

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читати далі...
2 грудня 2023,  18:09 | Новини серіалів

Фінальні серії хітового серіалу «Корона» від стримінгової платформи Netflix покажуть, як зародилося кохання принца Вільяма та Кейт Міддлтон, які в майбутньому стануть королем та королевою Великої Британії.

Читати далі...
21 квітня 2023,  02:40 | Новини фільмів

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Читати далі...
«Корона»: рецензія на 5 сезон
Експлуатація страждань принцеси Діани
5 лютого 2023,  19:44 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Історичний серіал «Корона», який розповідає про життя та правління королеви Єлизавети, з першого сезону став справжнім хітом і допоміг платформі Netflix довести усім, що вона може конкурувати з хітовими серіалами американського телебачення і отримувати різноманітні престижні нагороди. Кожні два сезони у серіалі міняються виконавці головних ролей, адже «Корона» охоплює багато десятирічь минулого століття. У п’ятому сезоні всі події відбуваються у 1990-х роках, а центром всього стає нещасливий шлюб Чарльза та Діани, які йдуть до розлучення, не дивлячись на те, що Чарльз є спадкоємцем престолу і має в усьому бути ідеальним (але, зараз буде спойлер, члени королівської родини насправді такі самі люди з такими самими недоліками та гарними рисами, як і всі ми).

Читати далі...
21 січня 2023,  11:26 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

Читати далі...
11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  20:51 | Новини серіалів

Сьогодні платформа Netflix вирішила порадувати усіх шанувальників хітового історичного серіалу «Корона», опублікувавши в соцмережах два постери 5 сезону, який покаже скандальне розлучення принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
3 грудня 2020,  17:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальні сезони хітового історичного серіалу «Корона» покажуть більш зрілих принцесу Діану та принца Чарльза, ролі яких виконають зірка фантастики «Тенет» Елізабет Дебікі та зірка скандального серіалу «Коханці» Домінік Вест.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Тенет»
Новий підриваючий мозок епік від Крістофера Нолана
26 серпня 2020,  22:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За свою вражаючу кар'єру один з головних режисерів Голлівуду, титан жанру наукова фантастика Крістофер Нолан, досліджував на великому екрані найбільш неймовірні наукові теорії. Він розкривав секрети ілюзіоністів у «Престижі», впроваджував небезпечні думки у сни у «Початку», подорожував крізь червоточину в часі в «Інтерстелларі»... Чим же він зібрався дивувати уми глядачів в своєму новому епіку із загадковою назвою «Тенет»? Інверсією часу. І, повірте, вона виявляється не менш захоплюючою, аніж подорожі крізь простір та час.

Читати далі...
22 серпня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж вже рахуєте дні до прем'єри науково-фантастичного епіка Крістофера Нолана «Тенет»? Тоді вас напевно порадує його розширений фінальний трейлер, яким вночі поділилася студія Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
12 серпня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кажуть, що терпіння винагороджується, і ми нарешті отримали свою винагороду — стартував продаж квитків на один з найбільш очікуваних фільмів 2020 року. Так, це ми про науково-фантастичний епік Крістофера Нолана під назвою «Тенет».

Читати далі...
29 липня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Надія на те, що ми все-таки побачимо науково-фантастичний епік Крістофера Нолана «Тенет» цього літа, повертається. Студія Warner Bros. збирається випустити його в український прокат 26 серпня.

Читати далі...
5 липня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Девід Вашингтон готується до своєї відповідальної місії, що вирішить долю усього світу, на нових локалізованих постерах науково-фантастичного епіка «Тенет», якими днями поділилася студія Warner Bros. Pictures.

Читати далі...