Новини, в яких згадується Кендалл Дженнер

13 квітня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який складається практично повністю з нових моментів.

Глава передової телекомунікаційної компанії Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) є великим фанатом супергероїв і вирішує повернути їх знову в моду, найнявши Еластику (Холлі Хантер), щоб вона рятувала світ. Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон) залишається вдома, щоб доглядати за трійцею бунтівників Фіалкою (Сара Вауелл), Дешем (Хак Мілнер) і Джек-Джеком, але коли над містом нависає нова суперлиходійська загроза, сім'я Паррів об'єднується з Фрозоном (Семюел Л . Джексон) і знову надягає свої супергеройські костюми.

Дивіться новий промо-ролик «Суперсімейки 2», в якому моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер захоплюються дизайнеркою Едною Мод (Бред Берд). У кіно з 14 червня.

7 квітня 2018,  01:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ікона. Художниця. Легенда. Една Мод повернулася, дорогенькі.»

Кіностудії Disney та Pixar випустили оригінальний промо-ролик свого майбутнього мультфільму «Суперсімейка 2», присвячений улюблениці публіки Едні Мод.

Една Мод, чиїм голосом знову буде режисер Бред Берд, є всесвітньо відомим дизайнером, яка прославилася не тільки завдяки створенню витворів мистецтва для червоних доріжок, а й дизайном суперкостюмів для сім'ї супергероїв Паррів. В даному промо-ролику її талантом захоплюються знамениті моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер, а в кінці відео показує нові моменти «Суперсімейки 2» й розкриває новий костюм супергероїні Еластики (Холлі Хантер), дизайнером якого, на жаль, не є Една, що її сильно обурює.

Перед мультфільмом «Суперсімейка 2» буде показана короткометражна анімація «Бао». У кіно з 14 червня.

13 жовтня 2017,  22:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Однім з влучних скетчів минулого випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» стала пародія на реаліті-ТБ, де зірка «Диво-жінки» Галь Гадот втілила моделей-подруг Кендалл Дженнер та Джіджі Хадід, примірявши для образу останньої світлий парик. Й в одному з цих фейкових шоу в дусі «Сімейства Кардашьян» Кендалл загубилася в своєму величезному будинку, а в другому — нарешті знайшлася. Беллу Хадід тут зіграла Кейт МакКіннон.

В іншому скетчі «Суботнім вечором в прямому ефірі», чиї події розгорталися на рідному острові Диво-жінки Теміскіра, Гадот поцілувала МакКіннон.