Оновлення, в яких згадується Брентон Туейтс

12 червня 2018,  18:22 | Оновлення

Представляємо українській трейлер комедійного горору «Офісний розковбас», який стартує в кінотеатрах України з 19 липня.

Комедія розповість про співробітника збройової фабрики (Брентон Твейтс з фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара»), який несподівано виявляє, що енергетичний напій перетворює його колег в зомбі.

Також в «Офісному розковбасі» зіграли Джейн ЛевіНе дихай»), Каран СоніДедпул 2»), Закарі ЛівайТор 2: Царство темряви»), Грегг ГенріВартові Галактики») і Йен ХардінгМилі ошуканки»).

23 травня 2017,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Капітан Салазар (Хав'єр Бардем) є головним лиходієм «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», і в їхньому новому фрагменті він все-таки наздоганяє пройдисвіта Джека Спарроу (Джонні Депп)... Але от невдача — його примарна команда не може ступити на сушу , на якій сховався головний герой і його нові товариші по пригодах Генрі Тернер (Брентон Твейтс) і Каріна Сміт (Кая Скоделаріо).

Нещодавно в рамках промо-кампанії свого піратського блокбастера Депп вирушив в Діснейленд, де дивував шанувальників в образі свого бравого капітана.

19 квітня 2017,  01:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мрія шанувальників оригінальної трилогії «Пірати Карибського моря» збулася! Кіра Найтлі все-таки повернеться в образі бравої Елізабет Свонн в п'ятому фільмі про пригоди капітана Джека Горобця (Джонні Депп), як показує новий японський трейлер. Разом з нею тут з'являється і Орландо Блум. Невже ця трійця возз'єднається?

Чекати на прем'єру «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», де ми познайомимося з дорослим сином Елізабет та Вілла Тернера у втіленні Брентона Твейтса, залишилося трохи більше місяця, і ми вже рахуємо до неї дні.

29 березня 2017,  02:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney поділилася першим закулісним відео, що показує створення майбутнього блокбастера «Пірати Карибського моря: Помста Салазара». Тут про свої враження від роботи над даним фільмом розповідають актори Хав'єр Бардем, Кая Скоделаріо і Брентон Твейтс, режисери Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг та незмінний продюсер франшизи Джеррі Брукхаймер, а також в кадрі інколи з'являються Джонні Депп і Джеффрі Раш.

Свіжий трейлер п'ятої частини пригод капітана Джека Горобця дивіться тут.

2 березня 2017,  16:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов трейлер «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», який пояснює, що до чого. В молодості Джек Горобець (Джонні Депп) забрав все у капітана Салазара (Хав'єр Бардем), і тепер Салазар не зупиниться, поки не помститься йому. Чи зможе бравий пірат знову уникнути смерті?

У трейлері також показані нові моменти з Джеффрі Рашем, Брентоном Твейтсом та Каєю Скоделаріо.

3 жовтня 2016,  11:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер «Піратів Карибського моря: Мерці не розповідають казки» знайомить нас з капітаном Салазаром у виконанні Хав'єра Бардема, який розшукує невловимого капітана Джека Горобця, щоб звести з ним старі рахунки. І в своїх пошуках він стикається з сином Вілла Тернера, якого грає Брентон Туейтс.

Нагадуємо, що в п'ятій частині цієї піратської франшизи повернеться не тільки Джонні Депп, а й Орландо Блум.