Новини, в яких згадується Енді Семберг

2 травня 2022,  16:05 | Новини фільмів

Так, вам не здалося. Легендарні бурундучки повертаються в новій повнометражній пригоді «Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички», яка буде міксом художнього кіно та анімації, як «Том та Джеррі» та «Їжак Сонік».

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
20 серпня 2020,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що в романтичних комедіях зазвичай не буває сцен після титрів, режисер Макс Барбаков вирішив зняти таку сцену для своєї стрічки «Зависнути у Палм-Спрінгз», так що не поспішайте залишати кінозал завчасно.

Читати далі...
20 серпня 2020,  01:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весілля молодшої сестри може бути серйозним стресом. Особливо, якщо твій шлюб недавно розпався, і з тих пір у тебе проблеми з алкоголем. Але, принаймні, це всього лише один день, а завтра можна буде поїхати від своєї неспокійної родини подалі, думала Сара. Вона з нетерпінням чекала, коли закінчиться весільна вечірка, як раптом до неї підійшов хлопець в гавайській сорочці на ім'я Найлс. Вони вирішили усамітнитися в пустелі, де його підстрелили з лука, а потім, пішовши за Найлсом в дивну печеру, Сара прокинулася на початку того самого дня весілля. І цей божевільний день почався заново...

Читати далі...
17 серпня 2020,  20:50 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваною прем'єрою цього тижня є нестандартна романтична комедія Макса Барбакова «Зависнути у Палм-Спрінгз», в якій Енді Семберг та Крістін Міліоті застрягнуть у часовій петлі.

Читати далі...
4 серпня 2020,  13:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа Енді Семберг та Крістін Міліоті запрошують вас пережити незабутні пригоди в хітовій романтичній комедії «Зависнути в Палм-Спрінгз», чий рейтинг серед кінокритиків на сайті Rotten Tomatoes становить 93%.

Читати далі...
17 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Романтична комедія «Палм-Спрінгс», яка підкорила публіку на кінофестивалі «Санденс», знайшла свій дім на стримінговій платформі Hulu, на честь чого в мережі з'явився її довгоочікуваний трейлер з датою релізу.

Читати далі...
28 квітня 2020,  16:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 7 сезону американського ситкому про копів «Бруклін 9-9» зігріла наші серця поповненням в сім'ї Джейка та Емі. І всієї їхньої поліцейської дільниці, яка тут же прийшла їх привітати.

Читати далі...
14 лютого 2020,  23:01 | Новини серіалів

На честь прем'єри 7 сезону хітового поліцейського ситкому «Бруклін 9-9», що відбулася 6 лютого, канал NBC поділився ще одним трейлером в стилі заставки знаменитого серіалу 80-х «Команда "А"».

Комедійний серіал від сценаристів Деніела Дж. Гура і Майкла Шура слідує за пригодами незрілого, але талановитого і відважного детектива Джейка Перальта (Енді Семберг) та інших співробітників поліції 99-го округу Брукліна: детектива Рози Діас (Стефані Беатріз), лейтенанта Терренса Джеффордса (Террі Крюс), сержанта Емі Сантьяго (Мелісса Фумеро), детектива Чарльза Бойла (Джо Ло Трулі), парочкою детективів Майкла Гічкока (Дірк Блокер) і Нормана Скаллі (Джоель Маккіннон Міллер) та... колишнім капітаном Реймондом Голтом (Андре Брогер), якого понизили до патрульного.

Нова серія ситкому «Бруклін 9-9» вийде 21 лютого за українським часом. А старі сезони ви поки можете переглянути на телеканалі Paramount Comedy, де вони транслюються з українським перекладом.

10 січня 2020,  16:01 | Новини серіалів

Веселі пригоди найбільш несерйозної поліцейської дільниці в Нью-Йорку набувають геройського антуражу 80-х в новому трейлері 7 сезону популярного комедійного серіалу «Бруклін 9-9», який вийшов сьогодні.

Американський ситком, на чиєму рахунку є 2 премії «Золотий глобус», слідує за Джейком Перальтою (Енді Семберг), незрілим, але талановитим детективом поліції в 99-го округу Брукліна. У нього часто виникають конфлікти з капітаном Реєм Голтом (Андре Брогер), але коли в новому сезоні капітана понижують на посаді, і місто занурюється в хаос, Перальта і Голт повинні об'єднатися і стати напарниками, щоб подороти злочинність.

Серіал «Бруклін 9-9» повернеться з новими серіями через місяць, 6 лютого. А поки ви можете подивитися минулі пригоди цих героїв на телеканалі Paramount Comedy зі смішним українським перекладом.

17 липня 2018,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент фентезійно-комедійного мультфільму «Монстри на канікулах 3» показує, як Дракула та його друзі влаштовують змагання з волейболу.

Відправившись всі разом в круїз, Дракула (Адам Сендлер), Мевіс (Селена Гомес), Джонні (Енді Семберг), Денніс (Ешер Блінкофф), Влад (Мел Брукс) та інші доброзичливі монстри вирішують сповна насолодитися розвагами на борту цього розкішного лайнера. Герої розбиваються на дві команди і починають грати у волейбол у басейні живим м'ячем, який абсолютно не в захваті від ентузіазму мумії Мюррея (Кіген-Майкл Кі). Як і Юніс (Френ Дрешер), яка не хоче зіпсувати свою зачіску.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Монстри на канікулах 3», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Квитки на сеанси «Монстри на канікулах 3» купуйте на нашому сайті.

6 липня 2018,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент сімейного мультфільму «Монстри на канікулах 3» показує найкоротше побачення в історії.

Дракула (Адам Сендлер), Мевіс (Селена Гомес), Джонні (Енді Семберг), Денніс (Ешер Блінкофф) та їхні численні друзі-монстри відправляються в незабутній круїз на розкішному лайнері. Коли лайнер вивантажує своїх пасажирів на безлюдному острові, Дракула пропонує Мевіс, щоб вона провела час удвох із Джонні, і пара вирішує влаштувати собі побачення. Вони вирушають серфити на дельфінах, а коли нарешті знаходять усамітнення під час прогулянки, романтика швидко розбивається об пісочний замок, де галасливо грають їх син та інші монстри. Адже цей острів такий крихітний.

Дивіться другий український ТБ-ролик «Монстри на канікулах 3». У кіно з 12 липня.

29 травня 2018,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Малюк Денніс співає пісню про свою любиму маму Мевіс в новому музичному трейлері комедійної анімації від Sony Pictures Animation «Монстри на канікулах 3», створеного до Дня Матері.

У третьому розділі франшизи Генндія Тартаковського вампірша Мевіс (Селена Гомес) покаже, що є не тільки відмінною матір'ю, а і найкращої дочкою, коли подарує своєму працюючому без вихідних батькові Дракулі (Адам Сендлер) незабутній круїз. У цій подорожі компанію їм складуть Джонні (Енді Семберг), Денніс та інші постояльці знаменитого трансільванського готелю для монстрів. А на борту круїзного лайнера наші герої зустрінуть загадкового капітана корабля Еріку Ван Гелсінг (Кетрін Хан), яка є нащадком Абрахама Ван Гелсінга, давнього ворога Дракули й усіх монстрів.

Дивіться також третій трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», який показує незабутній політ Дракули, Мевіс та компанії на літаку авіакомпанії «Gremlin Air». У кіно з 12 липня.

26 лютого 2018,  15:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures Animation поділилася милим промо-роликом свого майбутнього мультфільму «Монстри на канікулах 3», що присвячений Дню святого Валентина.

Відео показує, наскільки різними бувають прояви кохання в світі Дракули (Адам Сендлер), де закохуються дуже різні істоти, як, наприклад, вампірша Мевіс (Селена Гомес) та звичайний хлопець Джонні (Енді Семберг). Від їх кохання на світ з'явився непосидючий малюк Денніс, у якого своя велика любов — до гігантського улюбленця Тінклса. І в новій частині франшизи вони всі разом відправляться в незабутній сімейний круїз для монстрів.

Також дивіться офіційний український трейлер «Монстри на канікулах 3». У кінотеатри мультфільм Генндія Тартаковського прибуде 12 липня.