Новини фільмів, в яких згадується Джош Гад

23 жовтня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри короткометражного мультфільму «Once Upon A Snowman», який розповість про перший пригоді сніговика Олафа, стримінговий сервіс Disney+ поділився в мережі його веселим відкриваючим епізодом.

Читати далі...
19 жовтня 2020,  14:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожен сніговик з чогось починається. Стримінгова платформа Disney+ вирішила привнести казку в наш понеділок, представивши трейлер свого нового короткометражного мультфільму «Once Upon A Snowman» про всіма улюбленого сніговика Олафа.

Читати далі...
18 червня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова колекція постерів сімейного фентезі «Артеміс Фаул», яке ґрунтується на серії однойменних романів ірландського письменника Йона Колфера, представляє його 7 основних персонажів, включаючи героя Коліна Фаррелла.

Читати далі...
3 червня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик діснеївського фентезі «Артеміс Фаул», заснованого на романах-бестселерах Йона Колфера, вирішує заспокоїти шанувальників книг, зробивши акцент на костюмі головного героя.

Читати далі...
26 травня 2020,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney вирішила підігріти наш інтерес до прем'єри своєї екранізації романів-бестселерів письменника Йона Колфера «Артеміс Фаул» за допомогою нового трейлера, який дозволяє познайомитися ближче з його головним героєм 12-річним кримінальним генієм.

Читати далі...
18 квітня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ представив новий трейлер адаптації популярних романів Йона Колфера «Артеміс Фаул», який повідомляє, що його онлайн-прем'єра відбудеться влітку, 12 червня.

Читати далі...
30 березня 2020,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вас розчарував офіційний трейлер діснеївської адаптації роману Йона Колфера «Артеміс Фаул», то, можливо, новий трейлер все-таки поверне вам хоч невелику віру в те, що фільм буде кращим, ніж ми припускаємо.

Читати далі...
29 березня 2020,  22:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Давайте співати разом! Днями студія Disney поділилася фрагментом свого хітового мультфільму «Крижане серце 2» в стилі sing-along (тобто зі словами пісні), де Ельза співає «Show Yourself».

Читати далі...
2 березня 2020,  16:59 | Новини фільмів

Лауреат премії «Золотий глобус» Колін Фаррелл приєднався до касту пригодницького фентезі від Disney «Артеміс Фаул», де він відправиться в чарівний світ в образі батька головного героя Артеміс Фаул I.

Нове сімейне фентезі від режисера фільмів «Тор» і «Попелюшка» Кеннета Брани буде адаптацією популярної серії романів письменника Йона Колфера, яка слідує за захоплюючими пригодами 12-річного кримінального генія Артеміс Фаул II (Фердія Шоу), його вірного тілоохоронця Дворецькі (Нонсо Анозі), відважної ельфійки Голлі Шорт (Лара МакДоннел) і гнома Мульча Діггінса (Джош Гад). Вони об'єднуються, щоб допомогти Артемісу врятувати його батька, який пропав при загадкових обставинах.

Також у фільмі з'явиться володарка премії «Оскар» Джуді Денч. У кінці трейлер підтверджує, що в український прокат діснеївське фентезі «Артеміс Фаул» вийде напередодні літа, 28 травня. Як вам трейлер? Заінтригував?

26 лютого 2020,  20:35 | Новини фільмів

Під час створення мультфільмів режисерам також інколи доводиться вирізати деякі цікаві сцени, щоб укластися в потрібний хронометраж. Так сталося і з пригодницьким фентезі «Крижане серце 2», чию нову вирізану сцену ви можете побачити нижче.

Сиквел «Крижаного серця» відправив Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффа (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) та Свена в зачарований ліс, де живуть духи стихій і де в юності зустрілися батьки дівчат. Вирізаний фрагмент показує, як батьки Ельзи та Анни під час своєї зустрічі в лісі грають в хованки, ось тільки у їхньої майбутньої мами є одна перевага їй допомагає веселий дух вітру.

Мультфільм «Крижане серце 2» став однією з найуспішніших анімаційних стрічок усіх часів, заробивши в світовому прокаті 1,4 мільярда доларів і отримавши номінації на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

4 грудня 2019,  17:36 | Новини фільмів

Щоб підняти усім нам настрій, студія Disney опублікувала в мережі один з найкумедніших фрагментів свого фентезійного мультфільму «Крижане серце 2» за участю милого сніговика Олафа.

У сиквелі «Крижаного серця» Ельза (ІдІна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож у зачарований ліс, де на них чекає чимало випробувань та відкриттів. Заблукавши в цьому лісі, Олаф кличе своїх подруг Анну і Ельзу, а потім вирішує покликати і якусь Саманту, хоча не знає ніякої Саманти. Розібравшись з цим, сніговик йде далі, але тут він зустрічає дух вітру, який дуже любить погратися.

Читайте також нашу рецензію на мультфільм «Крижане серце 2», який вийшов в український прокат 21 листопада.

24 листопада 2019,  17:33 | Новини фільмів

Представляємо новий український ТБ-ролик мультфільму «Крижане серце 2», який підніме настрій всім, хто любить веселого сніговика Олафа.

У новому анімаційному фентезі-мюзиклі від Disney Ельза (Ідіна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож на Північ, в зачарований ліс, де їм належить дізнатися, звідки у Ельзи чарівні сили. Ліс розділяє героїв, і в даному ТБ-ролику Олаф кличе Анну, Ельзу і... Саманту, а потім сам сміється з того, що з ними не було ніякої Саманти.

В український прокат мультфільм «Крижане серце 2» вийшов 21 листопада. Квитки на його найближчі сеанси ви знайдете в нашій афіші.

22 листопада 2019,  19:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився третій фрагмент фентезійного мультфільму від Disney «Крижане серце 2», який показує, що королева Еренделла та її родина люблять проводити осінні вечори за грою в шаради.

Продовження хітової анімації «Крижане серце» відправить Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффом (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) і Свена в доленосну подорож в зачарований ліс, але раніше вони проведуть милий сімейний вечір в замку за грою в шаради. У новому фрагменті команда хлопчиків грає проти команди дівчаток, але у перших є величезна перевага, оскільки Олаф може змінювати свою форму, як йому захочеться.

Щоб дізнатися, чи вийшло у режисерів Кріса Бака та Дженніфер Лі зняти гідний сиквел, читайте нашу рецензію на «Крижане серце 2».

20 листопада 2019,  11:09 | Новини фільмів

Свіжий півхвилинний ТБ-ролик діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» майже повністю складається з нових моментів за участю його основних персонажів, яким належить виступити на захист свого королівства.

Відео показує, як на Еренделл падає прокляття зачарованого лісу, і Ельза (Ідіна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож, щоб його зняти. Крістофф буде за кермом, а Олаф візьме з собою ласощі. Ельза каже Анні, що «вона не може щоразу йти за нею у вогонь», на що молодша сестра відповідає старшій, що «тоді їй не варто бігти у вогонь». Загалом, як зазначає наприкінці троль, з ними не засумуєш.

Квитки на «Крижане серце 2» ви можете придбати на нашому сайті. Українська прем'єра мультфільму від Disney відбудеться в четвер, 21 листопада.

14 листопада 2019,  16:58 | Новини фільмів

У другому фрагменті мультфільму «Крижане серце 2» Анна нагадує Ельзі (і всім нам), що і без суперсил здатна гори звернути.

Продовження хітового діснеївського мультфільму «Крижане серце», який вийшов у 2013 році, відправить Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффа (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) і Свена в небезпечну подорож у зачарований ліс, де Ельзі належить дізнатися більше про свої сили. Будучи старшою сестрою, в даному фрагменті Ельза говорить Анні, що піде туди одна, але Анна нагадує їй, що це вона у першій частині «вилізла на засніжену гору, пережила прокляття крижаного серця і врятувала Ельзу від свого божевільного екс-бойфренда», так що вона може за себе постояти і без суперсил.

В український прокат мультфільм Кріса Бака і Дженніфер Лі вийде 21 листопада. Квитки на «Крижане серце 2» ви знайдете в нашій афіші.