Новини, в яких згадується Кріс Претт

16 травня 2023,  17:13 | Бокс-офіс

Супергеройська пригода Джеймса Ганна «Вартові Галактики 3» вже обійшла за зборами попередній кінокомікс Marvel Studios «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» і стала другим найбільш прибутковим фільмом 2023 року.

Читати далі...
21 квітня 2023,  02:40 | Новини фільмів

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Читати далі...
3 квітня 2023,  19:40 | Новини фільмів

У середу, 5 квітня, в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра очікуваної анімаційної стрічки «Брати Супер Маріо в кіно», де головного героя озвучив зірка франшиз «Вартові Галактики» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт.

Читати далі...
23 березня 2023,  14:34 | Кастінг

Зоряний лицар та Сокіл, він же новий Капітан Америка, возз'єднаються у новому пригодницьому екшені «The Electric State», який знімають режисери блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» Ентоні та Джо Руссо.

Читати далі...
15 лютого 2023,  20:49 | Новини фільмів

Команда Зоряного лицаря, яка не раз рятувала всесвіт, готується зробити це востаннє в другому трейлері супергеройського екшену «Вартові Галактики 3». Його прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 4 травня.

Читати далі...
21 січня 2023,  11:26 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

Читати далі...
20 грудня 2022,  21:24 | Новини фільмів

Ексклюзивний кадр супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», що вийде наступного року, показує довгоочікуване возз'єднання Пітера Квілла та Гамори, проте є один нюанс.

Читати далі...
16 грудня 2022,  22:38 | Новини фільмів

Компанії Illumination та Nintendo представляють яскраву анімаційну історію за мотивами культової відеогри! Дивіться мультфільм «Брати Супер Маріо в кіно» у кінотеатрах України з 23 березня 2023 року.

Читати далі...
13 грудня 2022,  22:25 | Новини фільмів

Знамениті супербрати Маріо повертаються на великі екрани у новій анімаційній пригоді «Брати Супер Маріо в кіно» («The Super Mario Bros. Movie») від студії Illumination, яка подарувала нам франшизи «Нікчемний я», «Посіпаки» та «Співай».

Читати далі...
2 грудня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Легендарна супергеройська команда готується до своєї фінальної пригоди у першому трейлері супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», який робить акцент на драму, а не на комедію, як зазвичай.

Читати далі...
21 листопада 2022,  19:26 | Новини фільмів

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Читати далі...
25 жовтня 2022,  22:09 | Новини фільмів

Цього року на нас чекає супергеройське Різдво! Стримінгова платформа Disney Plus представила чарівний трейлер святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», яку написав і зняв Джеймс Ганн.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  09:33 | Бокс-офіс

Супергерої, посуньтеся. Цього року бокс-офісом правлять Том Круз та... динозаври. Пригодницька фантастика «Світ Юрського періоду: Домініон» стала другим фільмом після екшену про пілотів-винищувачів «Топ Ґан: Меверік», якому у 2022 році вдалося заробити у світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

Читати далі...
25 червня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною кінопрем'єрою тижня, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах, виступає блокбастер «Світ Юрського періоду 3», тим часом вдома онлайн-платформи порадують нас цього тижня запальним екшеном «Людина з Торонто» з Вуді Гаррельсоном та Кевіном Гартом в головних ролях, новими сезонами хітових серіалів «Академія Амбрелла» та «Світ Дикого Заходу» і не тільки.

Читати далі...
24 червня 2022,  23:32 | Новини фільмів

З Тора та Вартових Галактики виходить епічна команда, яка запалює все навколо (у прямому розумінні цих слів), в новому тизер-трейлері супергеройського екшену «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios та Disney.

Читати далі...