Новини фільмів, в яких згадується Олівія Колман

11 липня 2023,  19:45 | Новини фільмів

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Читати далі...
24 грудня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
22 листопада 2022,  19:15 | Новини фільмів

«Різдвяна пісня» Чарльза Діккенса продовжує надихати Голлівуд. Спочатку Раян Рейнольдс зіграв Скруджа у музичній стрічці «Дух Різдва» для платформи Apple, а тепер платформа Netflix за допомогою казкового трейлера повідомляє, що незабаром представить свою анімаційну адаптацію романа Діккенса «Скрудж: Різдвяна пісня».

Читати далі...
25 серпня 2022,  10:17 | Новини фільмів

Напередодні Міжнародного кінофестивалю у Торонто у мережі з'явився тизер-трейлер нової стрічки відомого британсько-голлівудського режисера Сема Мендеса, яка отримала назву «Empire of Light» («Імперія світла»).

Читати далі...
16 червня 2022,  13:35 | Новини фільмів

Легендарний Антоніо Бандерас повертається на великі екрани в якості голосу Кота у чоботях із культової анімаційної франшизи «Шрек» у новому трейлері його сольного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
27 березня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Легендарний герой кіновсесвіту «Шрек» повертається для нової епічної пригоди! Студія DreamWorks поділилася першим трейлером довгоочікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де головний герой знову заговорить голосом Антоніо Бандераса.

Читати далі...
23 березня 2021,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбиццкая

У минулому році на екрани кінотеатрів мала вийти пригодницька анімаційна стрічка «Підключені» від Sony Pictures Animation, але її реліз завис у повітрі через світову пандемію COVID-19. І тепер цей мультфільм вийде на платформі Netflix.

Читати далі...
11 березня 2021,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Ентоні Гопкінс стає батьком лауреатки премії «Оскар» Олівії Колман в драматичній стрічці «Батько», яка на початку року отримала 4 номінації на премію «Золотий глобус».

Читати далі...
25 вересня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures Classics представила зворушливий трейлер драматичного фільму «Батько» («The Father»), головні ролі в якому виконують лауреати премії «Оскар» Олівія Колман та Ентоні Гопкінс.

Читати далі...
9 січня 2019,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейчел Вайс стріляє в Емму Стоун у третьому фрагменті історичної драми Йоргоса Лантімоса «Фаворитка», яка вийде в український прокат 31 січня.

Читати далі...
23 листопада 2018,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент історичної драми «Фаворитка», яку зняв Йоргос Лантімос, показує, як Рейчел Вайс контролює королеву Анну у втіленні Олівії Колман.

Події нового фільму від творця артхаусних хітів «Лобстер» і «Вбивство священного оленя» будуть розвиватися при дворі королеви Анни (Колман), чиїм життям керує вольова герцогиня Мальборо Сара Черчілль (Вайз). Але розташування сил між жінками змінюється, коли до палацу прибуває кузина герцогині Ебігейл Мешем (Емма Стоун). Сара та Ебігейл починають змагатися за увагу королеви, і в даному фрагменті герцогиня показує свій вплив, відправляючи королеву назад до її кімнат, коли та відправляється на зустріч з російською делегацією з макіяжем, який робить її «схожою на борсука». Королева покорно її слухається, але потім зриває свою злобу на слузі.

Дивіться також перший фрагмент картини «Фаворитка», де героїня Емми Стоун подає королеві гарячий шоколад. У кіно з 31 січня 2019 року.

18 листопада 2018,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїня Емми Стоун не знає, чи можна подавати королеві Великої Британії гарячий шоколад, в дебютному фрагменті історичної картини Йоргоса Лантімоса «Фаворитка».

Стоун втілює безпосередню і жваву дівчину Ебігейл Мешем, яку до двору королеви Анни (Олівія Колман) викликає її кузина герцогиня Мальборо Сара Черчілль (Рейчел Вайс). У королеви нещодавно помер чоловік, і завзята Ебігейл відволікає її від горя, наприклад, роблячи гарячий шоколад, але спочатку Сара не дозволяє королеві його пити, оскільки у неї хворий шлунок, але королева більше не бажає її слухатися і вимагає у Ебігейл чашку з гарячим напоєм.

Дивіться другий трейлер фільму «Фаворитка», чия прем'єра відбудеться в рамках кінофестивалю «Нове британське кіно», який пройде в Києві з 22 по 28 листопада.

У широкий український прокат картина вийде 3 січня 2019 року.

6 вересня 2018,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за прем'єрою історичної драми Йоргоса Лантімоса «Фаворитка» на Венеціанському кінофестивалі компанія Fox Searchlight поділилася її повноцінним трейлером.

Лауреатки премії «Оскар» Рейчел Вайс та Емма Стоун грають двох кузин герцогиню Мальборо Сару Черчілль та Ебігейл Мешем, які на початку 18 століття борються за прихильність королеви Великої Британії. Королева Анна (володарка премії «Золотий глобус» Олівія Колман) важко переживає смерть свого чоловіка, і коли в палац прибуває весела Ебігейл, вона миттєво підкорює королеву своїм запалом. Але це абсолютно не влаштовує герцогиню Мальборо, і та вирішує показати молодшій кузині, чиє становище при дворі вище. У трейлері вона навіть стріляє в Ебігейл, от тільки та виявляється не з лякливих і починає плести свої інтриги проти підступної родички.

В українські кінотеатри «Фаворитка», де також з'являться Ніколас Голт, Джо Елвін та Марк Гейтісс, прибуде в січні 2019 року. Очікуємо на дубльований трейлер.

10 липня 2018,  01:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер історичної драми Йоргоса Лантімоса «Фаворитка», головну роль в якій грає зірка «Ла-Ла Ленда» і володарка премії «Оскар» Емма Стоун.

Події фільму розгортаються в 18 столітті при дворі королеви Анни (Олівія Колман з «Нічного адміністратора»), чиї відносини з радницею і таємною коханкою герцогинею Мальборо Сарою Черчілль (лауреатка премії «Оскар» Рейчел Вайс) перевертаються, коли в замок прибуває молодша кузина герцогині Ебігейл Мешем (Стоун). Баланс сил між жінками змінюється, поки вони борються за увагу королеви.

Українські глядачі зможуть побачити нове творіння Лантімоса, який зняв хітові артхаусні фільми «Лобстер» і «Вбивство священного оленя», у січні 2019 року.

8 жовтня 2017,  01:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детектив и его подозреваемые из фильма «Убийство в „Восточном Экспрессе“» получили по загадочному персональному постеру.

Читати далі...