Новини, в яких згадується Сем Тейлор-Джонсон

5 лютого 2024,  21:38 | Новини фільмів

Цього року маловідома акторка Маріса Абела перевтілиться на великому екрані у легендарну американську співачку Емі Вайнгауз, яку вона зіграє у фільмі «Back to Black», що є одним з головних байопіків 2024 року.

Читати далі...
17 червня 2017,  02:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер «Пятидесяти оттенков серого» Сэм Тейлор-Джонсон рассказала о непростых отношениях с писательницей Э.Л. Джеймс.

Читати далі...
10 червня 2017,  01:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Наомі Воттс втілює в майбутньому драматичному трилері «Циганка» психотерапевта Джин Холловей, яка занадто занурюється в життя своїх пацієнтів і пацієнток, маніпулюючи ними і в той же час втрачаючи контроль над своїми сексуальними бажаннями. Скоро така поведінка ставить її шлюб під загрозу.

Прем'єра серіалу, кілька серій якого зняла режисер «П'ятдесят відтінків сірого» Сем Тейлор-Джонсон, відбудеться 30 червня.

7 вересня 2015,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон зізналася, що з нетерпінням чекає зйомок сиквела «На п'ятдесят відтінків темніше».

Читати далі...
12 лютого 2015,  14:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явилися фотографії з світової прем'єри гучного фільму «П'ятдесят відтінків сірого». На фотографіях помічені головні актори (Джеймі ДорнанДакота Джонсон), режисер Сем Тейлор-Джонсон з чоловіком Аароном Тейлором-Джонсоном (у якого фанатки так брали автографи, ніби це він головний герой фільму) і автор скандального роману Е. Л. Джеймс.

Крім того, є фотографії і з Київської прем'єри, яку відвідали зірки українського шоу бізнесу.

11 лютого 2015,  11:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Сэм Тейлор-Джонсон рассказала, что будут экранизированы сиквелы «Пятьдесят оттенков серого»: «На пятьдесят оттенков темнее» и «Пятьдесят оттенков свободы».

О том, что будут сняты сиквелы, Джонсон сообщила на встрече с фанами в Нью-Йорке, где также присутствовали звезды фильма Джейми Дорнан и Дакота Джонсон.

Нашумевшая эротическая драма еще не успела выйти в прокат, но создатели уже давно ожидают от нее хороших сборов. Как сообщалось ранее, за первый уик-энд фильм планирует взять планку в $60 млн. И такие надежды вполне обоснованы. Онлайн ресурс Fandango, продающий билеты, назвал «Пятьдесят оттенков» самым быстро продаваемым фильмом категории R (детям до 17 лет разрешается просмотр только с присутствием взрослого) за всю свою 15-летнюю историю. Поэтому совсем неудивительно, что теперь будет экранизирована вся трилогия.

Студия Universal пока официально не подтвердила данную информацию.

10 лютого 2015,  03:31 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Сенсації завжди з’являються несподівано, потужно уриваються до нашого життя і залишають в ньому відбиток. Саме таким феноменом є «П’ятдесят Відтінків Сірого». З того часу, як письменниця Е.Л. Джеймс сором’язливо розмістила кілька перших абзаців свого роману в Інтернеті п’ять років тому,  її трилогія «П’ятдесят Відтінків» стала одним з найгучніших бестселерів, продаж якого у світі зростає з кожним днем. Наразі видано більше 100 мільйонів примірників книги, перекладеної  на 51 мову світу. Три слова, з яких складається назва книги, вже стали модним мейнстрімом.

І от вже зовсім скоро, до Дня Святого Валентина на великі екрани вийде фільм, навколо якого точаться гарячі дискусії, і трейлер якого став найпопулярнішим за кількістю переглядів кіно-трейлером на YouTube у минулому році.

Головні ролі ексцентричного мільярдера Крістіана Грея та допитливої студентки Анастейші Стіл дісталися ДЖЕЙМІ ДОРНАНУ (телесеріал «Якось у казці») та ДАКОТІ ДЖОНСОН («Соціальна мережа», «Мачо і ботан»).

Читати далі...
6 лютого 2015,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еротична драма «П'ятдесят відтінків сірого» не пройшла цензуру в Малайзії, де її назвали «більше порнографією, ніж фільмом».

Все не вщухають пристрасті навколо кінострічки режисера Сем Тейлор-Джонсон, заснованої на першому романі з нашумілої серії письменниці Е. Л. Джеймс, яка розповідає про те, як багатий бізнесмен Крістіан Грей залучає незайману студентку Анастасію в сексуальні відносини садистського характеру.

Голова Малазійської ради кіноцензури Абдул Халім Абдул Хамід пояснив причину заборони «П'ятдесяти відтінків сірого»:

Рада ухвалила рішення після перегляду фільму, що деякі присутні в ньому сцени є неприродного сексуального змісту. Зміст їх є більше звірячим, показуючи жінку, прив'язану до ліжка, яку висікають.

Відвертий опис сцен сексуального характеру в романі відвернуло від екранізації багатьох відомих акторів, яких шанувальники історії були б не проти побачити в подібних епізодах. В результаті ролі Крістіана і Анастасії зіграли Джеймі Дорнан і Дакота Джонсон.

Також бойкотувати фільм закликають деякі організації в США і Канаді, почали у соціальних мережах кампанію #50dollarsnot50shades на підтримку жінок, які проходять реабілітацію від подібних відносин, які «не закінчують як Анастасія, вони частіше закінчують в притулку для жінок, у бігах або мертвими»:

Гроші, які ви повинні були витратити на квитки в кіно або на няньку і квитки в кіно, попкорн і напої підуть на користь жертв насильницьких відносин, представлених у гламурному світі в серії «П'ятдесят відтінків». Голівуду не потрібні ваші гроші, жінкам, постраждалим від насильства, потрібні.

Реліз кінокартини за іронією приурочений до Дня святого Валентина. Подивимося, як подібні заборони і бойкоти відзначаться на зборах фільму, адже добре відомо, що заборонений плід солодкий. Інсайдери вже пророкують йому близько $60 млн зборів у світовому прокаті під час святкового вікенду.

Світова прем'єра «П'ятдесяти відтінків сірого» відбудеться на Берлінському кінофестивалі. В Україні фільм у прокат виходить 12 лютого.

22 грудня 2014,  18:47 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Однойменний бестселер письменниці Е. Л. Джеймс перекладений на 51 мову світу. Режисером стрічки виступає Сем Тейлор-Джонсон, а продюсерами – Майкл Де Лука, Дана Брунетті, а також Е. Л. Джеймс. Сценарист – Келлі Марсел.

У ролях вже відомих усьому світу персонажів Крістіана Грея та Анастейші Стіл – актори Джеймі ДорнанМарія-Антуанетта») і Дакота ДжонсонСоціальна Мережа»).

На Берлінале стрічку «П’ятдесят Відтінків Сірого» покажуть 11 лютого 2015 року. Презентуватимуть фільм глядачам режисер Сем Тейлор-Джонсон, автор книги Е. Л. Джеймс, а також актори Дакота Джонсон та Джеймі Дорнан.

У рамках кінофестивалю відбудеться єдиний показ «П’ятдесят Відтінків Сірого».

Нагадуємо: українські глядачі зможуть подивитися фільм вже на наступний день – 12 лютого 2015 року.

3 грудня 2013,  16:35 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Актриса Ріта Ора затверджена на роль в екранізації відомого бестселеру  письменниці Е. Л. Джеймс студій Universal Pictures і Focus Features – «П’ятдесят відтінків сірого». Вона гратиме роль Мії, зведеної молодшої сестри Крістіана Грея.

Талановита Ора перш за все відома як музикант, чиї композиції очолюють музичні чарти. У 2012 році Ора голосно заявила про себе на музичній сцені з хітом  «Hot Right Now».

Дебютний платиновий альбом виконавиці під назвою «ORA» довго тримав першу позицію британських музичних чартів, поступово здобуваючи світовий успіх. У 2013 Ора організувала сольне турне і отримала нагороду THREE BRIT Awards. Також у 2013 вона стала жінкою року по версії журналу Harpers Bazaar.  

Британська співачка та композитор, Ора народилася в Косово, Албанія, у 1990році. Коли їй виповнився рік, родина Ори вирішила переїхати до Британії. Співати та грати на сцені Ора почала ще в юному віці. У 2004 вона з’явилася в британському фільмі «Spivs». В минулому році вона з’являлася в другорядній ролі в блокбастері «Форсаж 6». Крім цього, вона брала участь в численних рекламних кампаніях для модного бренду DKNY; також її запросила Мадонна стати обличчям своєї модної лінії «Material Girl»; додатково Ора стане новим обличчям бренду Rimmel у 2014 році.

Свій другий альбом Ора планує випустити в співробітництві з Келвіном Херрісом та багатьма іншими навесні 2014 року.

Джеймі Дорнан зніматиметься в цьому очікуваному фільмі в ролі Крістіана Грея, його партнеркою стане Дакота Джонсон, що зіграє роль Анастейші Стіл. До них приєдналася Елоїз Мамфорд, яка гратиме Кейт, найкращу подругу Анастейші; Люк Граймс виступить в ролі брата Крістіана, Еліота; Віктор Расук в ролі близького друга Анастейші, Жозе; Дженніфер Ель в ролі матері Анастейші, Карли; Макс Мартіні в ролі тілоохоронця Крістіана та голови безпеки його компанії, Джейсона Тейлора. 

Продюсери: Майкл Де Лука, Дана Брунетті, а також Е. Л. Джеймс. Режисер Сем Тейлор-Джонсон.

Келлі Марсел написала початковий сценарій, над яким далі працювали Патрік Марбер та Марк Бомбек.

Актрису Риту Ори представляє Сара Стеннет з Turn First Artists.

Про П’ЯТДЕСЯТ ВІДТІНКІВ СІРОГО

Universal Pictures та Focus Features придбали права на екранізацію всіх трьох книг трилогії «П’ятдесят відтінків сірого» в березні 2012 року. Focus Features супроводжуватиме маркетинг та дистрибуцію першої стрічки разом із Universal. Роман «П’ятдесят відтінків сірого» став світовим феноменом, трилогію переклали на 50 мов світу. На сьогоднішній момент продано 70 мільйонів друкованих на електронних примірників книги, що робить роман одним з найбільш популярних в світі.

«П’ятдесят відтінків сірого» розповідає історію 27-річного мільярдера Крістіана Грея та студентки коледжу Анастейші Стіл. Наступні романи серії, «На п’ятдесят відтінків темніше» та «П’ятдесят відтінків свободи» розповідають про еволюцію стосунків двох героїв.