Оновлення, в яких згадується Армі Гаммер

3 серпня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Поклич мене своїм ім'ям» є екранізацією роману Андре Асімана, чиї події розгортаються влітку 1983 року на півночі Італії. Його головним героєм є 17-річний американо-італієць Еліо (Тімоті Чаламет), який проводить літо в родинному маєтку, фліртуючи з дівчиною Марцією (Естер Гаррель). Як раптом в гості до його батька, професора Перльмана (Майкл Стулбарг), приїжджає американський студент Олівер (Армі Гаммер), і життя Еліо заграє новими фарбами. Разом вони переживають незабутнє літо, наповнене музикою, їжею і романтикою, яке змінить їх назавжди.

Режисером кінокартини є італієць Лука Гуаданьїно, який зняв «Я — це любов» і «Великий сплеск». Його нове творіння було представлено на Берлінському кінофестивалі, де підкорило критиків — на сайті Rotten Tomatoes його рейтинг складає 100%.

10 липня 2017,  15:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Останній портрет» розповість історію про кінець життя одного з найвидатніших художників і скульпторів 20 століття — швейцарця Альберто Джакометті, якого втілює володар «Оскара» Джеффрі Раш. Художнику набридло його звичне життя в Парижі, як раптом він знаходить віддушину в особі критика Джеймса Лорда (Армі Гаммер), який позує йому для останнього портрета. Компанію Рашу і Гаммеру тут складають Клеманс Поезі, Тоні Шелуб і Джеймс Фолкнер.

Режисером кінокартини виступив номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі, для якого це буде вже 5-я режисерська робота.

13 червня 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Тачки 3» головним суперником легендарного гонщика Блискавки МакКвіна (Овен Вілсон) стане Джексон Шторм (Армі Хаммер), представник нового покоління більш прокачаних автомобілів. І, як показує їх знайомство, самовпевненості та нахабства Шторму не позичати.

Фінальний трейлер «Тачок 3», які примчаться в українські кінотеатри 15 червня, дивіться тут.

30 травня 2017,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому блискавичному українському ТБ-ролику мультфільму «Тачки 3» Блискавка МакКвін (Овен Вілсон) хоча і поступається Джексону Шторму (Армі Хаммер) в їх першій спільній гонці, але не збирається здаватися, адже поки він залишається на трасі, шанс все ще є. Теперь він збирається перемогти більш прокачаного гонщика не швидкістю, а розумом.

Останній український трейлер «Тачок 3», які примчаться в кіно 15 червня, дивіться тут.

24 травня 2017,  15:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Гоночний світ змінюється на наших очах в першому українському ТБ-ролику мультфільму від Disney і Pixar «Тачки 3». Легендарний гонщик Блискавка МакКвін (Оуен Вілсон) знову виходить на трек, але в цей раз суперник з нового покоління Джексон Шторм (Армі Хаммер) виявляється йому не по зубах, відправляючи головного героя в драматичний політ.

Шостий трейлер «Тачок 3», які примчаться в українські кінотеатри 15 червня, дивіться тут.

10 травня 2017,  19:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Черговий офіційний трейлер мультфільму «Тачки 3», якими продовжують з ентузіазмом ділитися Disney та Pixar, робить акцент на протистоянні Блискавки МакКвіна (Оуен Вілсон) з головним антагоністом цієї історії — самовпевненим гонщиком нового покоління Джексоном Штормом (Армі Хаммер). Шторм відправляє МакКвіна літати над треком, але легендарна тачка не йде на пенсію, а відправляється в сучасний центр підготовки тачок і готується до реваншу.

Нові постери «Тачок 3» ви знайдете в нашій галереї.

8 травня 2017,  11:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому японському трейлері очікуваних «Тачок 3» Блискавка МакКвін (Оуен Вілсон) відправляється назад в містечко Радіатор-Спрінгс, де відбувалися події першої частини його пригод, та інтенсивно тренується для реваншу з Джексоном Штормом (Армі Хаммер). Навіть якщо ви не говорите по-японськи, відео рекомендується до перегляду, оскільки показує багато нових моментів, а за кадром звучить головна тема мультфільму у виконанні Таміо Окуди, записана спеціально для японського прокату.

Попередній трейлер «Тачок 3», які примчаться в український прокат в наступному місяці, дивіться тут.

3 травня 2017,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятий трейлер очікуваного мультфільму «Тачки 3» показує більше моментів з треку, зустріч Блискавки МакКвіна (Оуен Вілсон) зі своїм новим суперником Джексоном Штормом (Армі Хаммер), безжурного Метра (Ларрі-кабельник), тренування головного героя, який бажає довести новому поколінню гонщиків, що його рано відправляти в тираж, та його участь в ралі.

Попередній трейлер мультфільму, який стане режисерським дебютом аніматора Брайана Фі, який працював над «Тачками» і «Тачками 2», в українському перекладі дивіться тут.

27 квітня 2017,  00:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Блискавка МакКвін (Оуен Вілсон) зазнає невдачі на треку, але все одно не бажає відправлятися на пенсію в новому трейлері мультфільму «Тачки 3». Як би його не вмовляв Стерлінг (Нейтан Філліон) розбагатіти на своєму імені, видатний гонщик наймає крутого тренера Круз Рамірез (Крістела Алонзо) та готується до реваншу. І нехай у його конкурента Джексона Шторма (Армі Хаммер) шанси на перемогу складають 95,2%, МакКвін все одно не здасться й спробує його обігнати.

Шанувальників франшизи в даному відео напевно порадує повернення харизматичного евакуатора Метра (Ларрі-кабельник).

26 квітня 2017,  13:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер мультфільму від Disney і Pixar «Тачки 3» примчиться до нас вже сьогодні, а поки дивимося його кумедний тизер зі стрибучими Блискавкою МакКвіном (Оуен Вілсон), Джексоном Штормом (Армі Хаммер) та Круз Рамірез (Крістела Алонзо).

Персональні промо-ролики з кожним з них, які повідомляють технічні характеристики тачок, ви знайдете тут.

10 січня 2017,  15:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер мультфільму «Тачки 3» починається в дусі свого тизеру, але не переймайтеся, з Блискавкою МакКвіном все буде добре! Він поки не збирається на пенсію, і ніякі невдачі не зупинять його від участі в черговому чемпіонаті, де головним претендентом на перемогу є Джексон Шторм — суперкар нового покоління високотехнологічних гонщиків. Чи зможе Блискавка його перевершити?

В український прокат «Тачки 3», де головного героя озвучує Оуен Вілсон, а його суперника — Армі Хаммер, примчаться 15 червня.

9 вересня 2016,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вчорашньої прем'єри кримінального екшену «Стрілянина» Бена Вітлі на 73-му Венеціанському кінофестивалі був представлений його перший трейлер, в якому учасники двох бандитських угруповань Брі Ларсон, Кілліан Мерфі, Армі Хаммер, Сем Райлі та Шарлто Коплі опиняються на покинутому складі, який незабаром перетворюється на справжнє поле бою.