Новини, в яких згадується Езра Міллер

19 червня 2023,  23:50 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен «Флеш», заснований на коміксах DC, зібрав у свій прем'єрний вікенд в американському прокаті всього 64 мільйони доларів — менше, ніж минулорічний «Чорний Адам» за участю Двейна Джонсона.

Читати далі...
14 червня 2023,  00:18 | Новини фільмів

Він повернувся! Два Флеша з різних всесвітів знайомляться з Темним лицарем, якого знову грає Майкл Кітон, у новому фрагменті супергеройського екшену «Флеш».

Читати далі...
14 лютого 2023,  09:18 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського екшену від DC «Флеш», який відправить нас у мультивсесвіт, показав епічне повернення Майкла Кітона в образі Бетмена.

Читати далі...
13 лютого 2023,  17:43 | Новини фільмів

Готові до подорожі зовсім іншим мультивсесвітом? Джеймс Ганн, режисер трилогії «Вартові Галактики» і новий голова DC Films, поділився першим трейлером супергеройського екшену «Флеш», який вийде цього року.

Читати далі...
28 травня 2022,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Спочатку студія Warner Bros. планувала випускати по одному фільму з пенталогії «Фантастичні звірі» раз на два роки, але світова пандемія коронавірусу та скандал зі звільненням Джонні Деппа з посади головного лиходія цієї історії внесли свої корективи, і третю частину пригод відважного магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів довелося чекати ж 4 роки. Вочевидь, через всі випробування, що випали долю людства в останні роки, починаючи від світової пандемії і закінчуючи повномасштабною війною у серці Європи, повернення у чарівний світ Дж.К. Ролінґ усі поттеромани чекали зі ще більшою надією. Особливо, враховуючи, що новий розділ франшизи отримав назву «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» на честь найвидатнішого чарівника всіх часів, який завжди знаходив правильні слова навіть у найважчі часи. Що ж пішло не так?

Читати далі...
26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Читати далі...
13 травня 2022,  18:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярний сайт про кіно IMDb постійно стежить за тим, на сторінки яких фільмів його користувачі заглядають найчастіше, щоб дізнатися про них щось нове. І на основі цих даних він представив десятку найочікуваніших супергеройських екшенів від Marvel та DC, які вийдуть у кіно цього та наступного року.

Читати далі...
11 травня 2022,  11:47 | Новини фільмів

Дивіться другий фрагмент очікуваного фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», нового розділу Поттеріани, який вийде в український прокат 26 травня.

Читати далі...
16 квітня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фентезі Дэвида Єйтса «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» студія Warner Bros. вирішила порадувати нас його фінальним трейлером, у центрі якого перебувають чарівники Джуда Лоу та Мадса Міккельсена.

Читати далі...
8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ліга справедливості Зака Снайдера»
Супергеройський епік для справжніх шанувальників Зака Снайдера
30 березня 2021,  23:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У березні 2017 року сім'ю режисера Зака ​​Снайдера потрясла жахлива трагедія. Його дочка Отем покінчила життя самогубством, і він просто не міг завершити роботу над очікуваним супергеройським блокбастером «Ліга справедливості». Але студія Warner Bros., не бажаючи втрачати гроші, вирішила піти по головах і привести в проект зовсім іншого режисера, який не працював зі Снайдером і повинен був зробити те, що скажуть продюсери. Цим режисером став творець хітових кінокоміксів «Месники» і «Месники: Ера Альтрона» Джосс Відон, але, оскільки це була не його історія, не дивно, що вона обернулася провалом. І ось через 4 роки Снайдеру нарешті вдалося представити світові свою версію «Ліги справедливості». Чи змогла вона виправдати очікування вимогливих фанатів коміксів DC?

Читати далі...
25 березня 2021,  20:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Біллі Крудап, який втілював батька Флеша у фільмі «Ліга справедливості», не зможе повернутися до цієї ролі в сольнику найшвидшого супергероя. І студія Warner Bros. вже знайшла йому заміну.

Читати далі...
24 березня 2021,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що Зак Снайдер говорить, що він назавжди попрощався із всесвітом DCEU, він все одно додав в режисерську версію «Ліги справедливості» один епізод, який розкриває сюжет потенційної «Ліги справедливості 2».

Читати далі...
15 березня 2021,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа HBO Max поділилася другим повноцінним трейлером очікуваної режисерської версії супергеройського фільму Зака Снайдера «Ліга справедливості», який показує масу нових сюжетних ліній та сцен.

Читати далі...