Новини фільмів, в яких згадується Таісса Фарміга

10 травня 2020,  05:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий фрагмент супергеройського мультфільму від DC «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом», в якому супергероїня Рейвен демонструє свої сили (і несподіваним чином знайомить Робіна зі своїм батьком).

Читати далі...
7 травня 2020,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент супергеройського мультфільму «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» показує відверту розмову юних героїв Робіна і Рейвен, яким нарешті вдається зізнатися одне одному в своїх почуттях.

Читати далі...
21 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що Ліга справедливості не стала хітом великого екрану, її мультиплікаційна версія продовжує підкорювати екрани малі. І в мультфільмі «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» до них приєднується Костянтин.

Читати далі...
23 квітня 2019,  14:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер детективного трилера «Ми завжди жили в замку», який заснований на романі автора «Привидів будинку на пагорбі» Ширлі Джексон.

Дві сестри Констанс і Меррікет Блеквуди (Александра Даддаріо і Таїсса Фарміга) живуть далеко від людей у величезному особняку та піклуються про свого божевільного дядька Джуліана (Кріспін Гловер). Решта членів їх сім'ї загинула п'ять років тому за підозрілих обставин. Коли до них прибуває в гості кузен Чарльз (Себастіан Стен), на світ виходять сімейні секрети і скандали.

У світовий прокат повнометражна картина режисера Стейсі Пассон, яка працювала над відомими серіалами «Картковий будинок», «Каратель» і «Американські боги», виходить у травні.

5 жовтня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клінт Іствуд вперше з «Грана Торіно», який вийшов на екрани в 2008 році, виступає режисером і виконавцем головної ролі в кримінальній драмі «Наркокур'єр».

Іствуд втілює 80-річного чоловіка Ерла Стоуна, який є самотнім, знаходиться на грані банкрутства і незабаром втратить свій бізнес, як раптом йому пропонують просту роботу, де йому просто доведеться бути водієм. Нічого не підозрюючи, Ерл підписується на те, щоб бути кур'єром мексиканського картелю. Він відмінно справляється зі своєю роботою, і його вантаж постійно збільшується. Так Ерл опиняється на радарі суворого агента Управління з боротьби з наркотиками Коліна Бейтса (номінант на премію «Оскар» Бредлі Купер). Помилки минулого починають наздоганяти Ерла, і він може не встигнути їх виправити, перш ніж правоохоронні органи або найманці картелю його зловлять.

У світовий прокат «Наркокур'єр», де також зіграли Майкл Пенья, Таісса Фарміга, Лоренс Фішберн і Кліфтон Коллінз мол., вийде в грудні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли відбудеться його українська прем'єра.

20 квітня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Моторошна монахиня зі світу «Закляття» вселяє жах на першій промо-фотографії свого персонального спін-оффу, який прибуде у кіно восени.

Читати далі...