Новини, в яких згадується Таісса Фарміга

14 червня 2020,  17:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки всесвіт DCEU ледве шкандибає на одній нозі, представляючи через один провальні фільми, що часто розділяють думку аудиторії на два протилежні табори, анімаційний всесвіт, створений на основі коміксів DC, активно розвивався останні роки і подарував глядачам майже 40 анімаційних фільмів за участю знаменитих і менш відомих супергероїв та суперлиходіїв. І його новий мультфільм «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом», який був представлений минулого місяця, став найбільш епічним з них усіх.

Читати далі...
10 травня 2020,  05:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий фрагмент супергеройського мультфільму від DC «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом», в якому супергероїня Рейвен демонструє свої сили (і несподіваним чином знайомить Робіна зі своїм батьком).

Читати далі...
7 травня 2020,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент супергеройського мультфільму «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» показує відверту розмову юних героїв Робіна і Рейвен, яким нарешті вдається зізнатися одне одному в своїх почуттях.

Читати далі...
21 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що Ліга справедливості не стала хітом великого екрану, її мультиплікаційна версія продовжує підкорювати екрани малі. І в мультфільмі «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом» до них приєднується Костянтин.

Читати далі...
23 квітня 2019,  14:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер детективного трилера «Ми завжди жили в замку», який заснований на романі автора «Привидів будинку на пагорбі» Ширлі Джексон.

Дві сестри Констанс і Меррікет Блеквуди (Александра Даддаріо і Таїсса Фарміга) живуть далеко від людей у величезному особняку та піклуються про свого божевільного дядька Джуліана (Кріспін Гловер). Решта членів їх сім'ї загинула п'ять років тому за підозрілих обставин. Коли до них прибуває в гості кузен Чарльз (Себастіан Стен), на світ виходять сімейні секрети і скандали.

У світовий прокат повнометражна картина режисера Стейсі Пассон, яка працювала над відомими серіалами «Картковий будинок», «Каратель» і «Американські боги», виходить у травні.

5 жовтня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клінт Іствуд вперше з «Грана Торіно», який вийшов на екрани в 2008 році, виступає режисером і виконавцем головної ролі в кримінальній драмі «Наркокур'єр».

Іствуд втілює 80-річного чоловіка Ерла Стоуна, який є самотнім, знаходиться на грані банкрутства і незабаром втратить свій бізнес, як раптом йому пропонують просту роботу, де йому просто доведеться бути водієм. Нічого не підозрюючи, Ерл підписується на те, щоб бути кур'єром мексиканського картелю. Він відмінно справляється зі своєю роботою, і його вантаж постійно збільшується. Так Ерл опиняється на радарі суворого агента Управління з боротьби з наркотиками Коліна Бейтса (номінант на премію «Оскар» Бредлі Купер). Помилки минулого починають наздоганяти Ерла, і він може не встигнути їх виправити, перш ніж правоохоронні органи або найманці картелю його зловлять.

У світовий прокат «Наркокур'єр», де також зіграли Майкл Пенья, Таісса Фарміга, Лоренс Фішберн і Кліфтон Коллінз мол., вийде в грудні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли відбудеться його українська прем'єра.

4 жовтня 2018,  15:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зловісний промо-ролик 5 серії 8 сезону горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

У відео відьма Корделія Гуд (Сара Полсон) вночі біля багаття ділиться з Медісон (Емма Робертс), Майклом (Коуді Ферн), Зої (Таісса Фарміга), Міртл (Френсіс Конрой) та іншими своїм видінням майбутнього і зазначає, що воно було жахливим. Вона бачила вогонь, смерть і відчувала запах горілої плоті. Після нам показують, як Корделія розглядає свій живіт у дзеркалі, і на ньому гниє плоть. Наприкінці відьма каже, що єдина надія на їхній порятунок залежить від того, яким буде її наступний крок.

Серія «Boy Wonder» («Диво-хлопчик»), режисером якої є Гвінет Хердер-Пейтон, вийде на екрани 11 жовтня за українським часом.

7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

6 вересня 2018,  01:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс, Джессіка Ленг, Таісса Фарміга та інші повертаються в тизер-трейлері 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів», чиї події будуть розгортатися в постапокаліптичному світі.

Нові серії об'єднають героїв «Будинку-вбивці» (1 сезон) і «Шабашу» (3 сезон), яких доля зведе разом після Апокаліпсису, що обрушився на планету. Каст серіалу очолюють незмінні Сара Полсон і Еван Пітерс, перша з яких у нових серіях зіграє одразу трьох героїнь. Тизер-трейлер показує, як Пітерс у компанії Леслі Гроссман і Джоан Коллінз летить на літаку, який починає падати, а також тут з'являються Кеті Бейтс, Біллі Лурд, Ділан МакДермотт та Френсіс Конрой.

Чекати на 8 сезон «Американської історії жахів» залишилося вже менше тижня. Його прем'єра відбудеться на американському телебаченні 12 вересня.

16 серпня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Життя в розпаді.»

Проти ночі вийшов новий тизер 8 сезону популярної горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

Новий сезон «Американської історії жахів» отримав назву «Апокаліпсис» та об'єднає персонажів з 1 сезону «Будинок-вбивця» і 3 сезону «Шабаш» для страхітливого досвіду, який «почнеться з кінця світу».

В майбутніх серіях зіграють Сара Полсон, Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен Джексон, Біллі Лурд, Кеті Бейтс, Біллі Айкнер, Таїсса Фарміга, Адіна Портер, Леслі Гроссман, Габурі Сідібе та Джессіка Ленг.

«Американська історія жахів» повертається на телеекрани восени, 12 вересня.

20 квітня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Моторошна монахиня зі світу «Закляття» вселяє жах на першій промо-фотографії свого персонального спін-оффу, який прибуде у кіно восени.

Читати далі...