Оновлення, в яких згадується Кіт Герінгтон

30 серпня 2017,  16:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC One поділився першим тизером до міні-серіалу «Порох» із зіркою «Гри престолів» Кітом Герінгтоном. Його герой Роберт Кетсбі, який був рушійною силою Порохової змови у 1605 році, заявляє, що його дружина мертва, його друзів і родину катували й повісили, і тепер він відповість за їх смерті — підірве за допомогою Гая Фокса (Том Каллен) короля Якова I та його людей.

Відео не повідомляє прем'єру «Пороха», але натякає, що вона відбудеться скоро, тобто приблизно цієї осені.

23 серпня 2017,  12:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо заключної серії 7 сезону «Гри престолів», яка буде йти 1 годину 20 хвилин, обіцяє епічну зустріч давніх ворогів. Джон (Кіт Герінгтон) та Тіріон (Пітер Дінклейдж) відправляються в Королівську гавань, щоб укласти з Серсеєю (Ліна Хіді) перемир'я і переконати її виступити єдиним фронтом в одній війні, яка має значення, — війні з Королем ночі та його армією мертвих. І ці переговори будуть проходити в оточенні кількох армій.

Фінальна серія, яку зняв Джеремі Подесва (серії «Червона жінка», «Дім», «Драконячий камінь»), вийде на екрани 28 серпня за українським часом.

14 серпня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Назва наступної серії «Гри престолів» поки тримається в таємниці, як і її синопсис, але до неї вже з'явилося розширене промо, яке обіцяє битву Джона Сноу (Кіт Герінгтон) з армією Короля ночі. Тут Берик Дондарріон (Річард Дормер) попереджає, що першим і останнім ворогом є смерть; Дейнеріс (Емілія Кларк) і Тіріон (Пітер Дінклейдж) серйозно переглядаються в Драконячому замку; а Арья (Мейсі Вільямс) питає у Санси (Софі Тернер), чого та боїться.

Передостання серія 7 сезону, яку зняв режисер фільму «Тор 2: Царство темряви» Алан Тейлор, вийде на екрани 21 серпня за українським часом.

7 серпня 2017,  23:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Уже прийшли до тями після грандіозної битви, показаної в новій серії 7 сезону «Гри престолів»? Тоді дивимося, чого очікувати від наступної, яка називається «Eastwatch» («Східний дозор»). У ній Дейнеріс (Емілія Кларк) пропонує уцілілим солдатам Ланністерів приєднатися до неї або померти, Джон (Кіт Герінгтон) зустрічається віч-на-віч з Дрогоном та повертається в Вінтерфелл, а Бран (Айзек Хемпстед-Райт) посилає зграю воронів на розвідку за Стіну.

Прем'єра серії відбудеться 14 серпня за українським часом.

1 серпня 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику четвертої серії 7 сезону «Гри престолів» Серсея (Ліна Хіді) збирається взяти під контроль весь Вестерос і кожну людину в ньому, Дейнеріс (Емілія Кларк) заявляє Джону (Кіт Герінгтон), що наразі програє і вирішує піти ва-банк, Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) знаходить багато золота, а Арія (Мейсі Вільямс), схоже, повертається в Вінтерфелл. Невже Старки нарешті возз'єднаються в цьому сезоні?

Серія, яку зняв Метт Шекман, вийде на екрани 7 серпня за українським часом.

25 липня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як повідомляє офіційний синопсис 3 серії 7 сезону «Гри престолів», Дейнеріс (Емілія Кларк) в ній проведе суд, Серсея (Ліна Хіді) отримає цінний подарунок від Еурона (Пілу Асбек), Джейме (Ніколай Костер-Вальдау) навчиться на своїх помилках, а Джон (Кіт Герінгтон) та Давос (Ліам Каннінгем) прибудуть на довгоочікувану зустріч.

Серія вийде на екрани 31 липня за українським часом.

22 липня 2017,  03:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Що на нас далі чекає в 7 сезоні «Гри престолів»? У новому напруженому трейлері, показаному на SDCC, Джон (Кіт Герінгтон) пропонує об'єднатися з Дейнеріс (Емілія Кларк), Серсея (Ліна Хіді) нервово шукає союзників проти Матері драконів, пристрасно цілується з Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) і приймає обіцяний подарунок від Еурона (Пілу Асбек), Петір (Ейдан Гіллен) не втрачає надії завоювати прихильність Санси (Софі Тернер), а Мелісандра (Керіс Ван Хаутен) вирішує здійснити інтригуючий союз.

Друга серія сезону виходить 24 липня за українським часом. Найбільш обговорюваний момент першої серії ви знайдете тут.

18 липня 2017,  00:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще приходите в себе від епічного початку 7 сезону «Гри престолів»? Далі серіал обіцяє не зменшувати обертів, як показує напружене промо його наступної серії, що отримала назву «Штормороджена». Дейнеріс (Емілія Кларк) повернулася в Вестерос, і звістка про це розлетілася по всьому Семи королівств. Тепер і Серсея (Ліна Хіді), і Джон (Кіт Герінгтон) повинні вирішити, що робити з новоприбулою претенденткою на Залізний трон. А поки вони вирішують, на Арью (Мейсі Вільямс) чекає захоплива зустріч з давнім другом.

Серія вийде на екрани 24 липня за українським часом.

22 червня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився новим трейлером 7 сезону «Гри престолів», де зима в Вестеросі постає у всій своїй красі й небезпеці. Джон Сноу (Кіт Герінгтон) говорить тут, що століттями їх сім'ї билися разом проти єдиного ворога, незважаючи на свої відмінності. І якщо всі вони хочуть вижити, то їм теж доведеться об'єднатися. Але чи зможуть відомі доми відкласти війну за Залізний трон, поки не пізно?

Проби акторів для «Гри престолів» дивіться тут. Прем'єра 7 сезону відбудеться 17 липня.

3 червня 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер 7 сезону «Гри престолів» з перекладом! Серсея (Ліна Хіді) збирається дати відсіч оточуючим її з усіх боків ворогам, Дейнеріс (Емілія Кларк) прибуває на батьківщину в Вестерос, маючи намір правити Семи королівствами, а Джон Сноу (Кіт Герінгтон), ставши Королем Півночі, повинен покінчити з ворожнечею всередині королівства, інакше, як каже Даврос (Ліам Каннінгем), вони всі загинуть, і буде вже не важливо, чий скелет опиниться на Залізному троні.

Анімований постер 7 сезону з білим ходоком ви знайдете тут. Прем'єра нових серій відбудеться 17 липня.

24 травня 2017,  23:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вдихніть глибше й нумо дивитися перший повноцінний трейлер 7 сезону «Гри престолів»! Тут Дейнеріс (Емілія Кларк) нарешті відчуває під ногами землю Семи королівств, які має намір відвоювати за допомогою своїх драконів, Серсея (Ліна Хіді) планує всидіти на Залізному троні всупереч оточуючим її ворогам, а Давос (Ліам Каннінгем) радить Джону (Кіт Герінгтон) звернути увагу за Стіну, адже звідти насувається жахлива загроза для всіх людей Вестерос.

Розглянути головного дракона в армії Дені ближче й дізнатися, яких розмірів він буде в новому сезоні, ви можете тут.

31 березня 2017,  00:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Троє основних претендентів на звання єдиної королеви/короля Семи королівств Дейнеріс Таргаріен (Емілія Кларк), Джон Сноу (Кіт Герінгтон) і Серсея Ланністер (Ліна Хіді) займають свої трони в новому тизері 7 сезону «Гри престолів» під незрівнянну музику Тіма Бута. А в кінці до них приєднується новий суперник, який тільки і чекав приходу зими.

Готуйтеся, «Гра престолів» повертається 16 липня.

9 березня 2017,  22:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший тизер до передостаннього сезону популярного фентезійного серіалу «Гра престолів», заснованого на серії романів Джорджа Р.Р. Мартіна. У ньому присутні чудові анімовані тварини з гербів знатних будинків Вестеросу, що пожирають одне одного, а за кадром звучать фрази Дейнеріс (Емілія Кларк) та інших претендентів на Залізний трон з минулих сезонів. Зате в кінці Джон Сноу (Кіт Харінгтон) повідомляє:

Є лише одна війна, яка має значення. Велика війна. І її час настав.

Прем'єра 7 сезону «Гри престолів» відбудеться 16 липня.

23 липня 2016,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відео с невдалими, але смішними дублями 6 сезону «Гри престолів» показує, як у Пітера Дінклейджа не виходить вимовити слово «benevolent» («доброзичливий»), Емілія Кларк матюкається на драконі, а Кіт Харінгтон і Софі Тернер просто не можуть залишатися серйозними.

І так, 75% перерахованих вище акторів було номіновано за свою роботу над цим сезоном на «Еммі».

17 липня 2016,  17:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драма Ксав'є Долана «Смерть і життя Джона Ф. Донована» обзавелася першим тизер-постером, який оголошує свій вражаючий акторський склад.

Читати далі...