Новини, в яких згадується Макс Айронс

9 травня 2018,  22:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Жила-була в цьому жорстокому грішному світі маленька дівчинка, яка дуже любила казку Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес». Доля випробовувала її різними жахливими способами, але, як казав один лиходій, все, що тебе не вбиває, робить тебе дивасніше. Ось і ця дівчинка виросла дуже дивною, просто-таки божевільною, а ще одержимою смертю та надзвичайно красивою, що є дуже небезпечним поєднанням. І тепер її цікавить тільки помста, до якої вона впевнено йде, цокаючи своїми каблучками.

Читати далі...
9 травня 2018,  16:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик нуарного трилера «Термінал», однієї з найбільш очікуваних прем'єр тижня.

Кінокартина розповість про двох найманих вбивць (Макс Айронс і Декстер Флетчер), смертельно хворого вчителя (Саймон Пегг), загадкового прибиральника (Майк Майерс) і офіціантку (Марго Роббі), що веде подвійне життя. Коли їхні життя перетинаються завдяки таємничому злочинному генію, який бажає помсти, смертельні наслідки не змушують себе довго чекати.

В український прокат дебютний фільм Вона Стайна виходить завтра, 10 травня. Купуйте квитки на сеанси «Термінал» на нашому сайті.

23 квітня 2018,  15:55 | Оновлення

Представляємо офіційний український трейлер фільму «Термінал».

Сюжет картини розповідає історію про двох найманих вбивць (Макс Айронс та Декстер Флетчер), що беруться виконати небезпечне завдання, за яке його містичний замовник пропонує кілерам досить пристойну суму. Але потім пара зустрічає дівчину Енні (Марго Роббі), яка виявляється не такою простою, як їм здалося спочатку.

Українська прем'єра відбудеться 10 травня.

29 березня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вышел полноценный трейлер триллера «Конечная», где Марго Робби играет героиню, которая напоминает Харли Квинн из «Отряда самоубийц».

Читати далі...
7 листопада 2017,  18:54 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер детектива «Кривий будиночок», що зібрав досить вражаючий каст відомих акторів. В кінотеатрах України фільм стартує з 30 листопада.

В кінці Другої світової війни Чарльз (Макс Айронс) знайомиться в Єгипті з Софією (Стефані Мартіні) з багатої сім'ї Леонідіс. Дівчина вже повертається до Англії, між молодими зав'язується листування. Через два роки в країну прибуває і протагоніст, який вирішив довести відносини до одруження. Уже в Англії він дізнається про те, що помер дідусь Софії, великий бізнесмен, одіозна особистість і патріарх сімейства. Але лікар підтверджує, що причиною смерті стало вбивство. Справа під свій контроль бере батько Чарльза.

4 жовтня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер екранізації детективного роману Агати Крісті «Зігнутий будинок», яка зібрала знатний каст.

Фільм розповість про приватного детектива Чарльза Хейуорда, якого запрошують розгадати жахливе вбивство в будинку багатої сім'ї Леонідіс, де всі мешканці знаходяться під підозрою, включаючи його клієнта і колишню кохану Софію. Головного героя грає Макс АйронсГіркі жнива»); компанію йому складуть 6-разова номінантка на «Оскар» Гленн Клоуз, Крістіна ХендріксБожевільні»), Джилліан АндерсонСекретні матеріали»), оскарівський номінант Теренс Стемп і Аманда АббінгтонШерлок»).

У світовий прокат кінокартина, адаптацією якої займався творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз, вийде в 2018 році.

12 лютого 2017,  14:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український ТБ-ролик історичної драми канадського режисера з українським корінням Джорджа Менделюка «Гіркі жнива», яка розповість про боротьбу українського народу з радянською владою за часів Голодомору.

Менделюк вибрав на головну роль у фільмі Макса Айронса, оскільки в ньому «ідеально поєднується чуттєвість художника з силою воїна».

6 лютого 2017,  14:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер історичної драми «Гіркі жнива» за участю британських акторів Макса Айронса, Саманти Баркс і Теренса Стемпа, яка розповість про український Голодомор, влаштований Сталіном в 1932-33 роках.

Детальніше про фільм канадського режисера українського походження Джорджа Менделюка читайте тут.

25 листопада 2016,  19:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий український трейлер історичної драми «Гіркі жнива», яка присвячена боротьбі українського народу з радянською владою за часів Голодомору 1932-33 років. Головні ролі у фільмі зіграли відомі британські актори Макс Айронс, Саманта Баркс та Теренс Стемп, а також канадець Беррі Пеппер.

Режисер Джордж Менделюк, чия мати пережила Голодомор, розповів нам сьогодні про те, чому вибрав на ролі хоробрих українців саме цих акторів.

25 листопада 2016,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Знедолених» і відома бродвейська актриса Саманта Баркс втілила головну героїню в кінокартині «Гірки жнива», яка розповість про український Голодомор 1932-33 років.

Читати далі...
30 вересня 2016,  13:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр драматического триллера «Терминал», который нам удалось отыскать в отличном качестве, представляет энигматичную героиню Марго Робби.

Читати далі...
30 березня 2013,  19:23 | Новини фільмів | Автор: redder

За одну тільки п'ятницю, фільм "Кидок Кобри 2" від студії Paramount заробив $ 15,5 млн, причому прогнозований результат на чотири дні складає $ 50 млн. або ще більше. Таким чином, фільм виявився лідером прокату на цьому тижні. Фільм також виходить на безлічі міжнародних ринків, і, як очікується, збере там не менше 100 мільйонів доларів. У Paramount вважають, що "Кидок Кобри 2" збере всього не менше $ 200 млн., тобто більше, ніж оригінал.
Також відмінно виступив прошлонедельний мульт "Сімейка Крудс" від DreamWorks Animation і 20th Century Fox, його збори за тиждень впали всього на 8%. Таким чином, він зараз на другій позиції з 10,7 млн. дол Як очікується, за уїк-енд він збере не менше $ 28 млн.
На третьому місці фільм Тайлера Перрі "Спокуса", а на четвертому - науково-фантастичний трилер від режисера Ендрю Ніккола "Гостя", за романом Стефані Майєр. "Спокуса" зібрало непогані $ 9,4 мільйона, а до кінця тижня має зібрати 21,8 млн. дол "Гостя", де знялися Сірша Ронан, Макс Айронс і Джейк Абель, за п'ятницю заробила всього 5.5 мільйона доларів, а всього за вихідні збере $ 13 -14 млн. У цілому, відгуки критиків про "Гості", м'яко кажучи, не дуже втішні.

17 березня 2013,  17:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Земля - у небезпеці! Наше місце скоро займуть Душі - позбавлені плотської оболонки прибульці, що витісняють з людських тіл розум і заміщають його розумом власним. Велика частина людства вже загинула. Небагато виживших ховаються в жалюгідній спробі відстрочити неминуче... Тепер Душа намагається захопити тіло юної Мелані. Однак відбувається несподіване: Мелані та її Душа змушені співіснувати в одному тілі. Гості належало вистежити і видати землян-повстанців, з якими пов'язана Мелані, але вона допомагає своїй носительці.

У головних ролях: Сірша Ронан, Дайан Крюгер, Макс Айронс.

У кінотеатрах з 28 березня.

PS: крім трейлера так само доступні нові відео "Про зйомки" і Шпалери до фільму.