Чутки, в яких згадується Ейса Баттерфілд

30 квітня 2015,  10:59 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився слух, що 18-річний актор Ейса Баттерфілд лідирує серед претендентів на роль нової Людини-павука Кіновсесвіту Marvel.

Кілька днів тому повідомили, що в шорт-лист претендентів на роль цього супергероя входять Нат Вулф, Ейса Баттерфілд, Том ХолландТімоті Чаламет і Ліам Джеймс. І схоже, що найбільше шансів отримати роль саме у Эйси.

Юний британець найбільш відомий за ролями в «Хранителі часу» Мартіна Скорсезе і «Грі Ендера». 

Зараз Баттерфілд знімається у Тіма Бертона в «Дому дивних дітей», а в цьому березні вийшла на британські екрани драматична комедія «X+Y», де актор зіграв сором'язливого гіка, що захоплюється математикою і фотографією. Так що у нього вже є досвід гри когось схожого на Пітера Паркера.

Думки щодо такої Людини-павука розділилися, в основному шанувальників насторожило те, наскільки юним є актор, хоча він як раз за віком підходить на роль учня старшої школи. Просто ми звикли бачити екранних школярів набагато старшими. 

Раніше Людину-павука втілювали Тобі Магуайр і Ендрю Гарфілд. Першому було 27 під час виходу «Людини-павука», а другому – 29, коли ми побачили його в «Новій Людині-павуці». І обидва тоді грали Пітера Паркера в старшій школі.

Творці вже давно говорили про те, що хочуть обрати на роль когось молодшого за віком, тепер тільки залишається чекати офіційного підтвердження кастингу від Marvel, який має бути вже скоро.

Вперше новоу Людину-павука ми побачимо в «Першому меснику: Громадянська війна», який вийде 6 травня 2016 року.