Новини кастінгу, в яких згадується Ейса Баттерфілд

4 листопада 2015,  14:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стал известен звездный каст фильма «The Modern Ocean» («Современный океан»), куда вошли Киану Ривз, Энн Хэтэуэй, Дэниэл Рэдклифф, а также Хлоя Грейс Морец, Том Холланд, Эйса Баттерфилд и Джефф Голдблюм.

Читати далі...
7 лютого 2015,  18:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Fox веде зараз переговори з Семюелом Л. Джексоном, щоб він виконав роль антагоніста в новому хоррорі Тіма Бертона «Дім дивних дітей».

Стрічка заснована на однойменному дебютному романі авторства письменника і режисера Ренсома Ріггза. Це історія про хлопчика Якоба, якого розслідування страшної сімейної трагедії приводить на загадковий острів, де знаходиться покинутий притулок. Коли Якоб починає оглядати притулок, то відкриває, що його мешканці володіли надприродними силами і все ще можуть бути живі.

Семюел Л. Джексон можливо зіграє містера Беррона. На цю роль раніше були запропоновані Лоуренс Фішборн і, як не дивно, Аманда Сейфред.

На інші основні ролі вже затверджені Єва Грін і Ейса Баттерфілд. Вони зіграють міс Перегрін і Якоба.

До ролей лиходіїв Семюелю Л. Джексону вже точно не звикати, наприклад, нещодавно він зіграв злого комп'ютерного генія Валентайна, у фільмі «Kingsman: Таємна служба».

На даний момент актор знімається у вестерні Тарантіно «Мерзенна вісімка», а на великому екрані його скоро можна буде побачити в образі Ніка Ф'юрі в «Месниках: Ера Альтрона», які виходять 30 квітня.

Реліз «Дома дивних дітей» призначений на 4 березня 2016 року.