Оновлення, в яких згадується Емма Кінні

5 грудня 2017,  00:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив промо-ролик 6 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні», володаря 3 премій «Еммі».

Фіона (Еммі Россам) замислюється про своє життя, після того як помирає самотня орендарка, а на дівчину звалюється прибирання її квартири. У той же час Деббі (Емма Кінні) боїться, що вона завагітніла, і опиняється в компрометуючій позиції; Ліп (Джеремі Аллен Вайт) просить допомоги у Карла (Ітан Каткоскі), щоб знайти свого спонсора; а Френк (Вільям Х. Мейсі) насолоджується тим, що у нього тепер є кредитка.

Серія «Icarus Fell and Rusty Ate Him» («Ікар впав, і Расті його з'їв») вийде на екрани 11 грудня за українським часом.

13 листопада 2017,  15:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» у Галлагерів починаються серйозні неприємності, пов'язані з вкраденим метом.

Жорстокий дилер мета погрожує сімейству, змушуючи Йена (Камерон Монахен), Карла (Ітан Каткоскі), Ліпа (Джеремі Аллен Вайт) і Деббі (Емма Кінні) шукати спосіб заплатити йому, не вплутуючи у це Фіону (Еммі Россам). Тим часом Фіона бореться з мстивим орендарем; Ліп піклується про професора Юенса (Алан Розенберг); а Френк (Вільям Х. Мейсі) — дивом — досягає чогось схожого на святість.

Серія «God Bless Her Rotting Soul» («Боже, благослови її гниючу душу») вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

19 жовтня 2017,  16:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 8 сезону популярної драмеді «Безсоромні», на чиєму рахунок є 3 премії «Еммі», нагадує, що Галлагери — не герої, вони — сім'я.

Френк (Вільям Х. Мейсі) тепер вдарився в буддизм, тому віддає половину мету нужденним; Ві (Шанола Хемптон) і Світлана (Ісидора Горештер) затівають жорстку бійку в барі; Деббі (Емма Кінні) загрожує порушникові шокером; Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Йен (Камерон Монахен), Карл (Ітан Каткоскі) і Ліам (Крістіан Айзіа) ніжаться в джакузі та рахують гроші; а Френк виступає на захист своєї родини, після чого Фіона (Еммі Россам) називає його «святим Френком».

Дивимося розширений трейлер 8 сезону «Безсоромні». Серіал повертається 5 листопада.

8 серпня 2017,  15:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після наполегливих прохань глядачів канал Showtime випустив промо-ролик 8 сезону комедійної драми «Безсоромні», який повідомляє дату його прем'єри. У ньому основні персонажі серіалу Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Фіона (Еммі Россам), Френк (Вільям Х. Мейсі), Деббі (Емма Кінні), Ієн (Камерон Монахен), Карл (Ітан Каткоскі), Вероніка (Шанола Гемптон), Кевін (Стів Хові) та Світлана (Ісидора Горештер) показують свій характер, стверджуючи, що їм ніхто нічого не розповідає, але після здаються і оголошують, що серіал повернеться через 3 місяці.

Прем'єра 8 сезону «Безсоромних» відбудеться 5 листопада.