Новини, в яких згадується Джулія Робертс

26 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Пара на свята» Емма Робертс та Люк Брейсі знову грають закохану парочку у веселому трейлері нової романтичної комедії «Можливо, так» («Maybe I Do»), де також знялися знамениті ветерани Голлівуду.

Читати далі...
5 липня 2022,  12:27 | Новини зірок

Знаменита голлівудська актриса Джулія Робертс з'явилася в Каннах у літній сукні від українського бренду Overthesea, висловивши свою солідарність із українцями на тлі повномасштабного російського вторгнення.

Читати далі...
29 червня 2022,  20:06 | Новини фільмів

З'явився веселий трейлер романтичної комедії «Квиток до раю» («Ticket to Paradise»), який покаже епічне возз'єднання зірок трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Джорджа Клуні та Джулії Робертс.

Читати далі...
23 квітня 2022,  17:15 | Новини серіалів

У неділю, 24 квітня, на американському телеканалі Starz відбудеться прем'єра першої серії політичного трилера «Ґазліт», головні ролі в якому виконають лауреати премії «Оскар» Джулія Робертс та Шон Пенн. Саме час дізнатися про нього більше.

Читати далі...
5 березня 2021,  19:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Давні друзі Джулія Робертс і Джордж Клуні, які подружилися на зйомках фільму «Одинадцять друзів Оушена», збираються знову зіграти пару на великому екрані в романтичній комедії «Ticket to Paradise».

Читати далі...
12 вересня 2020,  20:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки кордони закриті, переносимося в мальовничі куточки нашої планети за допомогою фільмів, знятих в різних країнах світу: від безкрайніх диких просторів США до мальовничих місць Італії та Франції, від Індії і Балі до Ісландії та навіть Гімалаїв.

Читати далі...
18 серпня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишні чоловік та дружина Бред Пітт і Дженніфер Еністон, які були одружені з 2000 по 2005 рік, погодилися взяти участь в телевізійному проекті, що буде збирати кошти на боротьбу з коронавірусом.

Читати далі...
9 квітня 2020,  13:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка номінованого на «Оскар» фільму «Приховані фігури» Жанель Моне приходить на зміну Джулії Робертс в новому сезоні психологічного трилера «Повернення додому».

Читати далі...
6 квітня 2019,  00:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер романтичної комедії «Божевільна парочка» повідомляє, що ця історія схожа на «Красуню»... тільки з Шарліз Терон замість Річарда Гіра і Сетом Рогеном замість Джулії Робертс.

Кінокартина Джонатана Левіна розповість про службовий роман сенатора Шарлотти Філд (Терон), яка збирається балотуватися на пост президента, і автора її промов Фреда Фларскі (Роген). Фред давно знає Шарлотту і таємно в неї закоханий, але всі навколо говорять, що їм ні за що не бути парою. Проте між героями спалахує пристрасть, вони йдуть у відрив і опиняються в центрі медіаскандала. Чи зможуть справжні почуття взяти гору над громадською думкою?

Дивіться також перший фрагмент комедії «Божевільна парочка», де персонажі Терон і Рогена обговорюють свої проблеми з особистим життям. У кіно з 30 травня.

4 березня 2019,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами науково-фантастичного фільму «Темний фенікс», фентезійного бойовика «Хеллбой» і пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», ТБ-роликами супергеройського екшену «Капітан Марвел» та діснеївського рімейка «Король Лев», а також вийшли трейлери двох українських картин «Леся Українка. Узлісся» і «Вулкан».

Читати далі...
25 лютого 2019,  17:28 | Оновлення

Вийшов український трейлер драми «Повернення Бена» з неповторною Джулією Робертс у головній ролі.

Нова картина Пітера ХеджесаЩо гризе Гілберта Грейпа?») розповідає про Бена Барнса, котрий напередодні Різдва збігає з реабілітаційного центру і повертається додому. Мати рада поверненню сина, але відчуває, що внутрішні проблеми Бена все ще з ним. У неї є 24 години, щоб уберегти сина від небезпеки і не дати йому зробити помилку. На що любляча мати готова піти заради порятунку сина, дізнаємося в кіно вже з 7 березня.

30 жовтня 2018,  00:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер музичного байопіку «Богемна рапсодія», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові трейлери мультфільмів «Як приборкати 3: Прихований світ» і «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», фентезі «Мері Поппінс повертається» і байопіку «Рокетмен», плюс інтригуючий ТБ-ролик фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
27 жовтня 2018,  15:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon представила фінальний трейлер серіалу «Повернення додому», головну роль у якому виконує лауреатка премії «Оскар» Джулія Робертс.

Новий трилер від творця серіалу «Пан Робот» Сема Есмейла розповідає про Гайді Бергман (Робертс), яка в минулому працювала терапевтом у «Поверненні додому», спеціальній установі секретної організації Geist Group, яка допомагає солдатам адаптуватися до цивільного життя. З тих пір вона почала життя з чистого аркуша і тепер живе зі своєю матір'ю і працює офіціанткою, але одного разу до неї на роботу заявляється аудитор з Міністерства оборони і починає задавати питання про те, чому вона залишила «Повернення додому». Виявляється, Гайді дізналася страшну таємницю Geist Group і намагалася втекти від неї, але ця таємниця її наздоганяє.

Прем'єра серіалу «Повернення додому», де разом з Робертс з'являться Стефан Джеймс, Сіссі Спейсек, Боббі Каннавале, Дермот Малруні, Шей Вігем та Джеремі Аллен Вайт, відбудеться наступного тижня, 2 листопада.

15 жовтня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney представила перший тизер-трейлер свого очікуваного рімейка «Аладдін» і фінальний трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», а також разом з ними вийшли нові українські трейлери трилера М. Найта Ш'ямалана «Скло», антиутопічного бойовика «Смертні машини» та горору «Кладовище домашніх тварин».

Читати далі...
12 жовтня 2018,  02:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Джулія Робертс намагається врятувати свого проблемного сина в драматичному фільмі «Повернути Бена».

«Повернути Бена» слідує за харизматичним 19-річним хлопцем Беном Бернсом (номінант на премію «Оскар» Лукас Геджес), у якого є наркотична залежність і проблеми з законом. Коли він несподівано повертається додому до своєї нічого не підозрюючої сім'ї напередодні Різдва, його мати Голлі (Робертс) дуже радує такий сюрприз, але незабаром вона розуміє, що Бен все ще пов'язаний зі своєю злочинною компанією. Протягом 24 годин, які можуть назавжди змінити їхні життя, Голлі вирішує зробити все, що в її силах, аби захистити свого сина та зберегти сім'ю.

Також у драмі зіграють номінант на премію «Золотий глобус» Кортні Б. Венс і Кетрін Ньютон із серіалу «Велика маленька брехня».

Нова картина Пітера Геджеса, номінованого на «Оскар» за фільм «Мій хлопчик», вийде в український прокат 6 грудня.