Новини, в яких згадується Джекі Вівер

27 квітня 2022,  10:34 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» та зірка пригодницького екшену «Uncharted: Незвідане» Марк Волберг втілює боксера, який вирішує стати священиком, у новій драматичній картині «Отець Стю», де він також виступив у якості продюсера.

Читати далі...
10 січня 2020,  22:22 | Новини фільмів

Представляємо дубльований ТБ-ролик фільму «Прокляття», який буде першим фільмом жахів 2020 року. Готові полоскотати собі нерви?

В новому містичному горорі, який зняв режисер Ніколас Песке, ріелтор Пітер Спенсер (Джон Чо), відправляється в похмурий особняк на Рейберн-драйв, 44, не підозрюючи, що там знайде не нову вигідну угоду, а справжній кошмар, який спробує його вбити. Після він звертається по допомогу до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає своє небезпечне розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Адже прокляття звернуло на неї увагу і жадає крові.

Також у фільмі знялися Деміан Бішір, Бетті Гілпін, Лін Шей та Джекі Вівер. Українська прем'єра горора «Прокляття» відбудеться через тиждень, 16 січня.

29 жовтня 2019,  16:24 | Новини фільмів

Продюсер Сем Реймі представляє нову версію відомого японського фільму жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», в якій знялися Джон Чо, Бетті Гілпін, Андреа Райзборо, Джекі Вівер, Лін Шей і Деміан Бішір.

Нове «Прокляття» («The Grudge»), чий український трейлер дивіться нижче, покаже, як Пітер Спенсер (Джон Чо), бажаючи придбати будинок, знаходить один похмурий маєток на Рейберн-драйв, 44, де живе щось кровожерне і потойбічне. Він звертається за допомогою до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Оскільки в її особі прокляття придивилося собі нову жертву.

Українська прем'єра горора Ніколаса Песке відбудеться 16 січня 2020 року.

29 липня 2019,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лисий номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко намагається стати голлівудською зіркою в офіційному трейлері дивної драматичної комедії «Зеровіль».

Фільм «Зеровіль» переносить глядача в Лос-Анджелес 1969 року, куди на Фабрику мрій приїжджає початківець актор Вікар (Джеймс Франко). І поки він намагається пробитися в Голлівуд й створити свій шедевр, Вікар зустрічає красиву дівчину на ім'я Соледад (Меган Фокс) й закохується в неї. Але чи буде у їхньої історії хепі-енд?

Разом з Франко і Фокс у фільмі знялися Сет Роген, Джекі Вівер, Джої Кінг, Вілл Феррелл, Денні МакБрайд і Дейв Франко.

Українська прем'єра «Зеровіля», де Франко також виступає режисером, ще невідома, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.

22 квітня 2019,  13:41 | Оновлення

У мережі з'явився смішний український трейлер комедії «Черлідерки» з Даян Кітон. Режисером картини став Зара Гейес.

За сюжетом героїня Кітон приїжджає в будинок для людей похилого віку та, згадавши молодість, вирішує зібрати команду черлідерш. Вона влаштовує прослуховування, збирає учасниць і наймає юну дівчину-хореографа, яка повинна підготувати їх до змагань.

У фільмі знялися Даян Кітон, Аліша Бое, Пем Грієр, Чарлі Тахен, Джекі Вівер, Рі Перлман та інші. Прем'єра «Черлідерки» запланована на 9 травня.

24 лютого 2019,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія STX Entertainment поділилася веселим трейлером своєї нової надихаючої комедії «Poms», яка покаже, що жити яскравим життям можна в будь-якому віці.

Володарка премії «Оскар» Даян Кітон втілює у фільмі «Poms» («Помпони») смертельно хвору жінку на ім'я Марта, яка переїжджає в спеціальний мікрорайон для пенсіонерів, щоб померти, як вона сама зазначає в трейлері. Але її нова подруга Шеріл (номінантка на премію «Оскар» Джекі Вівер) надихає її заснувати групу чирлідерок серед місцевих пенсіонерок, і це повертає жінкам смак до життя.

Світова прем'єра комедії Зари Гейес, над якою працювали творці фільмів «Дуже погані матусі» та «Клуб „50 відтінків сірого“», відбудеться у травні.

9 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драматичного трилера «Вдови» від лауреата премії «Оскар» Стіва МакКвіна, який зібрав вражаючий каст з відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сандра Буллок возз'єднується з колегою по картині «Вісім подруг Оушена» Сарою Полсон у першому трейлері постапокаліптичного трилера «Пташиний короб».

Читати далі...
15 серпня 2018,  23:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим офіційним трейлером драматичного трилера «Вдови» від режисера оскароносного фільму «12 років рабства» Стіва МакКуїна і сценариста «Загубленої» Гілліан Флінн.

Четверо грабіжників, які вкрали 2 мільйони доларів у небезпечного мафіозі, були застрелені під час чергового пограбування, і тепер мафіозі вимагає цю суму з їхніх вдів, погрожуючи їм розправою. Вдова Вероніка (Віола Девіс) знаходить плани наступного пограбування, яке планував її чоловік, і вирішує об'єднатися з іншими вдовами Ліндою (Мішель Родрігес), Еліс (Елізабет Дебікі) та Белль (Сінтіа Еріво), щоб самим провернути цю справу і розплатитися з боргом.

У трилері МакКуїна також знялися Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Деніел Калуя, Джон БернталДжекі Вівер і Роберт Дювалл.

Дивіться перший український трейлер фільму «Вдови». У кіно з 15 листопада.

14 червня 2018,  18:01 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

После криминальной комедии «Восемь подруг Оушена» Сандра Буллок отправится в путешествие по постапокалиптическому миру в фильме «Bird Box».

Читати далі...
16 грудня 2017,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер біографічної комедії «Король польки», де головну роль виконує дворазовий номінант на премію «Золотий глобус» Джек Блек.

«Король польки» повідає історію злету і падіння польського емігранта Яна Левана, який з цілеспрямованого власника магазину в 70-х перетворився на безперечного «Короля Польки в Пенсільванії» на початку 90-х років. І щоб побудувати свою музичну імперію, Леван пішов на масштабну авантюру, яку прозвали схемою «Полька Понці». Компанію Блеку тут складають Дженні Слейт, Ванесса Байєр, Джейсон Шварцман, Дж.Б. Смув і номінантка на премію «Оскар» Джекі Вівер.

В Інтернеті прем'єра фільму Майї Форбс і Воллеса Володарські відбудеться 12 січня.