Новини, в яких згадується Кунъити Номура

3 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в український прокат нового мультфільму Веса Андерсона «Острів собак» дивимося його розширений локалізований ТБ-ролик.

Це історія 12-річного хлопчика Атарі (Кою Ранкін), який перебуває під опікою корумпованого мера Кобаяші (Куніті Номура). Коли за наказом мера усіх домашніх собак міста Мегасакі висилають до величезного сміттєзвалища, Атарі самостійно вирушає на мініатюрному турбогвинтовому літаку до Сміттєвого острову у пошуках свого вірного песика Спотса. Там за допомогою зграї нових друзів-дворняжок він організовує грандіозний похід, який вирішить долю й майбутнє всієї Префектури.

Квитки на сеанси мультфільму «Острів собак», чия прем'єра відбулася в містах України сьогодні, 3 травня, ви можете придбати на нашому сайті.

29 березня 2018,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox Searchlight представила новий фрагмент очікуваного мультфільму «Острів собак», який зняв 6-кратний номінант на премію «Оскар» Вес Андерсон.

Події «Острова собак» розвиваються в Японії, де всіх собак було виселено на острів-смітник. Другий фрагмент показує, як мер Кобаяші, якого озвучує один зі сценаристів мультфільму Куніті Номура, скликає екстрену прес-конференцію, щоб оголосити про епідемію собачої лихоманки, в зв'язку з якою було прийнято рішення відправити всіх собак на окремий острів, подалі від людей. Голосом оповідача є номінант на премію «Золотий глобус» Кортні Б. Венс.

Також дивіться офіційний український трейлер «Острів собак». У кіно з 3 травня.