Новини, в яких згадується Роберт Редфорд

13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
14 вересня 2017,  17:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер драми «Наші душі ночами» з легендарними акторами Робертом Редфордом і Джейн Фондою в головних ролях. Вони втілюють одиноких сусідів Луїса Вотерса та Едді Мур, які давно овдовіли, але так і живуть окремо, не спілкуючись. Одного разу Едді вирішує подружитися з Луїсом, і це змінює життя обох — в особі один одного вони знаходять собі приємну людину, з якою не страшно спати вночі.

Світова прем'єра фільму, де також з'являються Маттіас Шонартс та Джуді Грір, відбулася на початку вересня на Венеціанському кінофестивалі, де Редфорд і Фонда отримали по «Золотому леву» за свій внесок в кінематограф.

10 серпня 2017,  02:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди Голлівуду Роберт Редфорд і Джейн Фонда знову закохуються один в одного в тизері своєї нової драми «Наші душі вночі». У ній вони втілюють вдову Едді Мур та вдівця Луї Уотерса, які живуть по сусідству і практично не спілкуються, поки Едді не вирішує, що їм варто познайомитися ближче. Для Редфорда і Фонди, які разом знімалися в фільмах «Погоні» й «Босоніж по парку», це буде вже 5 спільна кіноробота.

Світова прем'єра драми Рітеша Батри відбудеться у вересні на Венеціанському кінофестивалі.

2 серпня 2016,  17:10 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі статтю про зйомки фільму «Дракон Піта», який стартує в кінотеатрах України і РФ з наступного тижня – 11 серпня, тому у вас цілком вистачить часу, щоб прочитати її.

Читати далі...
1 грудня 2015,  19:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 30 ноября, в Нью-Йорке прошла 25-я церемония награждения Gotham Independent Film Awards, отметившая лучшие фильмы, режиссеров и актеров американского независимого кино 2015 года.

Читати далі...
20 серпня 2015,  17:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем первый кадр с Кейт Бланшетт и Робертом Редфордом в биографической драме «Правда».

Дебютная режиссерская работа сценариста Джеймса Вандербилта «Правда» является байопиком, который покажет ведущего новостей Дэна Рэтнера во время его последних дней на программе CBS News. Он транслировал фальшивое сообщение о том, как тогдашний президент Джордж Буш пользовался привилегиями и семейными связями, чтобы избежать участия во Въетнамской войне. Это сообщение стоило Рэтнеру и главе канала CBS Мэри Мейпс работы.

Скандал случился менее, чем за две месяца до президентских выборов 2004 года. Тогда в руки Мейпс попали документы, предположительно принадлежавшие командиру Буша подполковнику Джерри Б. Киллиану, которые включали в себя критику несения службы Бушем в Национальной гвардии в 1970-х годах. Аутентичность документов не была установлена, и впоследствии они оказались подделкой.

Байопик основан на мемуарах Мэри Мейпс «Правда и долг».

На фотографии можно увидеть Бланшетт и Редфорда в образах этих двух известных журналистов. Вполне вероятно, что за такую роль Бланшетт может вновь оказаться в числе номинантов на «Оскар».

Каст фильма включает в себя Тофера ГрейсаЭлизабет МоссДенниса Куэйда и Брюса Гринвуда.

Пока известна только дата выхода в прокат «Правды» в США – 16 октября.

19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
17 грудня 2013,  19:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дворазовий володар премії «Оскар», ідол кількох поколінь, зірка Голлівуду Роберт Редфорд у захопливому і драматичному протистоянні людини і природи. У центрі сюжету досвідчений моряк, який залишається наодинці посеред могутньої стихії Індійського океану, без жодного зв'язку із землею. Чи достатньо сильним є його бажання жити, щоб вистояти у жорстоких і ворожих умовах?

У кінотеатрах України і Росії з 16 січня 2014 року.

21 листопада 2013,  20:13 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дворазовий володар премії "Оскар", ідол кількох поколінь, зірка Голлівуду Роберт Редфорд у захопливому і драматичному протистоянні людини і природи. У центрі сюжету досвідчений моряк, який залишається наодинці посеред могутньої стихії Індійського океану, без жодного зв'язку із землею. Чи достатньо сильним є його бажання жити, щоб вистояти у жорстоких і ворожих умовах?

Дивіться в кінотеатрах України і Росії з 16 січня 2014 року.