Оновлення, в яких згадується Педро Паскаль

13 серпня 2017,  01:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний і наповнений екшеном трейлер 3 сезону серіалу «Нарко», на рахунку якого 2 номінації на «Золотий глобус» і 3 номінації на «Еммі». Після смерті Пабло Ескобара (Вагнер Моура) на чолі колумбійського наркобізнесу став картель Калі, і він веде іншу гру. Розслідувати його злочини буде агент УБН Хав'єр Пенья (Педро Паскаль), але вже без допомоги свого партнера з попередніх сезонів Стіва Мерфі (Бойд Холбрук).

Серіал, в нових серіях якого також зіграють Андреа Лонда, Метт Вілан та Майкл Сталь-Девід, повертається з новими серіями 1 вересня.

8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.

20 липня 2017,  23:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість Френка Сінатри у другому трейлері шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» звучить вже більш запальна композиція групи The Who «My Generation», під яку Терон Еджертон разом з однооким Коліном Фертом показують своїм американським колегам, наскільки вони круті. Цього разу їм доведеться захищати світ від лиходійки Джуліанни Мур, чиї літаючі дрони з вибухівкою знищують штаб-квартиру агентів Kingsman. Тому вони їдуть в США у гості до агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі і Педро Паскаль. На озброєнні у останнього з них буде дуже небезпечна скакалка, вибачте, ласо.

Персональні постери з героями і лиходійкою фільму Меттью Вона ви знайдете тут. У кіно він прибуде у вересні.

18 липня 2017,  02:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові серії кримінальної драми «Нарко» покажуть зміни, що сталися в колумбійському наркобізнесі після смерті Пабло Ескобара (Вагнер Моура). Агент УБН Хав'єр Пенья (Педро Паскаль) тепер буде розслідувати діяльність картелю Калі, очолюваного могутніми хрещеними батьками, які ведуть свій злочинний бізнес не так, як це робив Ескобар, вважаючи, що краще давати хабарі чиновникам та тримати свої криваві справи подалі від газетних заголовків.

Прем'єра всього 3 сезону відбудеться 1 вересня на сайті Netflix.

9 липня 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Терон Еджертон повертається на екрани в образі самого стильного шпигуна в екшені «Kingsman: Золоте кільце», і його другий ТБ-ролик робить акцент на тому, що для нової місії агенти Kingsman обзаведуться новим гардеробом. Цього разу Еггсі та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в США, де зустрінуть агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум і Педро Паскаль.

Український трейлер пригодницького екшену Меттью Вона, головною лиходійкою якого буде Джуліанна Мур, дивіться тут.

8 травня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес поділився в Твіттері першим ТБ-роликом шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце», де Еггсі (Терон Еджертон) та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в Кентуккі, щоб познайомитися зі своїми американськими колегами Statesman у втіленні Бріджеса, Ченнінга Татума, Педро Паскаля й Холлі Беррі, та скуштувати їх фірмовий бурбон.

Український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», знятого Меттью Воном, дивіться тут.

25 квітня 2017,  13:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший український трейлер шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце», в якому Терон Еджертон та Марк Стронг повертаються в образах британських суперагентів Еггсі і Мерліна, чию штаб-квартиру підривають, і тепер вони змушені відправитися в США, щоб працювати разом зі своїми американськими колегами у втіленні Ченнінга Татума, Холлі Беррі і Педро Паскаля.

Українська прем'єра екшену від режисера «Kingsman: Таємна служба» Меттью Вона відбудеться 28 вересня.

11 січня 2017,  11:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик пригодницького фентезі «Велика стіна» з Меттом Деймоном і Педро Паскалем, який розкриває нові моменти протистояння захисників Великої китайської стіни й нападаючих на них монстрів.

Другий український трейлер кінокартини, де також зіграли Віллем Дефо і Джин Тіан, дивіться тут.

31 жовтня 2016,  20:25 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Середньовічний Китай, імперія Сун. Двоє солдатів-англійців (Метт Деймон та Педро Паскаль) занурюються у містичні таємниці Великої китайської стіни. На зведення цього величного дива світу покладено довгі роки титанічної праці. Чому і навіщо? Дізнайся, що саме спонукало людей створити її і від чого вона повинна боронити наш світ?!

У кінотеатрах України з 2 лютого 2017 року.

9 жовтня 2016,  14:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері науково-фантастичного екшена «Велика стіна» Метт Деймон і Педро Паскаль випадково опиняються в полоні на легендарній Великій Китайській стіні, але коли на неї нападають кровожерливі монстри, герой Деймона з його відмінною стрільбою з лука — такого ви ще не бачили — виявляється для місцевих воїнів необхідною підмогою.

Український трейлер кінокартини, яка вийде на екрани в січні 2017 року, дивимося тут.

29 серпня 2016,  10:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому напруженому трейлері 2 сезону кримінальної драми «Нарко» Бойд Холбрук і Педро Паскаль оголошують війну колумбійського наркобарона Пабло Ескобар, за втілення якого Вагнер Моура був в цьому році був номінований на «Золотий глобус».

Прем'єра 2 сезону відбудеться 2 вересня на Netflix.

25 лютого 2016,  10:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO презентовал целую коллекцию посмертных постеров с мертвыми и живыми героями «Игры престолов», намекая, что кто-то из живых не сможет пережить 6 сезон.

Читати далі...