Статті, в яких згадується Дженніфер Лопез

16 червня 2022,  14:26 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні четвер, а значить, що на екрани українських кінотеатрів вийшли новий мультфільм від Pixar «Я – панда», драматична стрічка з Гоакіном Феніксом «Камон камон» та екшен з Ліамом Нісоном «Флешбек». А вдома цього тижня нас порадують прем'єри нового фільму з Крісом Гемсвортом «Спайдергед» та надихаючої документальної стрічки про Дженніфер Лопес.

Читати далі...
16 січня 2015,  15:11 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Навряд чи існує щось більш приголомшливе, безрозсудне та всепоглинаюче, аніж сильне бажання. Для деяких таке бажання переростає в одержимість. Всесвітньовідома супер-зірка Дженніфер Лопез очолює акторський склад фільму режисера Роба Коена «Фатальна пристрасть» (у кінотеатрах України з 22 січня), психологічного трилеру про небезпечну похибку, яка заводить героїню надто далеко.

В стрічці Лопез грає Клер Петерсон, вчительку літератури у коледжі, яка намагається віднайти себе як жінку після розлучення із своїм зрадливим чоловіком Гаретом (Джон Корбет), з яким вони прожили разом 18 років. Син Клер і Гарета, Кевін (Іан Нелсон), також зіштовхується з проблемами в школі: з нього знущаються старшокласники, тому поява і заступництво симпатичного 19-річного сусіда Ноа (Раян Гузман) є більш ніж доречним. Раян переїхав у сусідній будинок нещодавно, щоб дбати про свого старого дядька-інваліда, його ж власні батьки трагічно загинули в автокатастрофі. Хоча Ноа заводить дружбу із Кевіном, те, що Клер приваблює його як жінка, неможливо не помітити. 

Читати далі...