Новини, в яких згадується Орландо Блум

12 серпня 2023,  00:20 | Новини фільмів

Пристебніть паски безпеки, бо у серпні вас чекає незабутня пригода! Дивіться другий дубльований трейлер очікуваного спортивного байопіка Ніла Бломкампа «Ґран Туризмо», у якому знялися зірка трилогії «Володар перснів» Орландо Блум та зірка «Дивних див» Девід Гарбор.

Читати далі...
10 серпня 2023,  03:30 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Любите адреналін та видовищні гонки? Тоді сьогодні для вас в український прокат виходить спортивна драма Ніла Бломкампа «Ґран Туризмо», заснована на реальних подіях. Про що вона розповідає і хто в ній зіграв читайте в нашому матеріалі.

Читати далі...
25 березня 2022,  19:10 | Новини зірок

Відомий голлівудський актор Орландо Блум, відомий завдяки культовим франшизам «Володар перснів», «Хоббіт» та «Пірати Карибського моря», вирушив до українсько-молдовського кордону, щоб разом з ЮНІСЕФ підтримати українських біженців, які вимушені залишити рідні домівки через російські бомбардування.

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
1 листопада 2020,  02:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Софі Тернер, яка зіграла королеву Сансу Старк в хітовому фентезі «Гра престолів», приєдналася до касту мультсеріалу «Принц» («The Prince»), який буде сатиричним поглядом на життя принца Джорджа, сина Кейт та Вільяма і майбутнього спадкоємця британського престолу.

Читати далі...
25 червня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні був представлений офіційний український трейлер військового екшену «Форпост», в якому зірка франшиз «Володар перснів» та «Пірати Карибського моря» Орландо Блум зіграє загартованого в боях командира.

Читати далі...
25 травня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер військового трилера «Форпост», заснованого на реальних подіях війни в Афганістані, і одну з центральних ролей в ньому виконує зірка «Володаря перснів» та «Піратів Карибського моря» Орландо Блум.

Читати далі...
7 серпня 2019,  16:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський стримінговий сервіс Amazon поділився вчора офіційним трейлером свого очікуваного фентезійного серіалу «Карнівал Роу», який представляє світ, де поряд з людьми живуть феї та інші міфічні істоти.

У фентезі «Карнівал Роу» зірка «Володаря перснів» Орландо Блум та зірка «Загону самогубців» Кара Делевінь втілюють людину Райкрофта Філострейта і фею Він'єтт Стоунмосс, яких знову зводить разом доля. Вони живуть в Лондоні 19 століття і беруться за розслідування серії таємничих вбивств, що ставлять під загрозу хиткий мир між людьми та міфічними істотами.

Прем'єра серіалу «Карнівал Роу» відбудеться наприкінці літа, 30 серпня. Так що обводимо цю дату в своїх календарях.

29 липня 2019,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Орландо Блум і Кара Делевінь розслідують злочини у Вікторіанському Лондоні і один з них є феєю в офіційному трейлері нового фентезійного серіалу від Amazon «Карнівал Роу».

«Карнівал Роу» — незвичайне фентезі з детективним елементом від Рене Ечеваррії і Тревіса Бічема, чиї події будуть розвиватися в Лондоні 19 століття, де поряд з людьми живуть різні міфічні істоти. Вони є вигнанцями в суспільстві, їм навіть заборонено кохати, але все починає змінюватися, коли людина-детектив Райкрофт Філострейт (Блум) об'єднується з феєю Він'єтт Стоунмосс (Делевінь), і вони беруться за розслідування серії таємничих вбивств.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Карнівал Роу», де також зіграє зірка «Чорнобиля» Джаред Гарріс, відбудеться 30 серпня.

4 червня 2019,  02:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щось нелюдське гряде. Стримінговий сервіс Amazon Prime обіцяє нам новий видовищний фентезійний серіал «Карнівал Роу», головні ролі в якому виконають зірка «Володаря перснів» Орландо Блум та зірка «Загону самогубців» Кара Делевінь.

«Карнівал Роу» буде детективним фентезі, яке розгортається у світі Вікторіанської епохи, наповненому міфічними істотами-іммігрантами. Люди їх бояться, тому істотам заборонено кохати чи бути вільними. Але навіть в найгустішій темряві зароджується надія, коли людина-детектив Райкрофт Філострейт (Орландо Блум) та фея Він'єтт Стоунмосс (Кара Делевінь) починають разом розслідувати серію таємничих вбивств, які негативно впливають на перемир'я між людьми та міфічними істотами.

Весь 1 сезон серіалу «Карнівал Роу» стане доступний для перегляду 30 серпня.

11 листопада 2017,  14:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мелодраматична антологія «Берлін, я люблю тебе» роздобула двох провідних англійських актрис Кіру Найтлі і Хелен Міррен.

Читати далі...
31 серпня 2017,  03:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий розширений трейлер бойовика «Розумна гонитва: вогонь і земля», заради якого Орландо Блум знову став блондином. Він грає охоронця-невдаху, який повинен супроводжувати цінний предмет китайського антикваріату з Шанхая, але по дорозі на нього здійснюється напад, і цінність опиняється в руках у злочинців. Тепер охоронець повинен відвоювати її у них, щоб відновити свою репутацію.

У китайський прокат фільм Чарльза Мартіна, де Блум буде часом кидатися китайськими фразочками, вийде 30 вересня.

26 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO зняв псевдодокументальну спортивну комедію «На колесах» за участю Орландо Блума, Джеймса Марсдена й Джона Сіни. Актори постають тут в образах не зовсім адекватних спортсменів-велосипедистів, готових на все заради перемоги, включаючи допінг. Марсден грає допитлівого журналіста, який бере у них інтерв'ю, а також в «На колесах» з'являються Енді Семберг, Фредді Хаймор, Майя Рудольф, Майк Тайсон, Джефф Голдблюм і Дольф Лундгрен.

Прем'єра кінокартини Джейка Зіманського7 днів в пеклі», «Весільний погром») відбулася в липні.