Новини, в яких згадується Джейк Джонсон

Рецензія на мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт»
Майлз Моралес і поки що найкраща пригода у мультивсесвіті
3 вересня 2023,  20:40 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

У 2018 році на великі екрани вийшов супергеройський мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту», який змінив світ (чи навіть всесвіт). Він влаштував справжню кінореволюцію, вкотре розповівши історію Людини-павука, але не Пітера Паркера, якого ми так добре знаємо (вірніше, не тільки його), а зовсім іншого хлопця з іншого всесвіту, якого теж вкусив радіоактивний павук, — Майлза Моралеса. Той мультфільм досі по праву входить в топ-250 найкращих фільмів усіх часів, і ось через 5 років на екрани виходить його сиквел «Людина-павук: Крізь всесвіт»... і він виявився нічим не гіршим за оригінал. Тож приготуйтеся, адже вас чекає незабутня подорож мультивсесвітом та знайомство з новими Людьми-павуками (а їх тут достобіса). Але чи всі з них герої?

Читати далі...
31 травня 2023,  20:56 | Новини фільмів

Готові знову мандрувати мультивсесвітом? В українських кінотеатрах вже стартували допрем'єрні покази очікуваного супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» від Sony Pictures і Marvel Studios, що буде другою повнометражною пригодою відважного супергероя Майлза Моралеса.

Читати далі...
15 квітня 2023,  17:21 | Новини фільмів

«Надіти маску може кожен. Головне хто і як її носить». Майлз Моралес готовий змінити свою долю у новому дубльованому трейлері очікуваного анімаційного блокбастера від Sony Pictures та Marvel Studios «Людина-павук: Крізь всесвіт».

Читати далі...
15 грудня 2022,  19:20 | Новини фільмів

Людей-павуків забагато не буває! Представляємо дубльований трейлер супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт», що буде сиквелом хітової анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту». яка отримала «Оскар».

Читати далі...
7 серпня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix продовжує розвивати жанр комедійних мультсеріалів для дорослих, і його новим представником буде мультсеріал «Hoops», який розповість про тренера-невдаху зі шкільної команди.

Читати далі...
24 березня 2020,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний сезон детективного серіалу «Стамптаун» із зіркою «Месників» Кобі Смолдерс в головній ролі підходить до свого фіналу, і цей фінал, судячи з його промо-ролику, обіцяє бути напруженим.

Читати далі...
15 березня 2019,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures поділилася в мережі новим відео про створення супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», де в центрі уваги опиняється супергероїня Гвен-павук, яку озвучила зірка «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...
26 грудня 2018,  18:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Окрім шести Людей-павуків, у супергеройському анімаційному екшені «Людина-павук: Навколо всесвіту» з'являється декілька класичних лиходіїв із коміксів Marvel.

Актор Лів Шрайбер, який є голосом кримінального боса Вілсона Фіска, відомого як Кінгпін, повідомляє в даній фічуретці, що разом з його лиходієм Люди-павуки Майлз Моралес (Шамеік Мур), Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон), Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд), Свин-павук (Джон Мулейні), Нуар-павук (Ніколас Кейдж) та Пені Паркер (Кіміко Гленн) будуть битися із Зеленим гобліном (Йорма Такконе), Бродягою (Махершала Алі) та Скорпіоном (Хоакін Косіо). Який з них вам сподобався найбільше?

Якщо ви раптом ще не подивилися цей номінований на «Золотий глобус» мультфільм, то купуйте квитки на сеанси «Людина-павук: Навколо всесвіту» на нашому сайті і вперед в найближчий кінотеатр.

24 грудня 2018,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Персонажі мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» записали святкові пісні, щоб викликати у вас посмішку і створити вам справжній новорічний настрій.

Читати далі...
18 грудня 2018,  10:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли Пітер Б. Паркер попадає в світ Майлза Моралеса в мультфільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту», він переживає не кращі супергеройські часи, розкриває його особистий промо-ролик.

У світі Майлза Моралеса (Шамеік Мур) був свій Пітер Паркер (Кріс Пайн), але він загинув, рятуючи світ. А Людину-павука з альтернативного всесвіту звуть Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон), і він літає на павутині вже 22 роки. Цей Пітер багато разів рятував свій Нью-Йорк, одружився на Мері Джейн, поховав тітку Мей, розлучився і тепер плаче вечорами у ванній і заїдає душевну порожнечу піцою. Як раптом в його кімнаті відкривається портал, і Пітера засмоктує у світ Майлза Моралеса...

Купуйте квитки на сеанси «Людина-павук: Навколо всесвіту» на нашому сайті.

16 грудня 2018,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри свого супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» студія Sony Pictures поділилася ще одним розширеним фрагментом, який показує секретну базу.

Коли в гості до Майлза Моралеса (Шамеік Мур) прибувають Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон) і Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд) з інших світів, три Людини-павука об'єднуються і звертаються по допомогу до тітки Мей (Лілі Томлін). Тітка Мей показує їм секретну базу свого покійного небожа, Пітера Паркера з цього всесвіту, де герої знаходять не тільки купу крутих костюмів, а ще й трьох Людей-павуків: Нуара-павука (Ніколас Кейдж), Пені Паркер (Кіміко Гленн) і Свина-павуа (Джон Мулейні).

Квитки на мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту» ви можете придбати на нашому сайті. На сайті Rotten Tomatoes він отримав 97% позитивних рецензій від кінокритиків.

8 грудня 2018,  22:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, деякі Люди-павуки вміють ставати невидимими, як показує новий фрагмент супергеройської анімаційної картини «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Тінейджер з Брукліна Майлз Моралес (Шамеік Мур) звик вважати себе єдиним Людиною-павуком у своєму світі, але одного разу крізь міжпросторовий портал до його Нью-Йорку прибуває інший Людина-павук — Пітер Паркер (Джейк Джонсон). Вони починають працювати разом над тим, щоб повернути Пітера додому, і по ходу справи більш досвідчений супергерой вчить Майлза контролювати свої здібності. У фрагменті хлопець ніяк не може відлипнути від світильника, чим може викрити їх під час проникнення в лабораторію, що знаходиться під охороною. А коли йому нарешті за допомогою пісні вдається розслабитися і опуститися на підлогу, Майлз відкриває в собі нову здібність: він вміє ставати невидимим.

Раніше на тижні вийшов промо-ролик «Людина-павук: Навколо всесвіту», який розкрив нові деталі про супергероїню Гвен-павук (Гейлі Стайнфелд). В український прокат мультфільм виходить наступного тижня, 13 грудня.

5 грудня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Самим незвичайним Павучком у супергеройському мультфільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту» буде Свин-павук, який є свином, що володіє суперздібностями Людини-павука.

Одного разу Пітера Поркера (від англійського слова «pork» свинина) вкусив токсичний павук і він став у своєму світі супергероєм Свином-павуком (Джон Мулейні), здатним стріляти павутиною. Але коли у всесвіті відбувається збій, він прибуває в світ Майлза Моралеса (Шамеік Мур) разом з іншими Людьми-павуками: Пітером Паркером (Джейк Джонсон), Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд), Нуаром-павуком (Ніколас Кейдж) та Пені Паркер (Кіміко Гленн). І його персональний промо-ролик показує, як Свин-павук б'ється з лиходіями та... їсть хот-дог. Цікаво, чи знає він, з чого роблять ці сосиски...

Минулого тижня був представлений перший фрагмент мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», який показує божевільну погоню та зустріч Майлза і Пітера з Гвен-павук. У кіно з 13 грудня.

29 листопада 2018,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений фрагмент супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» показує напружену погоню, тренування Майлза Моралеса і його знайомство з Гвен Стейсі.

У всесвіт тінейджера Майлза Моралеса (Шамеік Мур), який є єдиним Людиною-павуком у своєму світі, потрапляє дорослий Пітер Паркер (Джейк Джонсон) і стає його ментором. Ось тільки вчити Майлза, як літати на павутині, доводиться під час їхньої втечі з якогось дослідного центру, коли за ними женуться озброєні охоронці. На щастя, на місце події вчасно встигає Гвен-Павук (Гейлі Стайнфелд) зі ще одного всесвіту.

Дивіться також ТБ-ролик «Людина-павук: Навколо всесвіту», який показує особливі суперсили Майлза Моралеса. У кіно з 13 грудня.

26 листопада 2018,  21:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пітер Паркер намагається похвалитися перед іншими Людьми-павуками суперсилами свого протеже Майлза Моралеса в новому ТБ-ролику супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Головним героєм мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» є тінейджер з Брукліна Майлз Моралес (Шамеік Мур), в чиєму всесвіті Пітер Паркер (Джейк Джонсон) загинув. Як раптом відкривається портал між світами, і Майлз зустрічається з Пітером з іншого всесвіту, який допомагає йому оволодіти своїми суперздібностями. Окрім суперсил Людини-павука, Майлз може ставати невидимим і стріляти електричними зарядами, але поки у нього це виходить тільки від великого переляку.

Дивіться також четвертий український трейлер «Людина-павук: Навколо всесвіту». Його українська прем'єра відбудеться 13 грудня.