Новини, в яких згадується Наталі Портман

17 лютого 2024,  20:34 | Кастінг

Незабаром лавреатка премії «Оскар» Наталі Портман виконає головну роль в міні-серіалі «Жінка в озері» («Lady in the Lake»), що вийде на платформі Apple TV+.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Тор: Любов і грім»
Мелодраматична балада про космічного вікінга та незрівнянну Наталі Портман
5 серпня 2022,  01:40 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Бог грому Тор завдяки харизмі Кріса Гемсворта завжди був улюбленцем публіки, незважаючи на те, що йому рідко щастило із сольними фільмами. Але в 2017 році за нього взявся талановитий новозеландець Тайка Вайтіті, і так на світ з'явився один із найкращих сольників кіновсесвіту Marvel під назвою «Тор: Раґнарок». Потім Тор разом із численними Месниками боровся з Таносом, у війні з яким він втратив свого брата Локі (цього разу він загинув по-справжньому), впав у глибоку депресію, вийшов із глибокої депресії, передав титул короля Нового Асгарда Валькірії та подався шукати пригоди на свій молот разом з Вартовими Галактики… Що ж було далі, про це розповідає вже четвертий сольний екшен бога грому «Тор: Любов і грім».

Читати далі...
20 липня 2022,  14:13 | Новини фільмів

Завтра, 21 липня, в український прокат виходить очікуваний літній блокбастер від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», у якому Наталі Портман отримає суперздібності. Щоб підготуватися до цієї події, представляємо до вашої уваги круту музичну тему її героїні Джейн Фостер.

Читати далі...
16 липня 2022,  21:22 | Новини фільмів

Приготуйте носовички, адже вони точно знадобляться для перегляду нового трейлера супергеройського фільму «Тор: Любов і грім», який згадує найдраматичніші моменти з життя Тора та минулих блокбастерів Marvel за його участю, перераховуючи смерті всіх його близьких.

Читати далі...
12 липня 2022,  17:38 | Новини фільмів

Режисер нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» Тайка Вайтіті вирішив скласти для четвертої сольної пригоди Тора такий крутий саундтрек, якому позаздрять навіть герої «Вартових Галактики»!

Читати далі...
5 липня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios представила в мережі новий розширений трейлер супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», де Кріс Гемсворт повертається в ролі легендарного бога грому Тора, одного з оригінальних Месників.

Читати далі...
2 липня 2022,  16:25 | Новини фільмів

Представляємо локалізований постер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», створений IMAX, за участю героїв Кріса Гемсворта, Наталі Портман та Тесси Томпсон і лиходія Крістіана Бейла.

Читати далі...
24 червня 2022,  23:32 | Новини фільмів

З Тора та Вартових Галактики виходить епічна команда, яка запалює все навколо (у прямому розумінні цих слів), в новому тизер-трейлері супергеройського екшену «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios та Disney.

Читати далі...
21 червня 2022,  12:30 | Новини фільмів

Тремти, Крістіан Бейл, вони вже йдуть! Будучи природженим лідером, бог грому Тор вирішує знову зібрати круту суперкоманду в новому промо-ролику супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», що буде 29-м фільмом MCU.

Читати далі...
14 червня 2022,  16:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Вже наступного місяця українців надихатимуть на великих екранах Тор та Жінка-Тор у супергеройському екшені від Marvel Studios та Disney «Тор: Любов і грім». А поки що дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
13 червня 2022,  21:55 | Новини фільмів

Обережно, блискавконебезпечно! Головні герої та головний лиходій супергеройського блокбастера від Marvel Studios та Disney «Тор: Любов і грім» епічно позують у блискавках на персональних постерах, демонструючи свої нові костюми.

Читати далі...
9 червня 2022,  11:36 | Новини фільмів

Тор збирається влаштувати Вартовим Галактики незабутню відпустку, від якої вони ще довго приходитимуть до тями, у своєму супергеройському блокбастері «Тор: Любов і грім», як показує його новий промо-ролик.

Читати далі...
26 травня 2022,  13:00 | Новини фільмів

Супергеройський фільм «Тор: Любов і грім» закине Тора та його друзів на Олімп, де вони познайомляться із Зевсом за версією MCU, роль якого виконає володар премії «Оскар» Рассел Кроу, відомий за культовою стрічкою «Гладіатор».

Читати далі...
24 травня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Другий трейлер кінокоміксу «Тор: Любов і грім» показав багато захоплюючих моментів, і ви напевно закричали, коли в ньому з'явився головний лиходій нової пригоди Тора суперлиходій Горр, він же Бог-м'ясник, він же Вбивця богів.

Читати далі...
24 травня 2022,  09:02 | Новини фільмів

Тор возз'єднується зі своєю (колишньою?) коханою Джейн Фостер, яка стала Жінкою-Тор, в офіційному трейлері супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», який буде головним блокбастером майбутнього літа!

Читати далі...