Оновлення, в яких згадується Джеймс Корден

23 листопада 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший український трейлер анімаційної комедії від студії Warner Bros. Animation «Смолфут».

«Смолфут» розказує легенду про Бігфута навпаки. Одного дня молодий розумний Йеті (Ченнінг Татум) знаходить дещо, що всі вважали вигадкою, — людину (Джеймс Корден). Новина про цього «коротконога» дарує йому славу та шанс на стосунки з дівчиною його мрій. Крім того, це відкриття неабияк бентежить усіх Йеті, адже з’ясовується, що поза їхнім невеличким сніговим містечком існує цілий великий світ. І вони пізнають його у запальній історії про дружбу, відвагу та радість відкриттів.

В українські кінотеатри «Смолфут» прибуде 4 жовтня 2018 року.

14 листопада 2017,  18:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася розширеним міжнародним трейлером сімейної комедії «Кролик Петрик».

Кролик-бунтар Петрик (Джеймс Корден) любить здійснювати у володіннях містера МакГрерога (Донал Глісон) різні витівки, і одного разу їх ворожнеча досягає нових висот, коли вони починають суперництво за владу в городі й увагу добродушної сусідки Бі (Роуз Бірн), яка дуже любить тварин.

Дивимося український трейлер «Кролик Петрик». У кіно фільм Вілла Глака прибуде 22 березня 2018 року.

23 вересня 2017,  02:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер сімейної комедії «Кролик Пітер», заснованої на казці Беатрікс Поттер, яку екранізує Sony Pictures, встиг миттєво викликати хвилю обурення з боку глядачів і журналістів. Трейлер знайомить нас з кроликом на ім'я Пітер (Джеймс Корден), який любить влаштовувати вечірки і діставати фермера, в чиїх угіддях проживає. Чим же він не догодив публіці? Фільм критикують за те, що казку надто осучаснили, і що містера МакГрерора (Донал Глісон) зробили молодим і гарним собою замість старого різкого фермера з бородою.

Загалом, дивіться самі і діліться враженнями в коментарях. В світовий прокат «Кролик Пітер», де також прозвучать голоси Марго Роббі та Дейзі Рідлі, вийде в лютому 2018 року.

9 серпня 2017,  18:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прев'ю першого епізоду передачі «Автомобільне караоке», що заснована на однойменній рубриці «Дуже пізнього шоу з Джеймсом Корденом», показує, як в машині з Джеймсом Корденом запалює сам Вілл Сміт. Актор виконує з ведучим кілька своїх пісень та розповідає, що Барак Обама не проти, щоб він зіграв його в байопіку, і що в 16 років, коли майбутній актор та співак все ще ходив до школи, по радіо вже крутили його перший хіт.

На жаль, тут не показано, як вони співають головну тему «Принца з Беверлі-Гіллз», але її можна буде прослухати в повному епізоді, який доступний для перегляду на сайті Apple Music.

21 липня 2017,  20:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому фрагменті мультфільму «Емоджі Муві» П'ять (Джеймс Корден) намагається потрапити на закриту вечірку для вершків свого смартфонового суспільства, але на жаль, сек'юріті легко пропускає більш популярного емоджі Кулака (Том Бішопс), що дуже засмучує П'ять, і він намагається й сам стиснутися в кулак.

Український ТБ-ролик «Емоджі Муві» дивіться тут. Свіжі кадри мультфільму ви знайдете в нашій галереї.

20 липня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український ТБ-ролик мультфільму «Емоджі Муві», який розповість про пригоди трьох емоджі всередині смартфона одного підлітка. Разом з основними персонажами Джином (ТіДжей Міллер), П'ять (Джеймс Корден) і Зломщицею (Анна Феріс) тут з'являються самоіронічна сім'я Какашки (Патрік Стюарт) і вороже налаштовані боти системи безпеки телефону, яких герої відволікають безпрограшним способом — показуючи відео з котиками.

Новий погляд на героїню Крістіни Агілери в «Емоджі Муві» ви знайдете тут.

11 липня 2017,  15:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Animation представила перші кілька хвилин свого майбутнього мультфільму «Емоджі Муві». Фрагмент відправляє нас у світ смартфона одного підлітка, в місто Текстополіс, де живуть всі емоджі і головний герой історії — Джин (ТіДжей Міллер). Він повинен зображувати байдужість, але навколо стільки всього цікавого, веселого і зворушливого, що йому часто буває складно стриматися й бути тим, ким він створений бути.

Другий український трейлер «Емоджі Муві», який в оригіналі також озвучують Джеймс Корден, Анна Феріс, Патрік Стюарт і Софія Вергара, дивіться тут.

6 липня 2017,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер мультфільму «Емоджі Муві», який покаже незвіданий світ наших смартфонів. Щоб врятувати своє місто від повного форматування, емоджі Джин (ТіДжей Міллер), який постійно змінює свої емоції, а також його друзі П'ять (Джеймс Корден) та Зломщиця (Анна Феріс) відправляються в незабутню подорож по різним програмам свого смартфона.

В українських кінотеатрах побачити мультфільм від творців «Кота в чоботях» і «Лелек» буде можливо з 17 серпня.

30 червня 2017,  17:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий міжнародний трейлер мультфільму «Емоджі Муві», який розповість про пригоди трійці емоджі Джина (ТіДжей Міллер), П'ятірки (Джеймс Корден) та Зломщиці (Анна Феріс) в загадковому світі їх смартфона. Вони відправляються в незабутній квест за межі свого міста, щоб врятувати його від форматування.

Детальніше про головну трійцю персонажів «Емоджі Муві» читайте тут. Мультфільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

24 березня 2017,  17:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий «Дуже пізнього шоу» та просто талановитий актор і співак Джеймс Корден вирішив поставити свою версію діснеївського мюзиклу «Красуня і чудовисько». Він сам тут зіграв Белль, а на ролі Чудовиська, Гастона, ЛеФу і Люмьера запросив Дена Стівенса, Люка Еванса та Джоша Гада, разом з якими виконував ключові номера мюзиклу на пішохідному переході в Лос-Анджелесі, поки машинам горіло червоне світло.

Обов'язково до перегляду, незалежно від того, чи є ви прихильником «Красуні і чудовиська», чи ні.

9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

28 лютого 2017,  16:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На своєму «Дуже пізньому шоу» Джеймс Корден вирішив відтворити знамените прослуховування з фіналу мюзиклу «Ла-Ла Ленд», що в оригіналі виконує Емма Стоун, яка отримала за цю роль у неділю «Оскар». Тільки заспівав він не про свою тітоньку, яка стрибнула в Сену босоніж, а про те, як на церемонії Кращим фільмом випадково назвали «Ла-Ла Ленд».

У кінці «Оскара» Воррен Бітті спершу оголосив, що статуетка дісталася «Ла-Ла Ленду», але потім виявилося, що у нього в руках був не той конверт, і переможцем стало «Місячне сяйво».

19 грудня 2016,  00:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік, що минає, ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив відзначити за допомогою своєї традиційної рубрики «Караоке в машині із зіркою». Цього разу до нього в авто сіла Мерайя Кері, і разом з нею, а також з такими зірками, як Адель, Елтон Джон, Леді Гага, Демі Ловато, Нік Джонас, Гвен Стефані, Кріс Мартін, Селена Гомес й одягнені Red Hot Chili Peppers, Корден запально виконав її безсмертний хіт «All I Want for Christmas Is You».