Новини, в яких згадується Джон Ледженд

15 лютого 2020,  01:07 | Новини серіалів

Голлівудська пара Джон Ледженд і Кріссі Тіган стануть запрошеними зірками в 12 серії 31 сезону хітового мультсеріалу «Сімпсони», про що вони особисто повідомляють в новому закулісному відео.

У серії «The Miseducation of Lisa Simpson» («Неправильне виховання Лізи Сімпсон») капітан нарешті знаходить у морі скарб, який він шукав все своє життя, і за допомогою відомого співака Джона Ледженда Мардж намагається переконати жителів Спрінгфілда вкласти ці гроші в освітню програму S.T.E.M., яка буде вчити дітей науці, техніці, інженерії та математиці. Так що він заспіває про це пісню, а Тіган зіграє подругу Мардж, яка любить коментувати те, що відбувається.

Цікаво, що Ледженд народився і виріс в містечку під назвою Спрігнфілд, де як раз і живуть мультяшні Сімпсони. Прем'єра серії «Сімпсонів» за участю цієї веселої пари відбудеться 17 лютого за українським часом.

13 листопада 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий співак та володар премії «Оскар» Джон Ледженд поділився трейлером короткометражного мультфільму «Ворон: Легенда», який озвучили знаменитості.

У анімаційній історії «Ворон: Легенда» («Crow: The Legend»), заснованій на відомій легенді корінних американців, Джон Ледженд грає Ворона, найпопулярнішу та найулюбленішу тварину в лісі з яскравим оперенням і прекрасним голосом. Але коли приходить перша зима, чи зможе Ворон принести абслютну жертву, щоб врятувати своїх друзів?

Разом з Леджендом персонажів мультфільму озвучили Ліза Коші, Тай Шерідан, Дієго Луна, Констанс Ву і Опра Вінфрі.

Прем'єра мультфільму «Ворон: Легенда» на сайті YouTube відбудеться у четвер, 15 листопада. Він також буде доступний для перегляду на Oculus VR.

6 березня 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова версія класичної пісні «Beauty and the Beast» у виконанні Аріани Гранде та Джона Ледженда, яку ви почуєте в майбутній діснеївській казці «Красуня і чудовисько», отримала шикарний кліп, де разом зі співаками з'являються танцюючі Белль (Емма Вотсон) і Чудовисько (Ден Стівенс).

Як записувався цей кавер головної пісні «Красуні і чудовиська», дивіться в закулісній фічуретці.

14 лютого 2017,  18:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нову версію класичної пісні «Beauty And The Beast», що отримала в 1992 році «Оскар», для майбутнього рімейка «Красуня і чудовисько» з Еммою Вотсон і Деном Стівенсом в головних ролях записали всесвітньо відомі співаки Аріана Гранде та Джон Ледженд. І в закулісній фічуретці Ледженд каже, що такі пісні існують поза часом, оскільки розповідають про те, як можна полюбити іншу людину за її внутрішній світ.

Послухати повну композицію у виконанні Гранде і Ледженда можна тут.

6 лютого 2017,  15:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Disney представили повну версію класичної композиції «Beauty and the Beast», яку для рімейка «Красуня і чудовисько» записали Аріана Гранде і Джон Ледженд. Також у фільмі прозвучить нова пісня Селін Діон, про що співачка повідомила особисто.

Фінальний український трейлер казки з Еммою Вотсон і Деном Стівенсом в головних ролях дивіться тут.

31 січня 2017,  17:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер діснєєвської казки «Красуня і чудовисько», що показує багато нових моментів, як життя Белль (Емма Уотсон) в її невеликому селі, залицяння самозакоханого Гастона (Люк Еванс), фрагменти танцювальних епізодів з зачарованими жителями замку та зворушливі стосунки Белль і Чудовиська (Ден Стівенс). А також тут звучить нова версія пісні «Beauty And The Beast» у виконанні Аріани Гранде і Джона Ледженда.

Персональні постери з усіма персонажами «Красуні і чудовиська» ви знайдете тут.

5 січня 2017,  00:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері музичної мелодрами Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд», що отримала 7 номінацій на «Золотий глобус», Джон Ледженд виконує свою нову композицію «Start A Fire», а Емма Стоун і Райан Гослінг танцюють під неї до своєї мрії.

Другий український трейлер кінокартини, яка виходить в прокат вже в цей четвер, дивіться тут.

2 грудня 2016,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширена фічуретка музичної мелодрами «Ла Ла Ленд» словами режисера Дем'єна Шазелла і виконавців головних ролей Райана Гослінга та Емми Стоун розповідає про те, як ідея відтворити на екрані атмосферу голлівудської класики заразила весь каст, та як вони невтомно репетирували і отримували кайф від того, що вчилися грати на музичних інструментах й танцювати.

Також тут про своїх персонажів повідали Дж.К. Сіммонс, Розмарі ДеВітт, Фінн Віттрок та Джон Ледженд, останній з яких вважає, що кращого дебюту в кіно він і бажати не міг.

3 листопада 2016,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер атмосферної музичної мелодрами «Ла Ла Ленд» присвячений безстрашним мрійникам, якими і є її головні герої — починаюча акторка і джазовий піаніст — у втіленні Емми Стоун і Райана Гослінга. А компанію їм в цій романтичній пригоді складуть Джон Ледженд і Дж.К. Сіммонс.

Кінокартину Дем'єна Шазелла вже вважають однією з основних претенденток на нагороди майбутнього оскарівського сезону, і у неї з'явилася нова дата виходу в український прокат — 2 лютого 2017 року.

12 січня 2015,  17:30 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері, 11 січня, пройшла 72-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус-2015», де вручили нагороди кращим представникам кіно і телебачення минулого року. Ведучими шоу знову були Тіна Фей і Емі Полер. Тепер залишилося тільки дочекатися «Оскара», щоб звірити результати.

Цілих 3 нагороди вчора отримала «Юність», ставши Кращим драматичним фільмом, і зробивши Річарда Лінклейтера Кращим режисером, а Патріцію Аркетт Кращою актрисою другого плану.

Спочатку лідером за кількістю номінацій був «Бёрдмен», але переміг він тільки в двох категоріях: Кращий актор в комедії або мюзиклі - Майкл Кітон, і Кращий сценарій - Алехандро Гонсалес Іньярріту, Ніколас Джіакобоне, Олександр Дінеларіс і Армандо Бо.

Кращими актрисою і актором драматичного фільму стали Джуліанна Мур і Едді Редмейн. Кращою актрисою в комедії або мюзиклі визнали Емі Адамс за її зображення художниці Маргарет Кін у фільмі «Великі очі». А Кращим актором другого плану назвали Дж.К. Сіммонса.

Серіали «Коханці» і «Фарго» отримали по 2 нагороди, «Справжній детектив» з 4 номінацій не виграв жодної.

Читати далі...