Оновлення, в яких згадується Ніколай Костер-Вальдау

3 травня 2019,  20:41 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «Доміно» з Ніколаєм Костер-Вальдау. Сценарій картини написав Петтер СкавланКон-Тікі») а режисером виступив Брайан Де ПальмаОбличчя зі шрамом»).

Сюжет картини розповість про датського поліцейського Крістіана, який вирішує помститися за смерть колишнього напарника. Полювання за вбивцею на ім'я Імран поліцейський веде разом з коханкою загиблого колеги. Герої потрапляють в мережу інтриг, які організовує лицемірний агент ЦРУ, його зіграє Гай ПірсЗалізна людина 3»).

Кримінальний трилер «Доміно» стартує в прокаті з 13 червня.

8 серпня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 7 сезону «Гри престолів» Дейнеріс (Емілія Кларк) взяла долю в свої руки і відповіла Джейме Ланністеру (Ніколай Костер-Вальдау) та його війську за допомогою Дрогона і армії дотракійців. Цей епізод вийшов масштабним, і в інтерв'ю для Variety режисер Метт Шекман сказав, що натхненням для нього послужила історія стародавнього міста Помпеї, який був знищений виверженням вулкана.

Дивимося, як створювався гарячий напад Матері драконів на військо Ланністерів в цікавому закулісному відео з коментарями акторів і шоураннерів серіалу Девіда Бениоффа та Д.Б. Вайсса.

1 серпня 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику четвертої серії 7 сезону «Гри престолів» Серсея (Ліна Хіді) збирається взяти під контроль весь Вестерос і кожну людину в ньому, Дейнеріс (Емілія Кларк) заявляє Джону (Кіт Герінгтон), що наразі програє і вирішує піти ва-банк, Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) знаходить багато золота, а Арія (Мейсі Вільямс), схоже, повертається в Вінтерфелл. Невже Старки нарешті возз'єднаються в цьому сезоні?

Серія, яку зняв Метт Шекман, вийде на екрани 7 серпня за українським часом.

25 липня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як повідомляє офіційний синопсис 3 серії 7 сезону «Гри престолів», Дейнеріс (Емілія Кларк) в ній проведе суд, Серсея (Ліна Хіді) отримає цінний подарунок від Еурона (Пілу Асбек), Джейме (Ніколай Костер-Вальдау) навчиться на своїх помилках, а Джон (Кіт Герінгтон) та Давос (Ліам Каннінгем) прибудуть на довгоочікувану зустріч.

Серія вийде на екрани 31 липня за українським часом.

22 липня 2017,  03:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Що на нас далі чекає в 7 сезоні «Гри престолів»? У новому напруженому трейлері, показаному на SDCC, Джон (Кіт Герінгтон) пропонує об'єднатися з Дейнеріс (Емілія Кларк), Серсея (Ліна Хіді) нервово шукає союзників проти Матері драконів, пристрасно цілується з Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) і приймає обіцяний подарунок від Еурона (Пілу Асбек), Петір (Ейдан Гіллен) не втрачає надії завоювати прихильність Санси (Софі Тернер), а Мелісандра (Керіс Ван Хаутен) вирішує здійснити інтригуючий союз.

Друга серія сезону виходить 24 липня за українським часом. Найбільш обговорюваний момент першої серії ви знайдете тут.

5 червня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Якоб Харлон, якого втілює зірка «Гри престолів» Ніколай Костер-Вальдау, був успішним бізнесменом, поки в аварії з його вини випадково не загинула людина. Він повинен відсидіти термін у в'язниці, де життя зовсім не таке, як на волі. Там чоловік вступає в банду. Поступово він стає частиною цього нового дому, стає таким же, як і всі, втрачаючи свій колишній вигляд і контакти із зовнішнім світом (навіть з дружиною і з сином). Після звільнення Якоб повинен провернути одну дуже небезпечну справу. Безжальний процес виконання своїх обов'язків також стає його шляхом до жертвоприношення, відплати й самовизначення.

У кінотеатрах України кримінальна драма «Постріл в безодню» вийде з 29 червня.

23 квітня 2016,  19:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До премьеры 6 сезона «Игры престолов» остался лишь один день, и в ее предвкушении представляем вам новые кадры из первой серии, в том числе и раскрывающие нового кхала, с которым знакомится Дейенерис.

Читати далі...
25 лютого 2016,  10:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO презентовал целую коллекцию посмертных постеров с мертвыми и живыми героями «Игры престолов», намекая, что кто-то из живых не сможет пережить 6 сезон.

Читати далі...