Новини, в яких згадується Ванесса Редгрейв

5 липня 2019,  11:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер британської біографічної драми «Місіс Лаурі і син», головні ролі в якій виконують номінант на премію BAFTA Тімоті Сполл та лауреатка премії «Оскар» Ванесса Редгрейв.

Фільм «Місіс Лаурі і син» розповідає історію британського художника Стівена Лоуренса Лаурі (Сполл), які прожив все своє життя з владною матір'ю Елізабет (Редгрейв). Прикута до ліжка і зла на життя, Елізабет постійно намагалася переконати свого сина-холостяка кинути свої художні амбіції і часто озвучувала, яким розчаруванням він для неї став. Але Лоуренс продовжував малювати, знаходячи натхнення у звичайних сюжетах свого індустріального містечка.

Світова прем'єра байопіка режисера Адріана НоублаСон в літню ніч») відбулася наприкінці червня в рамках Единбурзького кінофестивалю. У британський прокат він вийде в серпні.

6 листопада 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймі Белл закохується в Аннетт Бенінг в трейлері біографічної мелодрами «Кінозірки не помирають в Ліверпулі». Він втілює актора Пітера Тернера, а вона — голлівудську зірку й володарку премії «Оскар» Глорію Грем. Пітер і Глорія стають сусідами, коли вона приїжджає в Ліверпуль в 1979 році, і між ними зав'язується бурхливий роман.

Також в картині «Кінозірки не помирають в Ліверпулі», за роль в якій Белл отримав вчора премію Hollywood Film Awards, з'являться Джулі Волтерс і Ванесса Редгрейв.

Режисером фільму виступає Пол МакГіганЩасливе число Слевіна», «Шерлок»).

17 березня 2017,  18:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Скрижалі долі», знята 6-кратним номінантом на премію «Оскар» Джимом Шеріданом, розповідає історію жінки Розанни МакНалті, яка провела понад 50 років в психіатричній лікарні й нарешті вирішила розповісти свою історію, що кардинально відрізняється від тієї, яку знає її лікар. Головну героїню драми втілила оскарівська номінантка Руні Мара.

У фільмі також зіграли Тео Джеймс, Ейдан Тернер, Ерік Бана та Ванесса Редгрейв.