Оновлення, в яких згадується Кеннет Брана

3 грудня 2018,  13:25 | Оновлення

Презентуємо перший український тизер-трейлер пригодницького фентезі «Артеміс Фаул» від режисера Кеннета Брана.

Disney розпочинає нову фантастичну франшизу за мотивами світового бестселера ірландського письменника Йона Колфера. Багатий підліток-вундеркінд Артеміс Фаул (Фердіа Шоу) потрапляє у магічний підземний світ, населений незвичайними мешканцями. Яка сила привела його сюди?

У кінотеатрах України фільм «Артеміс Фаул» можна буде подивитися з 8 серпня 2019 року.

9 листопада 2017,  22:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент детективної картини «Вбивство у „Східному експресі“» показує знайомство героїв Дейзі Рідлі та Кеннета Брани.

Брана, який також є режисером фільму, втілює тут легендарного детектива Еркюля Пуаро («не Геркулеса, а Еркюля»), і гувернантка Мері Дебенхем, яку грає зірка «Зоряних воєн», тут же впізнає його по його шикарних вусах. Після обміну люб'язностями Пуаро демонструє Мері свій талант помічати дрібниці, назвавши її рід діяльності й підмітивши те, що вона була в Багдаді.

Читаємо нашу рецензію на «Вбивство у „Східному експресі“». Ви можете подивитися фільм Брани в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

7 листопада 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кеннет Брана в образі легендарного детектива Еркюля Пуаро береться за розслідування заплутаного вбивства в новому фрагменті детективної картини «Вбивство у „Східному експресі“».

Пуаро заходить у вагон-ресторан в компанії власника поїзда мсьє Бука (Том Бейтман) і повідомляє пасажирам, що в поїзді сталося вбивство і що вбивця ховається серед них. А після детектив дає зрозуміти, що злочинцю від нього не сховатися. Пасажири, включаючи гувернантку Мері Дебенхем (Дейзі Рідлі), вдову місіс Хаббард (Мішель Пфайффер), місіонерку Пілар Естравадос (Пенелопа Крус), асистента Гектора МакКвіна (Джош Гад) і професора Герхарда Хардмана (Віллем Дефо), виглядають розгублено, стурбовано і невдоволено... Хто ж з них винен?

Дивимося український трейлер «Вбивство у „Східному Експресі“». У кіно з 9 листопада. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

5 листопада 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

13 підозрюваних з'являються в українському ТБ-ролику детективної кінокартини «Вбивство в „Східному експресі“», заснованої на однойменному творі Агати Крісті, і знаменитий детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) повинен з'ясувати, хто з них скоїв це жорстоке вбивство.

Вбивцею в цій історії, що розгортається в 1930-х роках, може опинитися будь-хто, включаючи персонажів у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Джоша Гада, Пенелопи Крус, Віллема Дефо й Джуді Денч. Хто ж із них винен? Також відео попереджає, що крім вбивства, в цьому поїзді відбувається ще щось неймовірне.

Дивимося, як Депп фліртує з Пфайффер у фрагменті «Вбивство в „Східному експресі“». У кіно з 9 листопада.

22 вересня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим трейлером очікуваної екранізації детективу Агати Крісті «Вбивство в „Східному Експресі“», яка зібрала іменитий каст. Великого детектива Еркюля Пуаро тут втілює 5-разовий номінант на премію «Оскар» Кеннет Брана; і коли в поїзді, в якому він подорожує, трапляється вбивство, він починає підозрювати всіх і кожного. Серед його підозрюваних опиняються гангстер Джонні Депп, вдова Мішель Пфайффер, гувернантка Дейзі Рідлі й місіонерка Пенелопа Крус.

Милий закулісний погляд на Джоша Гада і Джуді Денч на зйомках «Вбивства в „Східному Експресі“» ви знайдете тут. У кіно з 9 листопада.

14 липня 2017,  00:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Короткий український ТБ-ролик військового екшену Крістофера Нолана «Дюнкерк» нагадує, що надія — це сильна зброя. Фільм, де зіграли Кілліан Мерфі, Кеннет Брана, Том Гарді, Марк Райленс, Гаррі Стайлс та Фьєн Вайтхед, розповість історію чудесного порятунку понад 300 тисяч солдатів в ході Дюнкеркскої операції, проведеної в рамках Другої світової війни в травні 1940 року.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Дюнкерка», який виходить на екрани 20 липня, на нашому сайті.

5 липня 2017,  17:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася розширеним ТБ-роликом військового екшену «Дюнкерк», який зняв творець «Темного лицаря» та «Інтерстеллара» Крістофер Нолан. Під незрівнянну музику Ганса Ціммера (хтось сказав «Оскар»?) відео, де напруга така сильна, хоч ножем ріж, показує, як солдати у втіленні Кеннета Брани, Тома Гарді, Кілліана Мерфі, Гаррі Стайлса та Фьєна Вайтхеда намагаються вижити в оточенні німецьких військ на пляжах Франції в травні 1940 року.

Другий український трейлер «Дюнкерка» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

20 червня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Час стрімко закінчується в новому 30-секундному ТБ-ролику військової драми «Дюнкерк» від режисера і сценариста Крістофера Нолана, де зіграли Кеннет Брана, Джеймс Д'Арсі, Том Гарді, Джек Лауден і Ф'єн Вайтхед. У травні 1940 року 400,000 солдатів союзників опинилися на пляжі Франції в оточенні німецької армії. Їх евакуація здавалася неможливою, але чудо все-таки відбулося.

Другий український трейлер «Дюнкерка» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

1 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер детективної драми «Вбивство в „Східному експресі“» відправляє нас в подорож на поїзді, де сталося жахливе вбивство, і кожен його пасажир є підозрюваним в очах великого детектива Еркюля Пуаро, якого грає Кеннет Брана. Отож, вбивцею може виявитися будь-хто з героїв у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Пенелопи Крус, Віллема Дефо, Джуді Денч та Джоша Гада. Хто ж з них винен?..

Більше про героїв Брани і Рідлі ви дізнаєтеся тут. Фільм вийде в український прокат 9 листопада, так що чекаємо дубльований трейлер.

5 серпня 2016,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в мережу потрапив нелегальний запис першого тизера військової драми «Дюнкерк» Крістофера Нолана, і Warner Bros. вирішили, що краще вже ми побачимо його якісну версію, опублікувавши його на своїй офіційній сторінці.

Читати далі...