Оновлення, в яких згадується Стен Лі

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

22 липня 2017,  20:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося очікуваний другий трейлер супергеройського серіалу «Захисники», де лиходійка Олександра (Сігурні Вівер) вербує Електру (Елоді Юнг) і виганяє Денні Ренда (Фінн Джонс) геть з офісу. Але Залізний кулак не впадає у відчай й незабаром знаходить собі нових «друзів» в особі Шибайголови (Чарлі Кокс), Джессіки Джонс (Крістен Ріттер) і Люка Кейджа (Майк Колтер), які не палають ентузіазмом з ним працювати. Тільки як би вони не були проти, робити нічого, героям доводиться об'єднатися, щоб врятувати рідне місто.

Промо-ролик серіалу зі Стеном Лі та Карателем (Джон Бернтал) дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 18 серпня.

21 липня 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Стен Лі розповідає про героїв серіалу «Захисники» в його новому промо-ролику. Він вважає, що вони демонструють, що нам не обов'язково бути ідеальними, щоб зробити те, що є правильним. Адже хоча Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) і є героями, в першу чергу вони все-таки люди. А в кінці відео з'являється Каратель (Джон Бернтал).

Повноцінний трейлер серіалу з російським перекладом дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 18 серпня.

4 березня 2017,  22:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з «Логаном» в американських кінотеатрах був представлений перший тизер «Дедпула 2», де Райан Рейнольдс повернувся в образі балакучого антигероя. Майже 4-хвилинне відео показує, як Вейд Вілсон, щоб врятувати людину, на якого нападають в підворітті, біжить переодягатися в свій супергеройський костюм в телефонній будці, як це любить робити Супермен, а після мчить на допомогу і зустрічає самого Стена Лі.

Тут присутні відразу кілька відсилань до «Логана», наприклад, постер фільму на задньому плані та фраза Дедпула про те, що Росомасі не треба витрачати час на переодягання в незручний супергеройський костюм.

26 вересня 2016,  22:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер 1 сезону «Люка Кейджа» знайомить нас ближче з його основними героями у втіленні Майка Колтера, Махершали Алі, Сімони Міссік, Тео Россі та Елфрі Вудард, і показує, що на вулицях Гарлема йде справжня війна, а Клер Темпл (Розаріо Доусон) говорить невразливому герою, що раз ніщо не може його поранити, то чого ж він боїться? Як бонус в відео приховано камео самого Стена Лі, так що будьте більш уважними.

Прем'єра всіх серій 1 сезону відбудеться 30 вересня на Netflix.

7 червня 2016,  22:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому шаленому трейлері «Йоганутих» («Любителі йоги») Кевіна Сміта, крім Джонні Деппа в невпізнанному образі мисливця за головами і двох школярок, які б'ються з маленькими монстрами, можна побачити Стена Лі в ролі, яка, можливо, буде довше, ніж його звичайні камео, і Ванессу Параді в образі вчительки історії.

В українських кінотеатрах з 25 серпня.

23 грудня 2015,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«12 днів Дедпула» тривають, і на цей раз прийшла черга IMAX уявити щось новеньке з цим феєричним антигероєм. Зрозуміло, це виявився тизер, де сам Дедпул пояснює переваги перегляду його пригод в такому форматі.

Читати далі...