Новини, в яких згадується Стен Лі

18 грудня 2020,  17:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Країна Лавкрафта» Джонатан Мейджерс приєднався до акторського складу супергеройського фільму від Marvel Studios «Людина-мураха 3» в ролі суперлиходія Канга Завойовника.

Читати далі...
24 червня 2019,  14:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Автомобільна компанія Audi продовжує просувати свої новинки за допомогою фільмів Marvel, і в рекламному ролику її електрокара Audi e-tron в головних ролях з'являються герої екшену «Людина-павук: Далеко від дому».

Читати далі...
6 березня 2019,  18:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За 10 років свого існування кіновсесвіт Marvel випустив 20 супергеройських фільмів, частина з яких представила глядачам декілька чудових героїнь, але, на жаль, жодна з них так і не отримала свій особистий сольник. Боси студії, всупереч високим касовим зборам фільмів зі Скарлетт Йоханссон, не вірили в успіх екшену з жінкою в головній ролі, поки не прийшла Диво-жінка і не побила всі мислимі й немислимі рекорди. Нарешті Marvel вирішили відповісти DC за допомогою Капітана Марвел, яка незабаром приєднається до Месників. Але перед цим на нас чекає подорож в її минуле, яке розкриває, як хоробра землянка стала однією з наймогутніших супергероїнь у всесвіті.

Читати далі...
24 листопада 2018,  01:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Виконавець ролі Капітана Америка Кріс Еванс написав теплі слова про творця коміксів Marvel Стена Лі, який пішов з життя в цьому місяці.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі»
Як Ральф і Ванілопа підкорили Інтернет
21 листопада 2018,  04:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2012 році студія Disney вирішила згадати 1980-ті й показати глядачам приховане життя персонажів популярних відеоігор, які щодня займаються на екранах ігрових автоматів одним і тим же, але коли ніхто не грає в їхню гру, вони подорожують по іншим іграм і весело проводять час. Ця тема виявилася настільки популярною, що принесла першому «Ральфу Руйнівнику» номінацію на «Оскар», і через 6 років на екрани виходить його продовження, в якому поганий хлопець з відеоігри Ральф Руйнівник і його найкраща подруга гонщиця Ванілопа відправляються у величезний і захоплюючий світ Інтернету, де їхній дружбі доведеться пройти серйозне випробування.

Читати далі...
15 квітня 2018,  15:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios випустила зворушливу фічуретку супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності», яка називається просто «Сім'я».

Читати далі...
5 січня 2018,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios активізувала піар свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера», поділившись першою відео-фічуреткою про його створення.

Відео згадує спадщину Чорної пантери, кого Стен Лі та Джек Кірбі придумали у 1966 році. Також тут показаний концепт-арт фільму і з'являються виконавець головної ролі Чедвік Боузман, режисер Райан Куглер, продюсер Кевін Файгі й сам Лі, який називає Чорну пантеру «цікавим персонажем, який стане чимось абсолютно новим для глядачів». А чого ви чекаєте від цього фільму?

Дивимося другий український трейлер «Чорна пантера». У кіно з 15 лютого.

4 січня 2018,  20:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Нового року Стен Лі представив новий трейлер майбутнього блокбастеру «Месники: Війна нескінченності».

Ретроспективний трейлер, створений для Японії, згадує, з чого починалася історія Месників і Вартових Галактики, коротко переказуючи ключові події фільмів «Перший месник», «Залізна людина», «Тор», «Месники», «Месники: Ера Альтрона», «Перший месник: Протистояння», «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2» та показуючи, як останні 10 років марвелівські супергерої йшли до своєї кульмінації — зустрічі з Таносом (Джош Бролін). Ви готові до їх епічного бою?

Дивимося український трейлер «Месники: Війна нескінченності». У кіно з 3 травня.

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.