Оновлення, в яких згадується Джоел Коен

9 вересня 2017,  01:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Думки критиків на Rotten Tomatoes щодо кримінальної комедії Джорджа Клуні «Субурбікон» розділилися майже порівну (зараз у фільма 53% позитивних рецензій), але її новий трейлер, зрозуміло, згадує тільки найкращі відгуки. Це історія про простого сім'янина Гарднера Лоджа (Метт Деймон), вбивство чиєї дружини в тихому передмісті приносить в життя його жителів тривогу та руйнує їх спокійний світ. Компанію Деймону тут складають Джуліанна Мур і Оскар Айзек.

На сайті IMDb рейтинг «Субурбікона» становить жалюгідні 4,8 балів. Але ми все одно на нього чекаємо, тому що Деймон, Мур, Айзек і брати Коени.

24 серпня 2017,  01:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер кримінальної комедії «Субурбікон», написаної братами Коен, все більше нагадує 1 сезон «Фарго», тільки замість Мартіна Фрімана тут Метт Деймон. Його герой жив в безпечному й пречудовому передмісті, як раптом на його будинок нападають бандити і вбивають його дружину. Всі висловлюють йому свої співчуття, до нього в гості приїжджає сестра дружини у втіленні Джуліанна Мур... а на порозі з'являється детектив, якого грає Оскар Айзек, і він підозрює, що ця справа пахне смаленим.

У фільму Джорджа Клуні все ще немає дати виходу в українські кінотеатри, але в світовий прокат він прибуде в листопаді.

27 липня 2017,  21:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов багатообіцяючий трейлер кримінальної комедії Джорджа Клуні «Субурбікон», чиї події відбуваються в 1950-х роках в тихому на перший погляд американському передмісті. У ній оскарівський лауреат Метт Деймон втілює пересічного чоловіка і батька Гарднера Лоджа, чию дружину вбивають гангстери. До нього в гості приїжджає сестра, щоб допомогти з сином, і поки ведеться розслідування, головний герой все глибше занурюється в темний світ свого містечка та вирішує взяти правосуддя у свої руки. Компанію Деймону тут складають володарка «Оскара» Джуліанна Мур і володар «Золотого глобуса» Оскар Айзек.

У світовий прокат кінокартина, над сценарієм до якої працювали оскароносні брати Коени, вийде в листопаді, сподіваємося, що після вона добереться і до українських кінотеатрів.

15 січня 2016,  11:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новая музыкальная комедия братьев Коэн «Аве, Цезарь!» обзавелась первыми постерами, выполненными в весьма лаконичном стиле. Что весьма кстати, ведь имена и лица на них говорят громче любых художественных ухищрений.

Читати далі...
20 жовтня 2014,  18:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий український трейлер фільму «НЕСКОРЕНИЙ».

Дворазові володарі премії «Оскар» сценаристи Джоель та Ітан Коени («Спалити, після прочитання», «Старим тут не місце»), режисер Анджеліна Джолі та студія Universal Pictures презентують драматичну кіноісторію, зняту за реальними подіями. В основі фільму лежить вражаюча біографія олімпійського чемпіона Луї Замперіні, який молодим хлопцем потрапляє на фронти Другої світової війни. Він пройшов крізь полон, голод, жах і пекло японських тортур, він вижив і повернувся. Якщо ти витримаєш — ти переможеш!

В кінотеатрах України з 5 лютого 2015 року.