Новини, в яких згадується Дмитро Ступка

9 лютого 2021,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дмитро Ступка і Богдан Юсипчук стають горе-напарниками в новому трейлері українського комедійного фільму «Нереальний КОПець», де також з'являться Станіслав Боклан, Анна Саліванчук і Влад Яма. Режисером комедії став Олександр БєлякСотка», «Гола правда»).

Читати далі...
6 січня 2021,  17:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові постер і трейлер фільму «Нереальний КОПець» з Дмитром Ступкою та Станіславом Бокланом повідомляють, що його прем'єра, яка спочатку повинна була відбутися 1 січня, переїхала на початок весни і тепер очікується 4 березня.

Читати далі...
25 вересня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Гола правда» Дмитро Ступка стає сином-мажором Станіслава Боклана, якого батько відправляє служити в поліцію, в першому трейлері нової української комедії «Нереальний КОПець».

Читати далі...
3 лютого 2020,  17:48 | Новини фільмів

Представляємо новий трейлер відвертої української комедії «Гола правда», в якому Дмитро Ступка та Андрій Джеджула проводять замагання з армреслінга. Як думаєте, хто з них переможе?

Новий фільм режисера Олександра Бєляка буде комедією для дорослих і покаже, як вісім друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія (Ступка). У закладі багато кімнат, де можна пограти хоч в «мафію», хоч в «крокодила». Однак головна фішка клубу — «Детекторрум» з унікальним і надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

Прем'єра фільму «Гола правда», де разом зі Ступкою та Джеджулою зіграють актриси Ксенія Мішина, Поліна Василина і Слава Камінська, відбудеться вже наступного тижня, 13 лютого.

29 січня 2020,  23:53 | Новини фільмів

Через два тижні в український прокат вийде комедія для дорослих з еротичним підтекстом «Гола правда», яку зняв режисер Олександр Бєляк. Дивимося її перший трейлер, в якому з'являються Дмитро Ступка, Ксенія Мішина і Слава Камінська.

Вісім друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія (Ступка). У закладі багато кімнат, де можна пограти хоч в «мафію», хоч в «крокодила». Однак головна фішка клубу «Детекторрум» з унікальним та надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

Також в комедії зіграють Андрій Джеджула і зірка хітового фільму «Скажене весілля» Поліна Василина. Прем'єра стрічки «Гола правда» відбудеться напередодні Дня св. Валентина, 13 лютого.

20 жовтня 2018,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик українського історичного фільму Олексія Шапарєва «Крути 1918», який присвячений Дню захисника України.

«Крути 1918» художній фільм за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі (Євген Ламах і Андрій Федінчик) закохуються у прекрасну Софію (Надія Коверська). Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

В український прокат фільм «Крути 1918», де також зіграють Дмитро Ступка, Остап Ступка і Наталя Васько, вийде на початку зими, 6 грудня.

6 січня 2018,  21:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український історичний екшен Олексія Шапарєва «Крути 1918. Захист» обзавівся дебютним тизером.

Події фільму будуть розвиватися в 1918 році, коли більшовики наступали на Київ, Грушевський видав Четвертий Універсал, що проголошував незалежність Української Народної Республіки від Росії, а патріотично налаштовані студенти героїчно билися за незалежність України в бою під Крутами. У центрі сюжету опиниться родина генерала Савицького, чиї сини Андрій (Євген Ламах) і Олекса (Андрій Фединчик) опинилися в числі тих студентів.

Прем'єра картини, де також зіграють Надія Коверська, Дмитро Ступка, Наталя Васько, Євген Нищук і Остап Ступка, очікується в 2018 році.

23 грудня 2016,  15:07 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

20 грудня в київському кінотеатрі Оскар (ТРЦ Gulliver) пройшла прем'єра найспекотнішої анімаційної пригоди зими – «Ваяна».

На тропічну вечірку завітали українські селебретіз з родинами: Ігор Кондратюк, Соломія Вітвіцька, актриса і телеведуча Валентина Хамайко, актори «Дизель-шоу» Єгор Крутоголов і Євген Сморигін, Олег Панюта, Андрій Федорів і Ярослава Гресь, Юлія Кавтарадзе, модель Олена Гайваненко-Кіперман, дизайнерка Христина Бобкова, Дмитро Ступка і Поліна Логунова, співачка Тетяна Решетняк та інші гості. З особливою радістю вітали появу нових анімаційних героїв маленькі гості прем’єри.

Співак, лідер гурту ТНМК Олег

Читати далі...