Новини фільмів, в яких згадується Дженніфер Гарнер

13 квітня 2022,  13:25 | Новини фільмів

Раян Рейнольдс з радістю повідомив, що його новий науково-фантастичний екшен «Проєкт "Адам"» посів 4-е місце в рейтингу фільмів стримінгової платформи Netflix з найбільшою кількістю переглядів. Усіх часів.

Читати далі...
25 лютого 2021,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Руффало і Дженніфер Гарнер, також відомі як Метт і Дженна з хітової романтичної комедії «З 13 в 30», нарешті порадували своїх шанувальників спільним селфі, зробленим на зйомках свого наступного кінопроекту науково-фантастичного фільму «The Adam Project».

Читати далі...
11 лютого 2021,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до несамовитих веселощів? Актриса Дженніфер Гарнер епічно вривається в свій рідний жанр комедії в офіційному трейлері сімейного фільму «День "так"», яким поділився стримінговий сервіс Netflix.

Читати далі...
6 лютого 2021,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Руффало опублікував в соцмережах новий кадр науково-фантастичної картини «The Adam Project», де він зіграє батька Раяна Рейнольдса. Як це можливо? Відповідь проста: подорожі у часі.

Читати далі...
12 січня 2021,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до лавини нових крутих фільмів за участю зірок Голлівуду першої величини? Стримінговая платформа Netflix підірвала сьогодні Інтернет, поділившись трейлером своїх найочікуваніших проектів.

Читати далі...
23 грудня 2020,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь старту знімального процесу свого наступного фільму «The Adam Project» Раян Рейнольдс представив його перший кадр, де він бродить лісом з... самим собою.

Читати далі...
3 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд двічі намагався екранізувати історію Темного фенікса на великому екрані, але обидві спроби завершилися невдачею. І в надії на те, що їм все вдасться з третього разу, шанувальники коміксів Marvel пропонують на роль нової Джин Грей актрису Дженніфер Гарнер.

Читати далі...
14 листопада 2018,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму «Диво-парк» за участю відомих голлівудських акторів Міли Куніс, Дженніфер Гарнер, Кенана Томпсона і Кена Жонга.

«Диво-парк» повідає історію винахідливої дівчинки Джун (Бріанна Денскі), яка за допомогою своєї безмежної уяви придумала чарівний парк атракціонів, де всім керують звірі. Але одного разу Джун відкриває, що її вигаданий парк ожив, і разом зі звірами, які вміють розмовляти, дівчинка вирушає в незабутню пригоду, щоб повернути чудеса до свого парку.

Українська прем'єра «Диво-парку», над яким працюють компанії Paramount Animation і Nickelodeon Movies, очікується 21 березня 2019 року.

13 вересня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент гостросюжетного бойовика «М'ята», який зняв режисер «Заручниці» П'єр Морель, відправляє героїню Дженніфер Гарнер у лігво ворога.

Зірка «Шпигунки» та «Електри» втілює в новому фільмі Мореля Райлі Норт мати, яку підстрелили бандити. Коли вона прийшла в себе після коми, їй повідомили жахливу новину: її чоловік і дочка загинули на місці. Поліції вдалося знайти вбивць, але незабаром корумпований суд відпускає їх на свободу. Розчарувавшись в американській системі правосуддя, Райлі самостійно відправляється на пошуки вбивць та їх ватажка. У цьому відео вона проникає в будинок наркобарона Дієго Гарсіа (Хуан Пабло Раба), який віддав наказ убити її рідних, вбиває його людей і нарешті стикається з ним лицем до лиця. А коли Дієго злякано запитує у неї, чого вона хоче, то Райлі відповідає, що прийшла за правосуддям.

Читайте нашу рецензію на фільм «М'ята», в якій розповідається про те, чому він є одним з найкращих бойовиків 2018 року.

Квитки на сеанси «М'ята» ви можете придбати на нашому сайті.

30 серпня 2018,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment поділилася дебютним фрагментом нового гостросюжетного бойовика П'єра Мореля «М'ята», головну роль у якому виконує зірка «Електри» Дженніфер Гарнер.

Гарнер втілює молоду матір Райлі Норт, на сім'ю якої напали озброєні бандити. Вона приходить до тями після коми і з жахом дізнається, що її чоловік і дочка були вбиті. Більш того, продажний суд випустив їхніх вбивць на свободу. Ставши на ноги, Райлі вирішує знайти й покарати їх сама, і в даному фрагменті вона розповідає побитому і зв'язаному у кріслі судді, який відпустив вбивць її рідних, що він не зміг домогтися справедливості, а вона доб'ється.

Дивіться також український трейлер фільму «М'ята». У кіно з 6 вересня.

7 серпня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери фантастичного екшен-горору «Веном», комедійного мультфільму «Смолфут», блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українського байопіку «Таємний щоденник Симона Петлюри» та 2 сезону серіалу «Озарк», які вийшли минулого тижня.

Читати далі...
9 липня 2018,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount представила сьогодні перший тизер-трейлер свого нового мультфільму «Диво-парк», який ви вже можете подивитися в офіційному українському дубляжі.

Це історія про винахідливу дівчинку Джун, яка створила модель особливого місця, де панує справжня магія, — неймовірного парку атракціонів. Та Джун навіть не здогадується, що Диво-парк існує не тільки в її уяві — на неї чекають неймовірні пригоди, нові друзі і важлива місія.

В оригіналі в мультфільмі звучатимуть голоси акторів Міли Куніс, Дженніфер Гарнер, Кенана Томпсона, Кена Жонга та Меттью Бродеріка.

Українська прем'єра «Диво-парку» відбудеться наступної весни, 21 березня 2019 року.

2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...