Новини, в яких згадується Аріана Гранде

14 березня 2024,  09:00 | Новини фільмів

Цієї осені одна із найулюбленіших світових історій оживе у захопливій та величній кінопригоді «Wicked: Чародійка»! Дивіться її тизер-трейлер прямо зараз.

Читати далі...
13 лютого 2024,  18:12 | Новини фільмів

Аріана Гранде та Синтія Еріво стають відьмами з країни Оз у казковому тизер-трейлері фентезійного мюзиклу «Зла: Частина перша» від студії Universal Pictures.

Читати далі...
18 квітня 2023,  18:43 | Новини фільмів

На честь старту знімального процесу режисер Джон М. Чу поділився першими кадрами масштабного фентезі-мюзиклу «Зла» («Wicked»), який буде розбитий на два фільми.

Читати далі...
12 квітня 2023,  10:53 | Кастінг

Одну з ключових ролей в очікуваній екранізації знаменитого бродвейського мюзиклу «Wicked» («Зла») виконає відома співачка Аріана Гранде, а компанію їй складуть голлівудські зірки. І ми вже знаємо, які саме ролі вони виконають.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Не дивіться вгору»
Божевільна сатира про наші божевільні часи
18 січня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія, спричинена вірусом COVID-19, назавжди змінила наш світ, перевернувши життя кожного з нас із ніг на голову. І, звичайно, оскільки мистецтво часто є імітацією та відображенням реального життя, ця вельми апокаліптична тема швидко знайшла своє відображення в телесеріалах, оскільки телебачення завжди швидше реагує на все, що відбувається у світі, ніж кінематограф. Багато серіалів за останні пару років по-своєму розповідали про життя в розпал пандемії, тоді як кінематограф в основному намагався випустити в кінотеатри ті фільми, що були зняті ще до того, як наше життя перевернулося, або ж повністю ігнорували наявність пандемії, залишаючи її за кадром і пропонуючи глядачам втечу від реальності в чудовий та казковий світ, де все, як і раніше, добре та просто. А потім за справу взявся лауреат премії «Оскар» Адам МакКей і написав геніальний сценарій, в якому пандемію коронавірусу він замінив метафорою комети, що збирається знищити все життя на Землі. І в результаті на світ з'явилася блискуча й глибока сатирична стрічка «Не дивіться вгору» з акторським складом, якому позаздрить сам Квентін Тарантіно.

Читати далі...
17 січня 2021,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка і актриса Аріана Гранде повідомила в соцмережах, що її зйомки в очікуваній комедію «Не дивись вгору», яку продюсує Netflix, підійшли до кінця.

Читати далі...
13 січня 2021,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Леонардо ДіКапріо і Дженніфер Лоуренс готуються рятувати світ на перших кадрах зіркової комедії «Не дивись вгору», якими у вівторок поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
20 грудня 2020,  10:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Аріана Гранде приготувала для своїх шанувальників на Різдвом неймовірний подарунок фільм-концерт для Netflix «Аріана Гранде: Excuse Me, I Love You», який відправить вас за лаштунки туру Sweetener.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Схиліться перед новою Королевою Травня! Аріана Гранде офіційно стала головною прихильницею культового фільму жахів «Сонцестояння», обравши його в якості теми для вечірки на свій 27-й день народження.

Читати далі...
7 лютого 2020,  10:57 | Новини серіалів

«Реальність це хвороба. Фантазія це ліки». Так вважає Джим Керрі в фінальному трейлері 2 сезону драматичної комедії «Жартую».

У серіалі Дейва Голстейна і Мішеля Гондрі Керрі втілює телеведучого Джеффа Піклса, чиє шоу «Час ляльок з містером Піклсом», яке так люблять американські діти, вперше за 30 років знімають з ефіру. Перебуваючи в пошуках нового способу спілкування зі своєю аудиторією, Джефф створює дивну ляльку-робота, яку ви можете побачити в трейлері. Він також переживає зрив, змінює зачіску, потрапляє в лікарню і знаходить вихід з цієї важкої особистісної кризи в безмежній фантазії та своїй люблячій родині.

Однією із запрошених зірок у нових серіях буде співачка Аріана Гранде, яку ви можете помітити в трейлері в образі феї. Прем'єра 2 сезону серіалу «Жартую» відбудеться вже через пару днів, 9 лютого.

20 січня 2020,  14:34 | Новини серіалів

Скучили за містером Піклсом? На честь Дня народження видатного коміка Джима Керрі, який був 17 січня, канал Showtime поділився з нами новим трейлером 2 сезону його драматичної комедії «Жартую».

Другий сезон серіалу починається через декілька моментів після кліффхенгера першого сезону, показуючи, що улюблене шоу американських дітей «Час ляльок з містером Піклсом» знімають з ефіру вперше за 30 років. І тепер відомому телеведучому Джеффу Піклсу (Керрі) потрібно знайти новий спосіб, як спілкуватися зі своєю аудиторією. Опинившись без улюбленого шоу, Джефф потрапляє в сіру зону свого життя і відкриває в собі нову сторону в сезоні, наповненому музикою, магією, ляльками і ентузіазмом.

Серіал «Жартую» повернеться на екрани 9 лютого. Компанію Керрі в 2 сезоні складуть Кетрін Кінер, Френк Ланджелла, Джуді Грір та Аріана Гранде.

13 вересня 2019,  16:31 | Новини фільмів

Знамениті американські співачки Майлі Сайрус, Аріана Гранде та Лана Дель Рей стають «Ангелами Чарлі» і показують свою диявольську сторону в стильному кліпі на пісню «Don't Call Me Angel», який був представлений цієї ночі.

Читати далі...
10 серпня 2019,  11:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до продовження дивних пригод Джима Керрі? Телеканал Showtime поділився офіційним трейлером 2 сезону драмеді «Жартую», яка має 2 номінації на премію «Золотий глобус».

У нових серіях телеведучий Джефф Піклс (Керрі) повинен знайти новий спосіб спілкування зі своїми шанувальниками, коли його улюблене шоу «Час ляльок з містером Пиклсом» знімають з ефіру вперше за 30 років. Джефф створює новий і вельми спірний метод прямого спілкування з дітьми з усього світу і вперше за свою кар'єру стикається з ворожістю. Поки він подорожує по моральним сірим зонам свого життя, герой відкриває нову сторону себе в сезоні, наповненому музикою, магією, ляльками та ентузіазмом.

Прем'єра 2 сезону «Жартую», де разом з Керрі зіграють Френк Ланджелла, Джуді Грір, Кетрін Кінер і Аріана Гранде, відбудеться восени, 3 листопада.

15 серпня 2018,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Корден виконав головну чоловічу роль у черговій постановці на «Дуже пізньому шоу», де він разом зі співачкою і актрисою Аріаною Гранде зіграв у власному мюзиклі за мотивами «Титаніка».

Корден і Гранде в образах Джека і Роуз з «Титаніка» виконали 13 пісень в 9 різних декораціях і встигли все це зробити всього за 5 хвилин. Їх поппурі почалося з хіта групи Styx «Come Sail Away», після вони заспівали пісні «Learn To Fly», «Just Dance», «Shape of You», «Ice Ice Baby» і «Bye Bye Bye», а завершилося все легендарною композицією Селін Діон «My Heart Will Go On».

Корден раніше зіграв в мюзиклі «У темному-темному лісі» і заспівав у мультфільмі «Тролі». Цього літа його можна було побачити в кінотеатрах в авантюрній комедії «Вісім подруг Оушена», а пісня Гранде увійшла в саундтрек минулорічної диснеївської казки «Красуня і чудовисько».

27 вересня 2017,  00:27 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька років тому Аріана Гранде вперше відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де ведучий тут же викликав її заспівати дуетом пісню «Beauty and the Beast» в стилі Селін Діон та Пібо Брайсона. Гранде відмінно вдалося передати не тільки голос Діон, а й її манеру та інтонації. З тих пір її частенько просять скопіювати когось із зірок на різних шоу.

Цікаво, що в цьому році Гранде разом з Джоном Леджендом записала свою версію славнозвісної композиції, яка прозвучала в рімейку «Красуня і чудовисько» з Еммою Вотсон.