Новини, в яких згадується Дж.К. Роулінг

5 березня 2024,  19:13 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Max від HBO має досить амбіційні плани випустити перший сезон майбутнього серіалу про пригоди Гаррі, Рона та Герміони у 2026 році.

Читати далі...
22 жовтня 2023,  16:20 | Новини фільмів

Шанувальник (чи шанувальниця) Поттеріани з ніком diarioelprofeta вирішив уявити Гаррі, Рона, Герміону, Снейпа, Дамблдора та інших героїв цієї хітової франшизи в образах персонажів мультфільмів від Disney та Pixar. І результат точно змусить вас посміхнутися.

Читати далі...
5 вересня 2023,  09:33 | Новини серіалів

Шанувальники історії про хлопчика-який-вижив пропонують на роль Северуса Снейпа в майбутньому серіалі від платформи Max (вона ж HBO Max) номінанта на премію «Оскар» Адама Драйвера, який грав Кайло Рена у франшизі «Зоряні війни».

Читати далі...
5 липня 2023,  18:03 | Новини серіалів

Зірка оригінальних фільмів про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф розповів, що не збирається брати участь у новому серіалі, який планує зняти платформа Max.

Читати далі...
13 квітня 2023,  01:13 | Новини серіалів

Це офіційно! Стримінгова платформа Max (в минулому HBO Max) підтвердила, що збирається зняти серіал про Гаррі Поттера, опублікувавши в соцмережах 30-секундний тизер, де грає музика легендарного Джона Вільямса.

Читати далі...
4 квітня 2023,  15:54 | Новини серіалів

Поки франшиза «Фантастичні звірі» перебуває у лімбо, компанія Warner Bros. Discovery планує заново переказати пригоди Гаррі, Рона та Герміони за допомогою серіалу, який знімуть для стримінгової платформи HBO Max.

Читати далі...
28 травня 2022,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Спочатку студія Warner Bros. планувала випускати по одному фільму з пенталогії «Фантастичні звірі» раз на два роки, але світова пандемія коронавірусу та скандал зі звільненням Джонні Деппа з посади головного лиходія цієї історії внесли свої корективи, і третю частину пригод відважного магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів довелося чекати ж 4 роки. Вочевидь, через всі випробування, що випали долю людства в останні роки, починаючи від світової пандемії і закінчуючи повномасштабною війною у серці Європи, повернення у чарівний світ Дж.К. Ролінґ усі поттеромани чекали зі ще більшою надією. Особливо, враховуючи, що новий розділ франшизи отримав назву «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» на честь найвидатнішого чарівника всіх часів, який завжди знаходив правильні слова навіть у найважчі часи. Що ж пішло не так?

Читати далі...
26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Читати далі...
15 травня 2022,  12:22 | Новини зірок

Перемогу України на пісенному конкурсі «Євробачення-2022» разом з українцями святкує вся Європа, включаючи відому британську письменницю Дж.К. Ролінґ, яка написала книги про пригоди Гаррі Поттера.

Читати далі...
11 травня 2022,  11:47 | Новини фільмів

Дивіться другий фрагмент очікуваного фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», нового розділу Поттеріани, який вийде в український прокат 26 травня.

Читати далі...
29 квітня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Поттеромани, приготуйтеся до напливу ностальгії! Адже новий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» не лише відправить вас до Гоґвортсу, а й викличе мурашки завдяки своїй музиці. Тій самій музиці легендарного композитора Джона Вільямса з фільмів про Гаррі Поттера.

Читати далі...
16 квітня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фентезі Дэвида Єйтса «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» студія Warner Bros. вирішила порадувати нас його фінальним трейлером, у центрі якого перебувають чарівники Джуда Лоу та Мадса Міккельсена.

Читати далі...
11 квітня 2022,  18:26 | Новини фільмів

Школа чарів і чаклунства Гоґвортс завжди була найказковішою локацією світу, який створила письменниця Дж.К. Ролінґ, і, на щастя, ми знову пройдемося її коридорами в наступному фільмі франшизи «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», як обіцяє його нова фічуретка.

Читати далі...
10 квітня 2022,  21:41 | Новини зірок

Британці з першого дня повномасштабної війни, яку розпочала росія, активно підтримують українців усім, чим можуть. І в їхніх рядах знаходиться відомий актор Том Фелтон, якого ви можете знати завдяки ролі Драко Мелфоя у фільмах про Гаррі Поттера.

Читати далі...
8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Читати далі...