Новини, в яких згадується Девід Бекхем

13 липня 2022,  17:57 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Netflix оголосила сьогодні в соцмережах свій новий документальний проєкт, який буде присвячений одному з найвидатніших футболістів нашого часу Девіду Бекхему, який шість років був капітаном англійської збірної.

Читати далі...
10 травня 2018,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому промо-ролику фантастичного екшену «Дедпул 2» балакучий найманець вирішив дістати зірку футболу Девіда Бекхема.

Дедпул (Райан Рейнольдс) заявляється додому до Бекхема, щоб вибачитися за жарт про те, що футболіст говорить голосом під гелієм, який розповів у своєму першому фільмі. Він приносить Бекхему печиво з молоком, оберемок кульок (з гелієм), влаштовує на його порозі виступ хору мексиканських музикантів, і нарешті серце Бекхема розтоплюють квитки на кубок. За цим слідують затяжні й незручні обійми, після яких Бекхем говорить, що думав, що Рейнольдс вибачається за свої жахливі фільми «Зелений ліхтар», «Примарний патруль» і «Self/less», а не за жарт про голос.

У попередньому промо-ролику «Дедпула 2» Вейд зізнався в коханні до Канади і потролив Євробачення. У кіно з 17 травня.

13 травня 2017,  15:49 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам теж було цікаво, як Девід Бекхем потрапив в фентезійний екшен Гая Річі «Король Артур: Легенда меча»? На «Шоу Грема Нортона» режисер розповів, що вони вже давно дружать, оскільки їхні діти ходять в одну школу, а вони з Девідом ходять в один паб і один спортзал. Уявляєте, ви приходите в паб, а там Бекхем з Річі пиво п'ють? Тепер би дізнатися, що це за паб.

Фрагмент «Короля Артура» з Чарлі Ганнемом і добре загримованим Бекхемом дивіться тут. Найближчі сеанси на фільм Річі ви знайдете в нашій афіші.

11 травня 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент пригодницького фентезі «Король Артур: Легенда меча», знятого культовим режисером Гаєм Річі, показує, як його головний герой Артур (Чарли Ганнем) дістає з каменю на очах у здивованої публіки, що включає в себе добре загримованого Девіда Бекхема, легендарний меч Екскалібур.

Побачити, як Ганнем готувався до цієї ролі, ви можете в закулісній фічуретці. В український прокат «Король Артур: Легенда меча» виходить сьогодні, 11 травня.

22 грудня 2015,  17:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Кумедний епізод із Шоу Грема Нортона, у якому Девід Бекхем і Джон Бойега билися на світлових мечах.