Новини про серіал (2018 – ...)

19 листопада 2019,  18:38 | Новини серіалів

Компанія Marvel представила офіційний трейлер фінального сезону супергеройського серіалу «Втікачі», в якому відбудеться очікуваний кросовер з серіалом «Плащ і Кинджал».

В 3 сезоні Втікачів Чейза (Грегг Салкін), Кароліну (Вірджинія Гарднер), Ніко (Ліріка Окано), Алекса (Рензі Феліз), Моллі (Аллегра Акоста) та Герт (Аріела Барер) чекає найбільш масштабна битва, в якій вони коли-небудь билися. У наш світ прибуває лиходійка з іншого виміру Моргана ле Фей (Елізабет Герлі) зі своєю мільйонною армією, і коли все здається вже зовсім безвихідним, нашій шістці несподівано приходять на допомогу Тайрон (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Голт), також відомі як Плащ і Кинджал.

Прем'єра всіх фінальних серій «Втікачів» відбудеться 13 грудня.

5 жовтня 2019,  01:19 | Новини серіалів

Кілька годин тому на конвенції New York Comic Con був показаний повноцінний трейлер 3 сезону супергеройського серіалу від Marvel і Hulu «Втікачі», в якому очікується сходження темряви і кросовер з серіалом «Плащ і Кинджал».

В 3 сезоні Чейзу (Грегг Салкін), Кароліні (Вірджинія Гарднер), Ніко (Ліріка Окано), Алексу (Рензі Феліз), Моллі (Аллегра Акоста) та Герт (Аріела Барер) належить битися зі злом, яке страшніше за їхніх батьків-суперлиходіїв. Нова лиходійка з іншого виміру Моргана ле Фей (Елізабет Герлі) намагається переманити Ніко на темну сторону, але на допомогу дівчині приходить несподівана підмога в особі Тайрона (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Голт), також відомих як Плащ і Кинджал.

У кінці трейлер нагадує, що прем'єра 10 нових серій «Втікачів», чий рейтинг на сайті IMDb 7,1 бала, відбудеться 13 грудня.

24 травня 2019,  20:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик фінальної серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал», чиї події розвиваються в Кіновсесвіті Marvel.

В наповненому екшені фіналі сезону Тайрон (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Голт) відправляються у вимір Даркфорс, щоб зупинити злі сили, що загрожують Новому Орлеану. Щоб нарешті покласти цьому край, герої повинні зіткнутися віч-на-віч зі своїми особистими проблемами, які їх стримують. Тим часом Хаос (Емма Лахана) та Евіта (Ноель Рені Берсі) роблять все, що в їхніх силах, щоб стримати небезпеку в нашому вимірі.

Серія «Level Up» («На рівень вище»), яку зняв Філіп Джон, вийде на екрани 31 травня за українським часом.

18 травня 2019,  00:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 9 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал» нагадує, що до його фіналу залишилося всього дві серії.

Тайрон (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Голт) звертаються до сумнівних союзників, щоб знайти і зупинити лиходія, який стоїть за продажем дівчат. Тим часом Тенді дізнається більше про минуле Лії (Ділшад Вадсаріа).

Також промо показує поєдинок Кинджала та Хаос (Емма Лахана).

Серія «Blue Note» («Блакитна нота») вийде 24 травня за українським часом.

11 травня 2019,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тенді і Тайрон відправляються битися за своє життя у світ 8-бітної відеоігри в промо-ролику 8 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Щоб витягнути Тайрона (Обрі Джозеф) з небезпечної ситуації, Тенді (Олівія Голт) об'єднується з Евітою (Ноель Рені Берсі) і разом з Бріджит (Емма Лахана) вирушає в його свідомість, де останню вже чекає Хаос. Тим часом Адіна (Глорія Рубен) звертається по допомогу до несподіваної людини.

Серію «Two Player» («Гра на двох») зняла режисер Джессіка БорсицькіЛюцифер», «Обитель брехні»), і її прем'єра відбудеться 17 травня за українським часом.

3 травня 2019,  23:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тенді втрачає надію та свою здатність створювати світлові кинджали в промо-ролику супергеройського серіалу 7 серії 2 сезону «Плащ і Кинджал».

Адіна (Глорія Рубен) підходить до небезпечного краю, коли вона шукає відповіді про те, що сталося з її хлопчиками. Тим часом Тайрон (Обрі Джозеф) стикається із загадковим людиною, поки він намагається знайти і врятувати Тенді (Олівія Голт).

Серія «Vikingtown Sound» («Звук Вікінгтауна»), яку зняв режисер Джо Покаскі, вийде на екрани 10 травня за українським часом.

29 квітня 2019,  19:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 2 сезону супергеройського серіалу від Marvel «Плащ і Кинджал» закликає не вірити всьому, що ви бачите.

У своєму квесті розкрити і покласти край схемі торгівлі людьми Тенді (Олівія Голт) опиняється в складній та дивній ситуації. З промо-ролика можна припустити, що героїня потрапляє в паралельний світ. Не знаючи, що станеться, Тенді звертається по допомогу до Тайрона (Обрі Джозеф), який готовий їй допомагати в будь реальності.

Серія отримала назву «B Sides» («Сторона Б») і вийде на екрани 3 травня за українським часом.

26 квітня 2019,  17:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детектив Коннорс знову хоче вбити Тайрона в 5 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Після того як Тенді (Олівія Голт) випадково випускає детектива Коннорса (Дж.Д. Эвермор) на свободу, Тайрон (Обрі Джозеф) вирушає на полювання, щоб зловити вбивцю свого брата. Тим часом Тенді охоплює гнів, коли вона заходить в глухий кут у своєму розслідуванні торгівлі людьми.

Серія «Alignment Chart» («Діаграма вирівнювання»), яку зняла режисер Рейчел Голдберг, вийшла на американському телебаченні учора, 25 квітня, так що вже можете подивитися її онлайн.

13 квітня 2019,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал» Тенді відправиться в кролячу нору, щоб врятувати Хаос.

В 3 серії Тайрон (Обрі Джозеф), бажаючи врятувати одну з її жертв, випадково відправив Хаос (Емма Лахана) у вимір Даркфорс. І тепер Тенді (Олівія Голт), продовжуючи збирати інформацію про схему продажу дівчат, відправляється в цей небезпечний темний світ, щоб повернути Хаос, у якої можуть бути потрібні їй відповіді. Тим часом Тайрона знаходить поліція, а його мати Адіна (Глорія Рубен) опиняється в епіцентрі їх озброєного протистояння.

Серія «Rabbit Hole» («Кроляча нора») вийде на екрани 19 квітня за українським часом.

7 квітня 2019,  22:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хаос відправляється у сольне плавання, і герої намагаються її відшукати й зупинити в 3 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал», заснованого на коміксах Marvel.

Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) намагаються дізнатися, що сталося з групою молодих дівчат, які пропали без вісті. Міна (Еллі Макі) дізнається про можливий побічний ефект від великого витоку на Roxxon. Тим часом Бріджит О'Райлі (Емма Лахана) намагається впоратися з інформацією про те, що тепер у неї є двійник психопатка Хаос, яка не збирається дотримуватися законів. Чи зможе вона зупинити саму себе?

Серія «Shadow Selves» («Наші тіні»), яку зняв режисер Меттью ХастінгсПервородні», «Сирена»), вийде 12 квітня за українським часом.

3 квітня 2019,  02:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час перерви між сезонами Тенді і Тайрон активно тренувалися, що вони дружно і демонструють у новому промо-ролику 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

В майбутніх серіях Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) будуть захищати Новий Орлеан від нового зла, і щоб справитися з ним, вони продовжують тренуватися і розвивати свої суперздібності. Нагадуємо, що Тенді, вона ж Кинджал, вміє створювати світлові кинджали і бачити надії людей, а Тайрон, він же Плащ, може одягати людей у темряву і телепортувати їх, а також бачить їхні кошмари. У кінці відео показує, що в найближчому майбутньому Тайрон нарешті розкаже своїй дівчині Евіті (Ноель Рені Берсі), якими суперздібностями він володіє.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал», дві перші серії якого вийдуть на екрани 5 квітня за українським часом.

16 березня 2019,  03:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детектив Бріджит О'Райлі дуже змінилася з нашої останньої зустрічі. Тепер в ній живе альтер-его під назвою Хаос, і воно дуже відповідає своєму імені, як показує новий промо-ролик 2 сезону серіалу «Плащ і Кинджал».

В нових серіях серіалу «Плащ і Кинджал», заснованого на коміксах Marvel, тінейджери із суперздібностями Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) продовжують розвивати свої сили і стикаються з новим злом, яке загрожує Новому Орлеану. Тим часом Бріджит О'Райлі (Емма Лахана) відкриває в собі темну сторону, яка жахає Тенді. Вона поступово перетворюється на Хаос, яка хоча й бореться зі злочинцями, але робить це дуже кривавими методами. Бріджит намагається їй протистояти, але Хаос поступово захоплює контроль над її тілом та свідомістью.

Дивіться також офіційний трейлер 2 сезону серіалу «Плащ і Кинджал», чия прем'єра відбудеться 4 квітня.

20 лютого 2019,  15:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тенді і Тайрон опиняються на роздоріжжі і повинні обирати між світлом і темрявою в офіційному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

У 2 сезоні на Новий Орлеан насувається нове зло, і пара тінейджерів із суперздібностями Тенді Бовен (Олівія Голт) і Тайрон Джонсон (Обрі Джозеф) продовжують розвивати свої сили та вирішують стати захисниками рідного міста. Трейлер показує, що сім'я Тайрона опиняється в небезпеці, а Тенді дізнається про торгівлю людьми, якою злочинці займаються в Луїзіані, і вирішує знайти і врятувати зниклих дівчат. Тим часом детектив Бріджит О'Райлі (Емма Лахана) відкриває в собі темні сили і використовує їх у розслідуванні, перетворюючись на лінчувальницю Хаос. Тенді вирішує боротися з нею пліч-о-пліч, але Тайрон не схвалює кривавих методів Хаос.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Плащ і Кинджал» відбудеться 4 квітня.

16 лютого 2019,  23:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Плащ і Кинджал» повернеться на екрани 4 квітня, повідомляє його інтригуючий тизер за участю головних героїв.

У День святого Валентина телеканал Freeform вирішив порадувати шанувальників серіалу «Плащ і Кинджал» свіжим тизером його 2 сезону, який показує, як головні герої Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) використовують свої сили. Також в даному ролику до них приєднується детектив Бріджит О'Райлі (Емма Лахана), яку застрелили в кінці 1 сезону, але вона повернулася до життя завдяки темній енергії Даркфорс. Після воскресіння у неї з'являться суперздібності, і її альтер-его отримає ім'я Хаос (Mayhem), яке звучить в тизері з вуст самої героїні.

Дивіться фрагмент 1 сезону серіалу «Плащ і Кинджал», який представив перший погляд на Бріджит в образі моторошної Хаос.

27 грудня 2018,  02:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Freeform поділився 2-хвилинним відео з невдалими дублями 1 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал», в якому виконавці головних ролей Олівія Голт та Обрі Джозеф не можуть перестати сміятися.

Серіал «Плащ і Кинджал» ґрунтується на коміксах Marvel та слідує за двома тінейджерами Тенді (Голт) і Тайроном (Джозеф), які після одного надприродного інциденту отримують суперсили: тепер Тенді може викликати світловий кинджал і читати людські надії, а Тайрон переміщуватися у просторі й читати страхи оточуючих. Вони намагаються розібратися з цими здібностями і дізнатися, звідки та навіщо їх отримали. Розслідування приводить їх до лиходійської корпорації Roxxon, яка видобуває дещо небезпечне з надр землі в околицях Нового Орлеана, де як раз проживають Тенді і Тайрон зі своїми сім'ями. І тільки вони удвох можуть її зупинити та врятувати своє місто від руйнування.

Дивіться також новий тизер 2 сезону серіалу «Плащ і Кинджал», чия прем'єра очікується навесні 2019 року.