Новини про серіал (2007 – 2015)

8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
4 березня 2020,  19:51 | Новини серіалів

Промо-ролик 8 серії 10 сезону комедійного серіалу «Зменш свій ентузіазм» показує зірку «Божевільних» Джона Гемма в... картатій сорочці.

У ситкомі Гемм втілює самого себе, тобто актора, який готується до зйомок фільму, де зіграє персонажа, заснованого на Ларрі (Ларрі Девід), і останній дуже цим пишається. Щоб краще зрозуміти Ларрі, актор проведе з ним деякий час, і у кінці цього складного акторського процесу Гемм настільки стане схожим на Ларрі (тобто почне всіх бісити), що їх обох виженуть зі званої вечері.

Зараз Гемма можна побачити на великому екрані у фільмі Клінта Іствуда «Річард Джуелл», де він грає агента ФБР. Прем'єра серії серіалу «Зменш свій ентузіазм» з його участю відбудеться 9 березня за українським часом.

18 лютого 2020,  01:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася цікавим відео про створення нової біографічної драми Клінта Іствуда «Річард Джуелл», на рахунку якої є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус».

Читати далі...
11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

9 листопада 2019,  01:45 | Новини фільмів

Проти ночі вийшов перший трейлер науково-фантастичного горора «Людина-невидимка», в якому зірка серіалів «Божевільні» та «Оповідь служниці» Елізабет Мосс намагається вижите в протистоянні з невидимим садистом.

Опинившись у пастці відносин з багатим та геніальним вченим Едріаном Гріффіном (Олівер Джексон-Коен), які обернулися жахливим насильством, Сесілія Касс (Мосс) тікає під покровом ночі. Незабаром її екс-бойфренд здійснює самогубство і залишає їй у спадок значну частку своїх величезних статків. Однак жінка підозрює, що його смерть була брехнею і що насправді він все ще живий. Зіткнувшись з низкою моторошних та смертельно небезпечних подій, Сесілія поступово починає божеволіти, відчайдушно намагаючись довести усім, що Едріан став невидимим і продовжує її переслідувати.

Цю сучасну екранізацію роману Герберта Веллса зняв режисер Лі Воннелл. В український прокат «Людина-невидимка» вийде 27 лютого 2020 року.

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
16 серпня 2018,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Божевільні» Меттью Вейнер возз'єднує Крістіну Гендрікс і Джона Слеттері в офіційному трейлері свого нового серіалу «Романови».

«Романови» будуть сучасною серіальною антологією, чиї події розвиваються на 3 континентах, в 7 країнах, і розкажуть 8 історій про людей, які вважають, що в тій чи іншій мірі є нащадками знаменитої російської королівської сім'ї Романових.

Компанію Гендрікс і Слеттері складуть Аарон Екхарт, Дайан Лейн, Ізабель Юппер, Аманда Піт, Джек Г'юстон і Кетрін Хан.

Прем'єра нового серіалу Вейнера відбудеться цієї осені, 12 жовтня.

11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
13 грудня 2015,  15:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе были объявлены номинанты на 22-ю ежегодную премию Гильдии киноактеров США, которая отмечает личные достижения актеров кино и телевидения, а также лучшие актерские составы 2015 года. Насколько же они идут вразрез с номинантами на «Золотой глобус-2016»?

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
20 лютого 2015,  13:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стильная драма «Безумцы», рассказывающая о работе и личных интригах американских рекламщиков в 1960-х годах, в этом году подходит к своему завершению. И вот в последний раз его основной актерский состав собрался на промо-фотографиях, примерив на себя яркие образы и рассказав о том, чего стоит ждать от финала.

Основная шестерка сериала Джон ХэммЭлизабет МоссВинсент КартайзерДженьюэри ДжонсКристина Хендрикс и Джон Слэттери в образах Дона, Пегги, Пита, Бетти, Джоан и Роджера возвращаются для финального прощания.

Создатель сериала Мэттью Уэйнер о центральных персонажа и актерах в финале «Безумцев»:

Сериал сильно сосредоточился на этих героях. Здесь некуда отступать. Мы действительно должны, как в первом сезоне, сфокусироваться на этих людях. Последние семь серий, могу сказать, что каждая из них вызовет ощущение финала сериала.

Читати далі...
9 січня 2015,  15:05 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Гільдія сценаристів Америки (Writers Guild of America) оголосила номінантів на свою щорічну премію, переможці якої потім часто отримують номінацію на «Оскар» або навіть саму золоту статуетку.

У п'ятірці кращих Оригінальних сценаріїв року виявилася «Юність», без якого рідко обходиться список кращих, «Готель «Гранд Будапешт», за який вже не раз відзначали талант Уеса Андерсона, і три сценарії: до біографічної драми «Мисливець на лисиць», музичної драми «Одержимість» і трилеру «Стрінгер».

Несподівано було побачити в категорії Адаптований сценарій «Вартових Галактики», адже вони засновані на коміксі, але сценаристам Джеймсу Ганну і Ніколь Перлман дійсно вдалося створити сильну основу для свого марвеловского блокбастера, адже фільм високо оцінили критики, а глядачі помістили його в Топ-250 на сайті IMDB. У цьому плані і у «Людей Ікс: Дні минулого майбутнього» міг би бути непоганий шанс, але не судилося.

Не виявилося в номінації «Бёрдмена», єдиного з п'яти сценаріїв, які номіновані на «Золотий глобус-2015».

Читати далі...
9 грудня 2014,  13:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський кіноінститут (American Film Institute) традиційно на прикінці кожного року обирає десятку кращих фільмів і десятку найкращих серіалів. Цього року фільмів виявилося одинадцять.

Вперше в історії Американського кіноінституту було вибрано не 10, а 11 кінофільмів:

Щороку AFI Awards відзначають 10 фільмів і 10 телепрограм, які культурно й артистично представляють найбільш важливі досягнення в мистецтві кінематографу року. Вперше в історії AFI Awards процедура голосування - включає нічию - призвела до того, що було вибрано 11 лауреатів серед кінофільмів.

Очікувано побачити серед кращих фільми «Юність», «Бёрдмен» і «Інтерстеллар», все частіше відзначають також «Американського снайпера» Іствуда, «Стрингера», «Гру в імітацію», «Одержимість», «Мисливця на лисиць» і «Нескореного».

Набагато рідше чути про «Сельму», що розповідає історію боротьби Мартіна Лютера Кінга за рівноправність, продюсерами якої виступили Бред Пітт і Опра Уїнфрі.

І навіть знайшлося в цьому списку місце для казкового мюзиклу «У темному-темному лісі», якого поки обходять стороною інші списки кращих 2014 року.

Читати далі...