Новини про серіал (2011 – 2017)

26 вересня 2019,  16:42 | Новини серіалів

Вийшов тизер-трейлер комедійного серіалу «Dollface», де зірка ситкому «Дві дівчини без копійчини» Кет Деннінгс знаходиться в кроці від того, щоб стати божевільною кошатницею, тому вирішує змінити своє життя.

Головною героїнею серіалу «Dollface» («Лялечка») є молода жінка Джулс (Деннінгс), яку через 5 років відносин кидає її хлопець. Озирнувшись навколо, вона розуміє, що всі ці роки повністю жила своїми відносинами і відштовхнула усіх своїх подруг. Щоб не закінчити життя на самоті, Джулс збирає своїх старих подруг, яких грають Шей Мітчелл і Бренда Сонг, і вирішує налагодити з ними стосунки.

Прем'єрний сезон серіалу «Dollface», який продюсує Марго Роббі, складатиметься з 10 серій. Їхній реліз на стримінговому сервісі Hulu відбудеться 15 листопада.

5 вересня 2019,  14:19 | Новини серіалів

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі продовжує активно розвиватися в продюсерському руслі і зараз продюсує новий комедійний серіал «Dollface» із зіркою серіалу «Дві дівчини без копійчини» з Кет Деннінгс у головній ролі.

Серіал «Dollface» («Лялечка»), який буде виходити на стримінговому сервісі Hulu, розповість про молоду жінку на ім'я Джулс (Кет Деннінгс), яка після розриву своїх довгих відносин з хлопцем намагається налагодити дружбу з давніми подругами, з якими втратила зв'язок під час тих відносин. Тизер показує їхнє возз'єднання, і відчувається, що Джулс знаходиться там не в своїй тарілці.

Наприкінці відео розкриває, що прем'єра 1 сезону «Dollface» відбудеться 15 листопада.

10 травня 2019,  20:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещастя знайшло собі компанію. Стримінговий сервіс Netflix випустив новий драматичний серіал з чорним гумором «Мертвий для мене», головні ролі в якому зіграли Лінда Карделліні та Крістіна Епплгейт.

Читати далі...
15 квітня 2019,  19:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл отримала нову роль на малому екрані. Вона зіграє одну з основних героїнь в американському ситкомі «Dollface» («Лялечка»).

Читати далі...
12 липня 2018,  20:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Новенької» Макс Грінфілд та зірка ситкому «Дві дівчини без копійчини» Бет Берс зіграють подружжя в новому американському комедійному серіалі «The Neighborhood».

В комедії «The Neighborhood» («По сусідству») подружжя Дейв і Джемма Джонсони (Грінфілд і Берс) разом зі своїм маленьким сином Гровером переїжджають в квартал Лос-Анджелеса, де переважно живуть афроамериканці. Промо-ролик показує, як після переїзду вони одразу відправляються знайомитися з сусідами — сім'єю Батлерів, батька якої грає Седрік «Розважальник».

Раніше ролі Грінфілда і Берс повинні були виконати Джош Лоусон та Дріма Вокер, але після зйомок пілотної серії творці серіалу вирішили їх замінити.

Прем'єра нового ситкому від продюсера «Теорії великого вибуху» Джима Рейнольдса відбудеться цієї осені, 1 жовтня.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...