Новини про серіал (2013 – 2018)

19 жовтня 2018,  17:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний серіал «Спадок» від телеканалу The CW запрошує до школи для обдарованих дітей, де кожен іспит може стати останнім.

Спін-офф відомих серіалів «Щоденники вампіра» та «Первородні» буде слідувати за Гоуп Майклсон (Даніель Роуз Расселл), яка є донькою перевертня Гейлі Маршалл (Фібі Тонкін) і стародавнього вампіра Ніклауса Майклсона (Джозеф Морган). Вона навчається в закритій школі «Сальваторе» з іншими дітьми надприродних істот, які не завжди можуть контролювати свої суперздібності, та намагається знайти своє місце в цьому світі.

Перша серія «Спадку» буде показана на американському телебаченні 25 жовтня, через різницю в часі українські глядачі зможуть побачити її наступного дня, 26 жовтня.

3 серпня 2018,  16:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні після 5 сезонів завершився фентезійний серіал «Первородні», який виходив на телеканалі The CW. На честь цього канал поділився вирізаним фрагментом з його фінальної серії.

Відео переносить нас на карнавал в Новому Орлеані, де Клаус (Джозеф Морган) та Керолайн (Кендіс Кінг) прогулюються в натовпі розмальованих жителів у яскравих костюмах. Вони підходять до вуличного художника, який малює дерева в тумані. Клаус згадує про жінку, яку він зустрів, вперше повернувшись з Містик Фоллс. Вона розповідала йому про мистецтво. Керолайн зізнається, що вона ніколи по-справжньому не розуміла мистецтво, і Клаус пояснює їй, що потрібно дивитися за картину і техніку художника, щоб зрозуміти її глибокий зміст.

Ця картина, наприклад, розповідає про час, про те як він сходить та сідає, прискорюється та сповільнюється, і ці думки змушують Клауса відчути всі ті роки, які він провів на землі.

Історія «Первородних» продовжиться в спин-оффі «Спадок» («Legacies»), чия прем'єра відбудеться восени, 25 жовтня.

26 липня 2018,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував новий промо-ролик свого майбутнього фентезійного серіалу «Спадок» («Legacies»), який буде спін-оффом хітових серіалів про вампірів «Щоденники вампіра» та «Первородні».

Головною героїнею «Спадку» буде Гоуп Майклсон (Даніель Роуз Расселл), яка є донькою перевертня Гейлі Маршалл (Фібі Тонкін) і стародавнього вампіра Ніклауса Майклсона (Джозеф Морган). Вона успадкувала суперздібності обох своїх батьків і тепер «кожен день бореться за те, щоб бути хорошою», і, як каже вона у цьому відео, на всьому білому світі для неї немає місця, за винятком одного — школи-інтернату «Сальваторе» у місті Містік-Фоллс, де навчаються діти надприродних істот.

Дивіться розширений трейлер серіалу «Спадок», який був показаний на конвенції Comic-Con. Прем'єра серіалу відбудеться 25 жовтня.

23 липня 2018,  15:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con був представлений перший трейлер нового фентезійного серіалу про вампірів та іншу нечисть «Спадок» («Legacies»), який є спін-оффом «Щоденників вампіра» і «Первородних».

«Спадок» буде слідувати за Гоуп Майклсон (Даніель Роуз Расселл), дочкою перевертня Гейлі Маршалл (Фібі Тонкин) і вампіра Ніклауса Майклсона (Джозеф Морган), яка успадкувала їх надздібності. Вона разом з іншими нащадками надприродних істот живет в закритій школі-інтернаті «Сальваторе» в Містик-Фоллс, де їх навчають контролювати і управляти своїми силами, а також дисципліни та співчуття. Але часом хтось із учнів зривається...

Перша серія «Спадку», де постійних героїв також зіграють Аріа Шахгасемі, Арчі Л. Вінстон, Дженні Бойд, Кайлі Канешіро, Квінсі Фаус та Меттью Девіс, вийде на екрани 25 жовтня.

28 березня 2018,  21:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW нарешті випустив перший офіційний трейлер 5 сезону фентезійного серіалу «Первородні», який буде заключним.

В даному відео Клаус (Джозеф Морган) возз'єднується зі своїми братами і сестрами після значного стрибка в часі, ризикнувши усім; Елайджа (Деніел Гілліс) горить на сонці; Хейлі (Фібі Тонкін) зближується з новим хлопцем Декланом (Торранс Кумбс з серіалу «Царство»); а вже майже доросла Хоуп (Даніель Роуз Расселл) вперше показує, на що здатна.

Прем'єра фінального сезону «Первородних», де також повернуться Чарльз Майкл Девіс, Юсуф Гейтвуд, Даніель Кемпбелл, Леа Пайпс, Райлі Воулкел, Стівен Крюгер та Клер Холт, відбудеться 20 квітня.

28 вересня 2017,  20:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кендіс Кінг з'явиться у фінальному сезоні серіалу «Первородні», зі зйомок якого поділилася милим фото з Джозефом Морганом.

Читати далі...
29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...
24 липня 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Стародавні» добігає кінця, і його трейлер, показаний на конвенції Comic-Con в Сан-Дієго, згадує історію найдавніших вампірів, які бачили створення і руйнування імперій та поклялися завжди бути разом. Але щоб врятувати дочку Клауса (Джозеф Морган) й Хейлі (Фібі Тонкін), їм довелося розлучитися. За кадром в цей час звучить голос юної Гоуп (Даніель Роуз Расселл), яка з'являється у кінці та заявляє, що збирається боротися за свою сім'ю.

Фінальний сезон, де також повертаються Деніел Гілліс, Клер Холт, Чарльз Майкл Девіс, Юсуф Гейтвуд, Райлі Воулкел і Стівен Крюгер, вийде на екрани в 2018 році.

26 липня 2016,  12:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив перший погляд на 4 сезон «Стародавніх», де Клаус (Джозеф Морган) знову читає вірш «A Poison Tree» Вільяма Блейка.

Прем'єра сезону відбудеться на початку 2017 року.

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
12 березня 2016,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW продовжив на наступний сезон всі свої 11 серіалів, включаючи довгожителів «Надприродне» і «Щоденники вампіра», а також супергеройські хіти «Флеш» і «Стріла».

Читати далі...
6 жовтня 2015,  14:29 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явилися трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Щоденники вампіра» і його спін-оффу «Стародавні».

Нові сезони серіалів стартують одночасно - з 8 жовтня.

Трейлер до 7 сезона «Щоденників вампіра»:

Трейлер до 3 сезону «Древніх»:

3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...