Новини серіалів про (2015 – 2017)

15 січня 2019,  02:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Декстер» Дженніфер Карпентер змушена стати зрадницею своєї країни заради порятунку дочки в першому тизері нової багатосерійної кримінальної драми «Внутрішній ворог».

«Внутрішній ворог» («The Enemy Within») буде слідувати за агентом ФБР Віллом Кітоном (зірка серіалу «Роузвуд» Морріс Честнат), який просить про допомогу найбільш ненавистного зрадника в американській історії Еріку Шепард (Карпентер), щоб вона допомогла йому вирахувати та спіймати небезпечного шпигуна. Тизер розкриває, як Еріка стала зрадницею і потрапила до в'язниці — одного дня їй зателефонував злочинець і показав, що він знаходиться поруч з її донькою і що він уб'є її, якщо Еріка не видасть йому імена агентів, які за ним стежать. І вона зробила те, що була повинна зробити заради порятунку своєї дочки.

Прем'єра серіалу «Внутрішній ворог», над яким працює продюсер відомих серіалів «Ґотем» та «Менталіст» Кен Вудрафф, відбудеться 25 лютого.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...