Оновлення (2016 – ...)

24 жовтня 2017,  15:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент 2 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи» показує примарне возз'єднання Майка (Фінн Вольфхард) та Одинадцять (Міллі Боббі Браун). У будинок до хлопчика приходить поліція і допитує його про місцезнаходження Од, але він заявляє, що не знає, де вона, а навіть якби і знав, то не сказав би їм. Після він дивиться у вікно, і там з'являється примарний силует Од.

Дивимося фінальний трейлер 2 сезону «Дуже дивні справи». Його прем'єра відбудеться вже в цю п'ятницю, 27 жовтня.

13 жовтня 2017,  20:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю 13-е Netflix вирішив поділитися фінальним трейлером до очікуваного 2 сезону фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

У нових серіях світ перетворюється на Зворотну сторону, і Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) говорять, що цей як Судний день в «Терминаторі», й разом з Джойс (Вайнона Райдер), шерифом Гоппером (Девід Харбор), Ненсі (Наталія Дайер) та Джонатаном (Чарлі Гітон), а також з Од (Міллі Боббі Браун) стають на захист свого містечка Хоукінс, щоб врятувати його від монстрів та інших загроз.

Прем'єра 2 сезону «Дуже дивних справ» відбудеться 27 жовтня. Ми чекаємо на неї з великим нетерпінням, а ви?

13 жовтня 2017,  02:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик 2 сезону хітового серіалу від Netflix «Дуже дивні справи» показує купу картинок з першого сезону, між якими з'являється обличчя Одинадцять (Міллі Боббі Браун), у якої з носу йде кров. Соняшники, веселка і моторошні експерименти над людьми... Що ж вона намагається нам сказати?

Також дивіться промо-ролик «Дуже дивні справи», який розповідає про підозрілий 1984 рік. Прем'єра 2 сезону відбудеться 27 жовтня.

5 жовтня 2017,  03:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix продовжує інтригувати цікавими промо-роликами 2 сезону свого хітового фантастичного серіалу «Дуже дивні справи». Його події будуть відбуватися в 1984 році, і дане відео показує купу дуже дивних речей, які тоді трапилися: нова «Кока-Кола», бойкот СРСР Олімпійських ігор, озброєння супутників, плями на Сонці, а також «Термінатор», «Мисливці за привидами», «Сплеск» та «Гремліни». Таким чином нам натякають, що це все було не випадково, і що світ в той рік почав перетворюватися на Зворотну сторону.

Сподіваємося, що Майк, Вілл, Лукас, Дастін та Од зможуть цьому запобігти. Прем'єра нових серій «Дуже дивних справ» відбудеться 27 жовтня.

3 серпня 2017,  18:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімована версія постера 2 сезону популярного серіалу «Дуже дивні справи», якою Netflix поділився в Instagram, попереджає, що життя в місті Гоукінс вже не буде нормальним. Відео показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) спостерігають за тим, як з небес спускається на їхнє місто величезний монстр, який родом із лихої Зворотної сторони.

Повноцінний трейлер 2 сезону, де також повертаються Вайнона Райдер, Девід Харбор і Міллі Боббі Браун, дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 27 жовтня.

23 липня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився на Comic-Con повноцінним трейлером 2 сезони своєї популярної фантастики з елементами горору «Дуже дивні справи». Спершу він показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) безтурботно грають в Dragon's Lair, але незабаром Вілл починає бачити, як його рідний Гоукінс перетворюється на Зворотну сторону, а з небес до нього наближається жахливий монстр, як на першому постері. Без Од (Міллі Боббі Браун) тут точно не обійтися.

Прем'єра 2 сезону, де також з'являться Вайнона Райдер, Девід Харбор, Шон Естін і Дакре Монтгомері, відбудеться 27 жовтня.

12 січня 2017,  23:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився новим трейлером до свого нового фентезійного мультсеріалу «Мисливці на тролів», створеному в стилі «Дуже дивних справ». Здається, вони тут переплелися ідеально. А ви як вважаєте?

«Мисливці на тролів» від Гільєрмо дель Торо розповідають про тінейджера Джима, який живе в маленькому містечку і разом з друзями бореться з монстрами, про існування яких він незодавно й не підозрював.

1 вересня 2016,  11:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділилися першим і дуже таємничим тизером до 2 сезону «Дуже дивних справ», який повідомляє назви майбутніх дев'яти серій, що приховують відсилання до культових фільмів. Пригода продовжиться осінню 1984 року...

Прем'єра сезону відбудеться в 2017 році.

11 червня 2016,  13:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер до нового серіалу Netflix «Дуже дивні справи» жанру хоррор-трилер з Вайноною Райдер в головній ролі, де вона грає матір, яка відчайдушно розшукує свого сина.

Прем'єра серіалу відбудеться 15 липня.